EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ειναι το Numb-Encore απο Jay Z & Linkin' Park Ευχαριστώ !!! πολύ καλό τραγούδι !
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ακουσα στη σειρά singles ένα τραγουδάκι rock και συγκράτησα μόνο 3 λέξεις. Έλεγε "Broken babe...." και μετα "crucifies..." ή κάπως έτσι. Καμμιά ιδέα; (Soz' date=' αλλά μάλλον έπρεπε να κάνω post στο "μουσική από εκπομπές...")[/quote'] H Φωνή μου έκανε για Starsailor, αλλά δεν νομίζω να είναι... Anyone??? (Cristinaaaaaaaaaa........)
Cristina Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 H Φωνή μου έκανε για Starsailor' date=' αλλά δεν νομίζω να είναι... Anyone??? (Cristinaaaaaaaaaa........)[/quote'] Κάτι μου θυμίζει αυτό... Αλλά το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό μετά από λίγη σκέψη, είναι το «Plug In Baby» των Muse... Όμως αυτό δεν λέει «Broken babe»... Υπάρχει περίπτωση να το άκουσες εσύ έτσι; Άκουσέ το αν θέλεις και αν δεν είναι, προσπάθησε να περιγράψεις λιγάκι το τραγούδι...
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Κάτι μου θυμίζει αυτό... Αλλά το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό μετά από λίγη σκέψη' date=' είναι το «[b']Plug In Baby[/b]» των Muse... Όμως αυτό δεν λέει «Broken babe»... Υπάρχει περίπτωση να το άκουσες εσύ έτσι; Άκουσέ το αν θέλεις και αν δεν είναι, προσπάθησε να περιγράψεις λιγάκι το τραγούδι... Οτι και να πω ειναι λίγο. Μαντεψες ακόμα και το λάθος που έκανα..... Ολοι εκεί Beyond The Vail έτσι είστε;;; Να έρθουμε και μεις!!! Ευχαριστώ Πολύ!!!!!!!
Cristina Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Οτι και να πω ειναι λίγο.Μαντεψες ακόμα και το λάθος που έκανα..... Ολοι εκεί Beyond The Vail έτσι είστε;;; Να έρθουμε και μεις!!! Ευχαριστώ Πολύ!!!!!!! Να έρθετε... Είναι λίγο μακρυά βέβαια' date=' αλλά φαντάζομαι θα τα καταφέρετε... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]
nick833 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 nick833 , auto einai : [b']HOUSEMARTINS - BOW DOWN[/b] Ευχαριστώ είσαι Μέγας !
BladeRunner Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μηπως ξερετε πως λεγεται ενα τραγου δι που λεει στο refrain:can't take my eyes of you(οχι το γνωστο,με την επανεκτελεση των muse). Πολυ μελωδικο και νομιζω,νομιζω πως το εχει κανει διασκευη ο ρουβας τωρα... Το εχω πετυχει και στην βερα στο δεξι μια φορα και μου εχουν πει οτι το βαζει συνεχεια εκει.
Cristina Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μηπως ξερετε πως λεγεται ενα τραγου δι που λεει στο refrain:can't take my eyes of you(οχι το γνωστο' date='με την επανεκτελεση των muse).Πολυ μελωδικο και νομιζω,νομιζω πως το εχει κανει διασκευη ο ρουβας τωρα... Το εχω πετυχει και στην βερα στο δεξι μια φορα και μου εχουν πει οτι το βαζει συνεχεια εκει.[/quote'] «Damien Rice - The Blower's Daughter», ίσως...;
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 «Damien Rice - The Blower's Daughter», ίσως...; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/rolleyes.gif[/img] Το γνωστό είναι η επανεκτέλεση των muse? Και αυτό δηλαδή είναι το άγνωστο; Anyway, με την ευκαιρία δες και το Closer, είναι ταινιάρα.
Herculess Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Akousa ena tragoudi se ena bar pou elege "Ante geia, na prosexeis kai na se kala..." Antras to tragoudouse kai i foni tou den mou thimize kapion gnosto. To kserei kaneis pio einai?
aegeas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Exw 2 kommatia na rwtisw, ena pou leei: we've got to get your soul out of control...... kai ena allo pou leei mia typisa: can you feel the power of love ouoouo.... kapws etsi kai einai bitonia kai ta 2.
StRatiGos Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Loipon, psaxno ton titlo gia ena kommati tou tzimmy panousi pou oi stoixoi lene ta parakato: Tha paro sideroberga panagia mou, Tha paro sideroberga panagia mou, molotof ki alysides kai tha ta kano bides... ktl An to kserei kanenas as to pei
Mixalakis Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Loipon' date=' psaxno ton titlo gia ena kommati tou tzimmy panousi pou oi stoixoi lene ta parakato:Tha paro sideroberga panagia mou, Tha paro sideroberga panagia mou, molotof ki alysides kai tha ta kano bides... ktl An to kserei kanenas as to pei[/quote'] Το κομμάτι λέγεται "π.χ." Απο το δίσκο 'Κάγκελα Παντού' αν θυμάμαι καλά...
mikebenas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Kalhspera, To tragoudi pou psaxnw to akousa kai to eida sto mad..Einai ispaniko me mia kopelia pou kukloforei ksupolhth sthn erhmo, (kai yparxoun kai kati ki8ares)...An den kanw la8os sample apo to kommati akougetai sto telos tou shmatos tou best... Opoios mporei voh8aei
Προτεινόμενες αναρτήσεις