dimm Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Mporei na me voi8isi kaneis me ayto to kommati? http://briefcase.pathfinder.gr/file/dimmit/44183/522512 Eyxaristo!
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Mporei na me voi8isi kaneis me ayto to kommati?http://briefcase.pathfinder.gr/file/dimmit/44183/522512 Eyxaristo! «Twoface - Fire In Your Eyes»
Kelly_0001 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ένα r'n'b δεν ξέρω αν είναι πρόσφατο, που ακούγεται σε sample ο Ray Charles με το "I got a woman"? Και πως λέγεται το ξένο τραγούδι (γυναίκα, μου θύμισε λίγο Maggie Reilly) που έχει διασκευάσει ο Ρόκος (λέει αν θυμάμαι καλά "να ρθεις ξανά έστω και για μια μόνο φορά")?
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ένα r'n'b δεν ξέρω αν είναι πρόσφατο' date=' που ακούγεται σε sample ο Ray Charles με το "I got a woman"? Και πως λέγεται το ξένο τραγούδι (γυναίκα, μου θύμισε λίγο Maggie Reilly) που έχει διασκευάσει ο Ρόκος (λέει αν θυμάμαι καλά "να ρθεις ξανά έστω και για μια μόνο φορά")?[/quote'] «Moonlight Shadow» λέγεται αυτό που διασκεύασε ο Στέλιος Ρόκκος ως «Μια φωτιά στην άμμο». Ερμηνευμένο από την Maggie Reilly.
Mixalakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ένα r'n'b δεν ξέρω αν είναι πρόσφατο, που ακούγεται σε sample ο Ray Charles με το "I got a woman"? "Kanye West - Gold Digger (Feat Jamie Foxx)"
REIGN_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Mhpos kserei kaneis poio einai to tragoudi pou akougetai sto backround? http://utopia.duth.gr/~gk7332/06-04-03_213712.wma (Pathste save as... kateytheian gia na mhn exei provlhma)
paschalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ακουσα το απογευμα στο κλεισιμο μιας σειρας το ''Ο χαρος βγηκε παγανια κλπ κλπ '' . Οπως ακουγα τον τραγουδιστη μου φανηκε οτι ηταν ο Μητσιας , αλλα τωρα που κοιταξα στο κιθαρα ειδα οτι δινει σαν ερμηνευτη τον Μητροπανο . Ειναι τραγουδι μονο του Μητροπανου ή το εχει ερμηνευσει κ ο Μητσιας ?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 http://rapidshare.de/files/16079650/and_i_love_her__beatles_.mp3.html Είναι επανεκτέλεση τραγουδιού των beatles & έχει γυναικεία vocals. Please help Material Defender 1032 Κανένας? Material Defender 1032
Fantasy Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνω post. Αλλά νομίζω οτι πλησιάζει λίγο. Λοιπόν. Ψάχνω ένα τραγούδι το οποίο το έβαζε ο Ρακιτζής στην εκπομπή του πριν λίγους μήνες. Είναι dance της εποχής του '80-'90 τραγουδάει μια γυναίκα και στο ρεφραίν λέει: "can 't stop. Don' t you know, i never let you go." Χαρακτηριστικό είναι ένα synthesizer που παίζει όλο τον ίδιο ρυθμό (έχω και ένα μικρό sample απο αυτό). Το videoclip δείχνει ένα τύπο με ένα περίεργο κίτρινο τσούλουφι και μια χοντρή (αυτή που τραγουδάει) και είναι σε ένα σπίτι (σαν της οικογένειας adams) και κατά τη μέση ανασταίνεται και ένας frankestain. Δεν ξέρω ούτε τίτλο, ούτε ποιοί είναι αυτοί. Μάλιστα κάποιοι το έχουν βγάλει και σε remake και έιναι πιο μπιτάτο. Αυτά. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Ευχαρίστω εκ των προτέρων.
tarrasque Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Λοιπόν, ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι το οποίο άκουσα τελευταία φορά πριν 15 χρόνια και δε μπορώ να το βρω ! θυμάμαι αμυδρά τους στίχους: 'κοιτάζοντας πίσω, ήμουν σίγουρος, πως υπάρχει κάτι στο νερό που άλλαζει τη νύχτα...' ή κάπως έτσι τέλος πάντων! σας λέει κάτι ;
iceman78 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Psaxno kommati mpalanta pou se kapio simio oi stixi lene: I don''t know much but i know how i love you." (elpizo na voithisa THANKS prokatavolika. Linda Ronstadt - Don't Know Much
Ovidius Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τον όμορφο και πλουσιότατο δικτυακό τόπο! Θα ήμουν υπόχρεως, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να βρω τον τίτλο του τραγουδιού με την ακόλουθη περιγραφή : Ακούγεται στην θρυλική βιντεοταινία των 80s "Θηλυκό Θηριοτροφείο" και ειδικότερα στην εισαγωγή μετά απο το Footsteps των Motels και το Da Da Da των Trio. Ειναι ένα κομμάτι χωρίς στίχο που επαναλαμβάνεται ένα διαρκές να να ή λα λα ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Θυμίζω ακούγεται κατα την εισαγωγή της ταινίας όπου Ντούζου, Αλιμπέρτη γυρίζουν με τα σορτσάκια, ο Ζερβός κάνει ζουμ στα επίμαχα σημεία και ο Τσάκωνας βρέχει με το λάστιχο τους άσχετους που περνούν. Όποιος με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεως. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. Εύχομαι να έκανα σωστά την καταχώριση...
Dimitris22 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Linda Ronstadt - Don't Know Much THANKS iceman.
PeiramatoZwo Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ένα τραγούδι με ισπανικό στοίχο... νομίζω ότι είπε τον τίτλο poco a poco από τους Champao... (κάπως έτσι... ) το γνωρίζετε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις