Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re sis ena kommati disco pou pai kapos etsi: ha ha ha ha stay the line(?) stay the life (?) , ha ha ha ha stay the line stay the life? sas thimizo kati?

Από ότι καταλαβαίνω δεν έπιασες σίγουρα τα lyrics, άρα μπορεί να είναι πολλά...line λέει ? life ? light ? night ? :D

Μερικές υποθέσεις:

Billy Ocean - Stay The Night

Bee Gees - Stay Alive

Non-disco:

Toto - Hold The Line [ αυτό σχεδόν το αποκλείω :D ]

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

mipos mporite na dosete ta fota sas kai edo: palio disco kommati pou pai kapos etsi (sorry gai tin gelia perigrafi) in delay(?) delight(?) counastrou in delay it(?) for you? kapos etsi. ksero den voithao arketa alla to kommati einai arketa gnosto.......thanks prokatavolika

Δημοσ.

Δεν βοηθάει ιδιαίτερα η περιγραφή, αλλά κάτι μου λέει ότι θέλεις το Self Control της Laura Branigan

Δημοσ.

Αν βλέπει κάποιος alpha ας μου πει το τραγουδακι που παίζει μέσα στην ταινία please.To έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν το ήξερε κανείς.

Δημοσ.

Ναι,και όσο και να το έψαξα δεν το βρήκα.Ένας άντρας το λέεί στη διάρκεια της ταινίας αρκετές φορές.

Συγκράτησα αυτές τις λέξεις "im alone,trouble,im undone,over,love is the blame".

Δημοσ.

Ξέρω οτι είναι λίγο (εως πολύ) άσχετο να ρωτάω εδώ, αλλά υπάρχει μήπως τρόπος να βρούμε τους στίχους του προαναφερθέντος "El Corazon" (Arno Elias)? Στο google δεν βρήκα τίποτα, αλλά δεν ξέρω και γρι Ισπανικά (ισπανικά δεν είναι?)!!!

Δημοσ.
Παιδιά, η ξένη έκδοση του τραγουδιού "το κορίτσι του Μάη", πώς λέγεται;

shocking blue - venus

kai bananarama...:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...