Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα τραγούδι με ισπανικό στοίχο... νομίζω ότι είπε τον τίτλο poco a poco από τους Champao... (κάπως έτσι... ) το γνωρίζετε ?

Μάλλον αυτό ψάχνεις: «Chambao - Pokito a Poko». blink.gif

Δημοσ.

πως λέγεται ένα καινούριο πολύ ωραίο τραγούδι οπου μια αντρική φωνή λέει Open Your Heart και μετά πάει ένα πολύ ωραίο σφύριγμα(δεν είναι Love generation)

***βρεθηκεBob Sinclar feat Steve Edwards

World Hold On (Children Of The Sky)

επισης ενα τραγούδι με γυναικεία φωνή σε στυλ house με πολυ μπασο να λεει "Ι can feel your heartbeat"...

Δημοσ.
πως λέγεται ένα καινούριο πολύ ωραίο τραγούδι οπου μια αντρική φωνή λέει Open Your Heart και μετά πάει ένα πολύ ωραίο σφύριγμα(δεν είναι Love generation)

***βρεθηκεBob Sinclar feat Steve Edwards

World Hold On (Children Of The Sky)

επισης ενα τραγούδι με γυναικεία φωνή σε στυλ house με πολυ μπασο να λεει "Ι can feel your heartbeat"...

to teleutaio pou psaxneis legetai: Africanism-heartbeat(edit piano)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και σας συγχαίρω για το πολύ επιτυχημένο δικτυακό τόπο. Είμαι και εγώ λάτρης της μουσικής της δεκαετίας του 80 και μου τράβηξε την προσοχή το κείμενο του φίλου που αναζητά μουσικά από την ταινία «Θηλυκό Θηριοτροφείο». Θα ήταν ενδιαφέρον να υπήρχε και μία ειδική κατηγορία στο forum μουσική, που να περιλαμβάνει και αναζήτηση τραγουδιών από ταινίες ελληνικές και ξένες. Θα είχε ενδιαφέρον ας πούμε να βρίσκαμε τραγούδια από ιστορικές παλιές ελληνικές ταινίες όπως «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», «Βασικά Καλησπέρα σας» κλπ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και σας συγχαίρω για το πολύ επιτυχημένο δικτυακό τόπο. Είμαι και εγώ λάτρης της μουσικής της δεκαετίας του 80 και μου τράβηξε την προσοχή το κείμενο του φίλου που αναζητά μουσικά από την ταινία «Θηλυκό Θηριοτροφείο». Θα ήταν ενδιαφέρον να υπήρχε και μία ειδική κατηγορία στο forum μουσική' date=' που να περιλαμβάνει και αναζήτηση τραγουδιών από ταινίες ελληνικές και ξένες. Θα είχε ενδιαφέρον ας πούμε να βρίσκαμε τραγούδια από ιστορικές παλιές ελληνικές ταινίες όπως «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», «Βασικά Καλησπέρα σας» κλπ.

Ευχαριστώ[/quote']

Καλώς μας ήρθες Syndikos! blink.gif

Η ιδέα σου είναι ενδιαφέρουσα. blink.gif

Όμως δεν υπάρχει συχνά τόσο εξειδικευμένη αναζήτηση ώστε να γίνει μια τέτοια κατηγορία.

Υπάρχουν 2 θέματα που φιλοξενούν τις αναζητήσεις μας. Το ένα θέμα είναι αυτό ακριβώς που βρισκόμαστε τώρα και φιλοξενεί πάσης φύσεως αναζητήσεις, εκτός από αυτές των διαφημίσεων και εκπομπών από ραδιόφωνο και τηλεόραση όπου αυτές φιλοξενούντε σε αυτό το θέμα. blink.gif

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση - καλωσόρισμα. όπως θα διαπίστωσες έθεσα ήδη ερώτημα στην κατηγορία "διαφημίσεις - εκπομπές απο ραδιόφωνο - τηλεόραση".

Καλώς σας βρήκα.

Δημοσ.
«Moonlight Shadow» λέγεται αυτό που διασκεύασε ο Στέλιος Ρόκκος ως «Μια φωτιά στην άμμο». Ερμηνευμένο από την Maggie Reilly. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

"Kanye West - Gold Digger (Feat Jamie Foxx)"

Thank you Both...:) :mrgreen: :-D

Ένα που ακούγεται αρκετά τελευταία, γυναίκα και επαναλαμβάνει "Fly away, fly away with me"...

Anyone???

Δημοσ.
Ένα που ακούγεται αρκετά τελευταία' date=' γυναίκα και επαναλαμβάνει "[b']Fly away, fly away with me[/b]"...

Anyone???

Ρίξε ένα αυτί στο "Microsillon - Fly Away"...:)

Δημοσ.
guys ena komataki pou to tragoudane 2 didimoi kai leei se mia stigh "miazhs me kati xeimones pou den erxonte poia..." poio eine?

Εκείνος & Εκείνος - Χειμωνιάτικα Μπάρ

[ νομίζω, δεν εγγυώμαι κάτι, ξέρεις ότι δεν είμαι των ελληνικών :D ]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...