Silok Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ψάχνω ένα κομμάτι που στο video clip δείχνει μία αίθουσα με κόκκινο πάτωμα ή χαλί οι τοίχοι είναι ντυμένοι με κάποιο μπρονζέ μέταλλο.Στην αρχή είναι μόνο η μπάντα μέσα και ξαφνικά γεμίζει με κόσμο.Μετά δείχνει κάποιον να αιωρείται και με μια αργή λάμψη να εξαφανίζεται και σιγά σιγά και οι υπόλοιποι.Ανδρικό συγρότημα και κάποιοι απ'τους στίχους που άκουσα είναι στο ρεφραίν:life for me and life for you και κάπου αλλού λέει whenever you need me i'll be you guy ή guide.Πολύ καλό μελωδικό ροκάκι αλλά στο κλίπ δεν λέει ούτε το σχήμα ούτε το τραγούδι.Πρέπει νάχει ενα με δύο χρόνια που βγήκε.Ξέρω ότι σας βάζω δύσκολα αλλά το θέλω πάρα πολύ το κομμάτι.Please help.
Valia Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 http://rapidshare.de/files/21387396/agnwsto.mp3.htmlακούστε το μια.είναι τοοοοοσο γνωστό αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται.η ποιότητα sucks αλλά το άκουγα σε κομμωτήριο και με τα πιστολάκια και κλπ ... Lorrena McKennitt- Marakesh Night Market
Child_In_Time Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Λίγα τα στοιχεία, ελπίζω να το καταλάβει κάποιος. Πολύ καλοκαιρινό, ψιλο-funk, με πολύ έντονη παρουσία σαξοφώνου (χαρούμενου) και κρουστών. Πρέπει να παιζόταν και πέρσι ενώ υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήθηκε και σε διαφήμιση.
Aquarius Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω τραγουδάκι; http://rapidshare.de/files/21041940/Sound_clip.amr.html Ευχαριστώ
@zouve@ Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 poios mporei na ta anagnorisei ??? http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/529355 http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/529356
Xvipes Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Lorrena McKennitt- Marakesh Night Market thnx!!! .και για να τα λέμε και σωστά.. το κομμάτι γράφεται τελικά έτσι: Loreena McKennitt - Marrakesh Night Market (όχι τπτ άλλο δεν μου το έβρισκε στο search:mrgreen: ) thnx και πάλι...
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ thank u tora to ida.den mou ixe erthei email.
tsobanakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγουδάκι R'n'B που παίζεται πολύ στα ραδιόφωνα αυτό το καιρό. Χαρακτηριστικά αναφέρω κάποιο τμήμα από τα lyrics του : "Must be some else, people starring at the mirror-they see someone else people lie-because the try..."
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Και εγώ ψάχνω ένα τραγούδι χορευτικό με κάποια "σφυρίγματα " ας τα πούμε έτσι, και τραγουδάει μαύρος το μοναδικό που έπιασα ήταν "cause we are children of the stars". Παίζει συνέχει τώρα τελευταία στα ράδιο...
Finn Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Και εγώ ψάχνω ένα τραγούδι χορευτικό με κάποια "σφυρίγματα " ας τα πούμε έτσι, και τραγουδάει μαύρος το μοναδικό που έπιασα ήταν "cause we are children of the stars". Παίζει συνέχει τώρα τελευταία στα ράδιο... Bob Sinclar - World hold on
freskas Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Τελικα αυτο[/url'] το τραγουδι το βρηκε καποιος? Εγω! Ananda Shake - "make me shake" [album] : Emotion in Motion (2005) ωραιος ο δισκος.
polaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που το εχει τραγουδισει και η Γαρμπη νομιζω, παει "καποια μερα θα μου πεις, συγγνωμη λαθος.." αλλα θελω την ισπανική εκδοση.. Δεν ξερω αν ειναι της Γαρμπη ή όχι. Επίσης ενα slow romandic τραγούδι που πάει "you're my eeeeeeeeeeverything..." Και ενα αλλο ελληνικο που λεει" και σε ερωτευτικα, και σε ερωτευτικα, ξυπνησες μεσα μου οτι ειχε κοιμηθει, ξαφνου μαγευτικα,αυτος ο ερωτας θα αφησει εποχη.." Θα βρουμε καποιο?
harkouts Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 1)Της Θεοδωρίδου είναι ''hielo y fuego - olga tanon'' 2) Μάλλον εννοείς το ''Υοu are my destiny- paul anka''
kkardo91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Και ενα αλλο ελληνικο που λεει" και σε ερωτευτικα, και σε ερωτευτικα, ξυπνησες μεσα μου οτι ειχε κοιμηθει, ξαφνου μαγευτικα,αυτος ο ερωτας θα αφησει εποχη..." Από τους στίχους μόνο χωρίς να έχω ακούσει το τραγούδι καταλαβαίνω οτι μάλλον είναι το απο το καινούργιο album της Αποστολίας Ζώη το τραγούδι Θ' Αφήσει Εποχή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις