billpeppas Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 re sis ena kommati disco pou pai kapos etsi: ha ha ha ha stay the line(?) stay the life (?) , ha ha ha ha stay the line stay the life? sas thimizo kati? Από ότι καταλαβαίνω δεν έπιασες σίγουρα τα lyrics, άρα μπορεί να είναι πολλά...line λέει ? life ? light ? night ? Μερικές υποθέσεις: Billy Ocean - Stay The Night Bee Gees - Stay Alive Non-disco: Toto - Hold The Line [ αυτό σχεδόν το αποκλείω ]
Dimitris22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 THANKS kai stous dio epsaxna to staying alive apo beegees. na ste kala
Dimitris22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 mipos mporite na dosete ta fota sas kai edo: palio disco kommati pou pai kapos etsi (sorry gai tin gelia perigrafi) in delay(?) delight(?) counastrou in delay it(?) for you? kapos etsi. ksero den voithao arketa alla to kommati einai arketa gnosto.......thanks prokatavolika
dim_b Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δεν βοηθάει ιδιαίτερα η περιγραφή, αλλά κάτι μου λέει ότι θέλεις το Self Control της Laura Branigan
jimmys26 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Αν βλέπει κάποιος alpha ας μου πει το τραγουδακι που παίζει μέσα στην ταινία please.To έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν το ήξερε κανείς.
jimmys26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ναι,και όσο και να το έψαξα δεν το βρήκα.Ένας άντρας το λέεί στη διάρκεια της ταινίας αρκετές φορές. Συγκράτησα αυτές τις λέξεις "im alone,trouble,im undone,over,love is the blame".
jimmys26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Eπιτέλους το βρήκα!The Denver Grab απο 16 horsepower.
Kelly_0001 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ξέρω οτι είναι λίγο (εως πολύ) άσχετο να ρωτάω εδώ, αλλά υπάρχει μήπως τρόπος να βρούμε τους στίχους του προαναφερθέντος "El Corazon" (Arno Elias)? Στο google δεν βρήκα τίποτα, αλλά δεν ξέρω και γρι Ισπανικά (ισπανικά δεν είναι?)!!!
planetman Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Παιδιά, η ξένη έκδοση του τραγουδιού "το κορίτσι του Μάη", πώς λέγεται;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Venus, συγκρότημα δεν θυμάμαι... Bananarama λολ!
lazz Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Παιδιά, η ξένη έκδοση του τραγουδιού "το κορίτσι του Μάη", πώς λέγεται; shocking blue - venus kai bananarama...
Xvipes Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 παιδιά ξέρει κανείς αύτο το κομμάτι? http://briefcase.pathfinder.gr/file/Xvipes/33062/526438 p.s με maxthon το link εμένα δεν μου δουλεύει...με internet explorer δουλεύει κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις