Fozzy Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Akousa sto radio xtes ena track me th mousikh tou Asereje.. mono pou ekraze.. kai elege A xese re, xafie klp klp... kserei kaneis titlo/artist? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 giea xara paides!!!san kainourios ki egw edw psaxnw tous titlous apo dyo tragoudakia.ta exw anevasei se ena site.dinw ta links.eseis apla se auto pou tha sas emfanisei tha epileksete to koubi pou leei free kai meta tha sas paei stin epomeni selida.katw katw isws exei antistrofi metrisi.EAN EXEI tha perimenete na teliwsei kai ustera (ALLIWS AMESWS) tha sas dwsei to link gia na to katevasete.apla deksi klik kai save target as.ok???euxaristw osous tha asxolithoun me to thema!! http://rapidshare.de/files/1670397/1.mp3.html QUOTE] Συγγνώμη που γυρνάω τόσο πίσω, αλλά είδα ότι κανείς δεν απάντησε. Απ' ότι κατάλαβα αυτό που ψάχνει ο theios είναι το: work από masters at work, αν και μου φάνηκε ότι είναι σε remix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirvami Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Akousa sto radio xtes ena track me th mousikh tou Asereje.. mono pou ekraze.. kai elege A xese re' date=' xafie klp klp...kserei kaneis titlo/artist?[/quote'] axaxax,paneksyno, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μήπως κάποιος/κάποια γνωρίζει ποιά έχει τραγουδήσει στα Αγγλικά την "Αλεξάνδρεια" του Κότσιρα; :roll:Εδώ ένα απόσπασμα. Είναι στο cd της Ευνθίας Ρεμπούτσικα-Θαλλασα απο ηλιοτρόπια.Το κομμάτι μαλλον θα το βρείς αν βάλεις Ρεμπούτσικα στο search.Τώρα αν καίγεσαι για τ'όνομά της πες μου αν είναι να κοιτάξω το cover στο σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Είναι στο cd της Ευνθίας Ρεμπούτσικα-Θαλλασα απο ηλιοτρόπια.Το κομμάτι μαλλον θα το βρείς αν βάλεις Ρεμπούτσικα στο search.Τώρα αν καίγεσαι για τ'όνομά της πες μου αν είναι να κοιτάξω το cover στο σπίτι Είναι η Caroline Lavelle. Απ'το δισκάκι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα "Το αστέρι κι η ευχή"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Σας ευχαριστώ και τους δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δεν κάνει τίποτα dim_b! Σειρά μου... Το τραγούδι είναι ελληνικό δεν γνωρίζω λοιπές λεπτομέρειες' καλλιτέχνη, δίσκο, χρονιά. Γράφω τους στίχους του ρεφραίν που σίγουρα οι περισσότεροι το ξέρετε, αλλά δεν ξέρω εγώ (με το ελληνικό ρεπερτόριο δεν τα'χω καλά, χρόνια τώρα!): Σου φωνάζω, εγώ κι εσύ' για πάντα οι δυο μας εγώ κι εσύ' να βγει τ'όνειρό μας φεύγει η ζωή και δεν γυρίζει ξανά Σου φωνάζω εγώ κι εσύ' για πάντα σου λέω εγώ κι εσύ' μακριά σου υποφέρω εγώ κι εσύ' για πάντα οι δυο μας μαζί Σου φωνάζω Στέλιος Ρόκκος δεν είναι, για Ρέμος μου μοιάζει. Αναμένω τις λεπτομέρειες! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Founes Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 na zitisw kai egw ena kommataki?loipon einai ena sxetika argo' date=' gynaikeia fwnitika me poly parapono den exw sigratisei stoixous... tha prospathisw na vrw kai sample thanx in advance![/quote'] epanerxome me 2 stoixakia.... "Tonight, i'll dream of ways to keep you occupied........" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μια ερωτηση . Το ''Το καλοκαιρακι'' και το ''Πεστο κι'εγινε'' μονοι τους τα ελεγαν οι Φατμε ? Τα εψαξα στο ντισισι και ειδα οτι εχουν τραγουδηθει με διαφορετικους συνδυασμους . Υ.γ . Τις τελευταιες μερες ωρες ωρες σερνεται απελπιστικα οταν παω να μπω η να δω ενα τοπικ-ποστ κλπ . Γινεται το ιδιο και σε αλλους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 epanerxome me 2 stoixakia.... "Tonight' date=' i'll dream of ways to keep you occupied........"[/quote'] I Close My Eyes - Shivaree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Founes Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 xmm... auto prepei na einai!!! Thanx Maria!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μια ερωτηση .Το ''Το καλοκαιρακι'' και το ''Πεστο κι'εγινε'' μονοι τους τα ελεγαν οι Φατμε ? Τα εψαξα στο ντισισι και ειδα οτι εχουν τραγουδηθει με διαφορετικους συνδυασμους . Υ.γ . Τις τελευταιες μερες ωρες ωρες σερνεται απελπιστικα οταν παω να μπω η να δω ενα τοπικ-ποστ κλπ . Γινεται το ιδιο και σε αλλους ? Paschalia και τα 2 τραγούδια είναι απ'τον δίσκο των Φατμέ: 'Βγαίνουμε Απ'το Τούνελ'. Αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.geocities.com/fatme80s/entergr.htm Θα βρεις ότι θες για τους Φατμέ! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Αν και παρακινήθηκα απο άλλο topic που έλεγε για επανεκτελέσεις, επειδή εκεί λέει για επανΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ενώ εγώ θέλω μια διασκευή που μου άρεσε, έχω ακούσει αρκετές φορές μία ωραία hard rock διασκευή του Easy Lover του Phil Collins, αλλά όταν είχα ψάξει, δεν είχα βρει ποιοι το λένε. Μήπως ξέρει κανείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ulticool Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μην ανησυχεις' date=' υπαρχουν και χειροτεροι Για δες Lucrezia - Live to tell μονο που δεν ακουγεται φετος. :-|[/quote'] Ευχαριστώ φίλε μου! Αυτό είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 re paidia kserete pws legetai to musiko thema pou akougotan stin seira i "Aithousa tou thronou"?? to mono pou kserw einai oti uparxei se cd tis Euanthias Remboutsika..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις