Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

giea xara paides!!!san kainourios ki egw edw psaxnw tous titlous apo dyo tragoudakia.ta exw anevasei se ena site.dinw ta links.eseis apla se auto pou tha sas emfanisei tha epileksete to koubi pou leei free kai meta tha sas paei stin epomeni selida.katw katw isws exei antistrofi metrisi.EAN EXEI tha perimenete na teliwsei kai ustera (ALLIWS AMESWS) tha sas dwsei to link gia na to katevasete.apla deksi klik kai save target as.ok???euxaristw osous tha asxolithoun me to thema!!

http://rapidshare.de/files/1670397/1.mp3.html

QUOTE]

Συγγνώμη που γυρνάω τόσο πίσω, αλλά είδα ότι κανείς δεν απάντησε.

Απ' ότι κατάλαβα αυτό που ψάχνει ο theios είναι το: work από masters at work, αν και μου φάνηκε ότι είναι σε remix.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως κάποιος/κάποια γνωρίζει ποιά έχει τραγουδήσει στα Αγγλικά την "Αλεξάνδρεια" του Κότσιρα; :roll:

Εδώ ένα απόσπασμα.

Είναι στο cd της Ευνθίας Ρεμπούτσικα-Θαλλασα απο ηλιοτρόπια.Το κομμάτι μαλλον θα το βρείς αν βάλεις Ρεμπούτσικα στο search.Τώρα αν καίγεσαι για τ'όνομά της πες μου αν είναι να κοιτάξω το cover στο σπίτι

Είναι στο cd της Ευνθίας Ρεμπούτσικα-Θαλλασα απο ηλιοτρόπια.Το κομμάτι μαλλον θα το βρείς αν βάλεις Ρεμπούτσικα στο search.Τώρα αν καίγεσαι για τ'όνομά της πες μου αν είναι να κοιτάξω το cover στο σπίτι

Είναι η Caroline Lavelle. Απ'το δισκάκι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα "Το αστέρι κι η ευχή"!

Δεν κάνει τίποτα dim_b!

Σειρά μου... Το τραγούδι είναι ελληνικό δεν γνωρίζω λοιπές λεπτομέρειες' καλλιτέχνη, δίσκο, χρονιά. Γράφω τους στίχους του ρεφραίν που σίγουρα οι περισσότεροι το ξέρετε, αλλά δεν ξέρω εγώ (με το ελληνικό ρεπερτόριο δεν τα'χω καλά, χρόνια τώρα!):

Σου φωνάζω,

εγώ κι εσύ' για πάντα οι δυο μας

εγώ κι εσύ' να βγει τ'όνειρό μας

φεύγει η ζωή και δεν γυρίζει ξανά

Σου φωνάζω

εγώ κι εσύ' για πάντα σου λέω

εγώ κι εσύ' μακριά σου υποφέρω

εγώ κι εσύ' για πάντα οι δυο μας μαζί

Σου φωνάζω

Στέλιος Ρόκκος δεν είναι, για Ρέμος μου μοιάζει. Αναμένω τις λεπτομέρειες! :grin:

na zitisw kai egw ena kommataki?

loipon einai ena sxetika argo' date=' gynaikeia fwnitika me poly parapono den exw sigratisei stoixous... tha prospathisw na vrw kai sample

thanx in advance![/quote']

epanerxome me 2 stoixakia....

"Tonight, i'll dream of ways to keep you occupied........"

Μια ερωτηση .

Το ''Το καλοκαιρακι'' και το ''Πεστο κι'εγινε'' μονοι τους τα ελεγαν οι Φατμε ?

Τα εψαξα στο ντισισι και ειδα οτι εχουν τραγουδηθει με διαφορετικους συνδυασμους .

Υ.γ . Τις τελευταιες μερες ωρες ωρες σερνεται απελπιστικα οταν παω να μπω η να δω ενα τοπικ-ποστ κλπ .

Γινεται το ιδιο και σε αλλους ?

Μια ερωτηση .

Το ''Το καλοκαιρακι'' και το ''Πεστο κι'εγινε'' μονοι τους τα ελεγαν οι Φατμε ?

Τα εψαξα στο ντισισι και ειδα οτι εχουν τραγουδηθει με διαφορετικους συνδυασμους .

Υ.γ . Τις τελευταιες μερες ωρες ωρες σερνεται απελπιστικα οταν παω να μπω η να δω ενα τοπικ-ποστ κλπ .

Γινεται το ιδιο και σε αλλους ?

Paschalia και τα 2 τραγούδια είναι απ'τον δίσκο των Φατμέ: 'Βγαίνουμε Απ'το Τούνελ'. Αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.geocities.com/fatme80s/entergr.htm

Θα βρεις ότι θες για τους Φατμέ! ;-)

Αν και παρακινήθηκα απο άλλο topic που έλεγε για επανεκτελέσεις, επειδή εκεί λέει για επανΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ενώ εγώ θέλω μια διασκευή που μου άρεσε, έχω ακούσει αρκετές φορές μία ωραία hard rock διασκευή του Easy Lover του Phil Collins, αλλά όταν είχα ψάξει, δεν είχα βρει ποιοι το λένε. Μήπως ξέρει κανείς??

Μην ανησυχεις' date=' υπαρχουν και χειροτεροι :mrgreen:

Για δες Lucrezia - Live to tell

μονο που δεν ακουγεται φετος. :-|[/quote']

Ευχαριστώ φίλε μου! Αυτό είναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...