Child_In_Time Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μια χορευτικη διασκευη ενος τραγουδιου με τιτλο αν δεν κανω λαθος 'neverending nightmare'? Viton & Stel – Nightmare
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Ξερει κανεις τον τιτλο ενος τραγουδιουθποθ αν δεν κανω λαθος ειχε παει στην eurovision "αμπαϊ μπι - αμπαϊ μπο" :) Izhar Cohen and AlphaBeta - A-ba-ni-bi
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Izhar Cohen and AlphaBeta - A-ba-ni-bi Ευχαριστώ Δημητρης
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ψάχνω το τραγούδι που παίζει νομίζω στο ρόδα τσάντα και κοπάνα 1όταν είναι στην παραλία ο Γαρδέλης με την Ντούζου δεν ξέρω καλά αγγλικά αλλά έχω την εντύπωση ότι ακούω κάτι σαν " broken heart broken heart " λυπάμαι αν δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο δεν μπορεί κάποιος θα το ξέρει
shaman505 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 τωρα τελευταια ακουγετε ενα καινουργιο τραγουδακι στα κλαμπακια το οποιο φενεται να λεει "we only vampires".αν καταλαβε κανεις ας σφυριξει τιτλο να το τεντωσω στο ραδιοφωνο...
kSiS Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 γεια χαρά. ψάχνω ένα reggaeton κομμάτι που παίζει στα κλάμπ bootleg με 50Cent. ρώτησα τον τίτλο κ μου είπαν raggatag αλλά δεν ξέρω πως γράφετε σωστά και δεν βρίσκω αποτελέσματα. επίσης τώρα τελευταία άκουσα ένα καινούριο remix του sweet dreams όπου είναι η φωνή από eurythmics παίζει σιγά αλλά μόλις μπει στο ρεφραιν αρχίζει να βαράει πολύ δυνατά και σε γρηγορότερο τεμπο νομίζω. (βρεθηκε "Sweet Dreams( Are Made Of This) Steve Angello Remix") και τέλος ένα ρεμιχ του rythm is a dancer που άκουσα πρόσφατα πάλι στο κλαμπ αλλά δεν μπορώ να το βρώ. αν έχετε τίτλο πλζ.
kSiS Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 οχι bill δεν είναι αυτό. αυτό που ψάχνω σκάει μούρη και ο 50cent κ τραγουδάει "oh mamma show me how we move it......"
billpeppas Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 οχι bill δεν είναι αυτό. αυτό που ψάχνω σκάει μούρη και ο 50cent κ τραγουδάει "oh mamma show me how we move it......" 50 Cent - Disco Inferno or 50 Cent - Disco Inferno ( Royalty Remix )
kSiS Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 το ξέρω οτι το κομμάτι που μπαίνει ο 50cent είναι απο το disco inferno αλλά ολόκληρο το κομμάτι που ψάχνω δεν είναι disco inferno. μου είπαν να το ψάξω "rakatag με disco inferno"
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 το ξέρω οτι το κομμάτι που μπαίνει ο 50cent είναι απο το disco inferno αλλά ολόκληρο το κομμάτι που ψάχνω δεν είναι disco inferno.μου είπαν να το ψάξω "rakatag με disco inferno" Ψάξε για το raggaeton mix.
c0nFuSeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 re cs einai neo electro kommati pou akougete teleftea. http://rapidshare.de/files/19866103/Track1.mp3.html (80 kb ine to digma)
c0nFuSeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ψάχνω το τραγούδι που παίζει νομίζω στο ρόδα τσάντα και κοπάνα 1όταν είναι στην παραλία ο Γαρδέλης με την Ντούζου δεν ξέρω καλά αγγλικά αλλά έχω την εντύπωση ότι ακούω κάτι σαν " broken heart broken heart " λυπάμαι αν δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο χωρις να χω στο μυαλο μου την συγκεκριμενη σκηνη ΝΟΜΙΖΩ οτι ενοεις αυτο Marianna faithfull - so sad κλασικο κομματι 80ς που το βαζουν σε ολα τα ροδα τσαντα κι κοπανα :Ρ
Dimitris22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 gnosto elliniko hip hop? rap? kommati mou arese an kai den eimai fan tis sigkekrimenis mousikis, rikste ena auti..... thelo titlo kai sigkrotima an einai eukolo.THANKS http://rapidshare.de/files/19893762/02_-_Track__2.mp3.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις