Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"kill that sound" λέει και το επαναλαμβάνει

καμία ιδέα?

sorry που επιμένω αλλά έμεινε πίσω και δεν θέλω να παρατήσω το ψάξιμο

house θα το έλεγα, ίσως electro funk αλλά δεν είμαι και σίγουρος

Δημοσ.
Αν και δεν έχω δει την ταινία, μάλλον θέλεις το: «Nikkfurie De La Caution - The U La Menthe». [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Respect Cristina είχες δίκιο, τελικά αυτό έψαχνε, δεν περιλαμβάνετε στο soundtrack τον έβαλα να το ακούσει και συμφώνησε. :-D

Δημοσ.
Καλησπέρα ! Σε ένα pps αρχείο που έλαβα, έχει μια μελωδική γυναικεία φωνή, κάτι σαν Jennifer Warnes.

Sarah McLachlan - Angel

Δημοσ.

exw katebasei kana dyo toy dalara pou ston titlo tous eixan to onoma mesogeios omws den htan ayta!an to tragoudeise o dalaras tote tha to tragoudeise palia giati h fwnh tou den polyemoiaze

Δημοσ.

Φίλε το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό και αναφέρει τη λέξη μεσόγειο στο ρεφρέν είναι ενα του Μητροπάνου που λέγεται Μ' ενα τσιγάρο σέρτικο αλλά αμφιβάλω...

Δημοσ.

Παιδιά ένα υπερπασίγνωστο χιλιοπαιγμένο γαλλικό τραγούδι,με γυναίκα τραγουδίστρια,που στο ρεφρέν λέει "ela elaa" ποιό είναι?

France Gall - ELLA ELLE LA <<αυτό είναι?

Edit:ναι αυτό είναι...

Δημοσ.
Παιδιά ένα υπερπασίγνωστο χιλιοπαιγμένο γαλλικό τραγούδι' date='με γυναίκα τραγουδίστρια,που στο ρεφρέν λέει "ela elaa" ποιό είναι?

France Gall - ELLA ELLE LA <<αυτό είναι?

Edit:ναι αυτό είναι...[/color']

nai , "France Gall - Ella Elle LA"

Δημοσ.

ena kommati pou akougetai i melodia tou "TRANS X - Living on video" kai einai techno - dance alla den ehei katholou fonitika xerete poio einai ???

Δημοσ.
ena kommati pou akougetai i melodia tou "TRANS X - Living on video" kai einai techno - dance alla den ehei katholou fonitika xerete poio einai ???

PAKITO - LIVING ON A VIDEO

Δημοσ.

καλησπερα!ημουν σε ενα μαγαζι χθες και ακουσα απο radiohead το kid a το οποιο ηταν remix και δεν ειχε καθολου φωνητικα.μηπως γνωριζει κανεις απο ποιους ειναι το remix?

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους,

ψάχνω ένα τραγουδάκι που λέει ρεφρέν πολλές φορές "Rescue me from the...". Δε θυμάμαι καθόλου τί λέει μετά.

Το λέει γυναίκα, είναι pop/rock σχετικά δυνατό (σαν να λέμε anastasia)

Κανείς;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...