Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ενα κομματι που λεει (περιπου):

It takes a moment to fall in love, it takes life to understand what love is

...

Na na na life is beautiful.

Εχει αρχισει να ακουγεται στο ραδιοφωνο μου θυμιζει σε στυλ κατι σε James Blunt, αλλα δεν ειναι.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα παιδια

λοιπον, οπως θα διαβασατε και απο τον τιτλο καταλαβατε τι ψαχνω. δε θελω ολο το τραγουδι (υμνο) αλλα το χαρακτηριστικο σημειο. πιστευω καταλαβατε ποιο. (χαρακτηριστικο σημειο σε επεισοδιο με τον mister bean). ή πειτε μου τουλαχιστον πως γραφεται και κατι μπορει να γινει. το θελω για το κινη το μου. merci!!

συγνωμη αν προσβαλω καποιον για τις θρησκευτικες του προτιμησεις.

Δημοσ.
Ειναι ενα κομματι που λεει (περιπου):

It takes a moment to fall in love' date=' it takes life to understand what love is

...

Na na na life is beautiful.

Εχει αρχισει να ακουγεται στο ραδιοφωνο μου θυμιζει σε στυλ κατι σε James Blunt, αλλα δεν ειναι.[/quote']

"Jason Mraz - Life Is Wonderful"

Δημοσ.
καλημερα παιδια

λοιπον' date=' οπως θα διαβασατε και απο τον τιτλο καταλαβατε τι ψαχνω. δε θελω ολο το τραγουδι (υμνο) αλλα το χαρακτηριστικο σημειο. πιστευω καταλαβατε ποιο. (χαρακτηριστικο σημειο σε επεισοδιο με τον mister bean). ή πειτε μου τουλαχιστον πως γραφεται και κατι μπορει να γινει. το θελω για το κινη το μου. merci!!

συγνωμη αν προσβαλω καποιον για τις θρησκευτικες του προτιμησεις.[/quote']

Αναζήτησέ το έτσι: Halleluijah και σίγουρα κάπου θα το πετύχεις. Μην ανησυχείς δεν προσβάλεις κανέναν! :-D

Δημοσ.

paidia ena tragoudaki pou pai kapos etsi "come on come on" anevazontas entasi kai rithmo ton R.E.M. prepi na einai. ksero den voithao arketa alla mipos thimizo kati se kapion............................??????????

"The closer you get to the meaning the sooner you know that you''re dreaming.............

Δημοσ.

Γεια χαρά.Ι need HELP!!!Έχω ένα τραγούδι του οποίου ψάχνω να βρω την προέλευση.Από εδώ http://rapidshare.de/files/16809967/Track02.mp3.html μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ακούσετε.Το έχω κομμένο και θέλω να το βρω ολόκληρο, μα δεν ξέρω το όνομα.Θα μου ήταν ευχάριστο αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Δημοσ.

hi paides

psaxno ena tragoudaki pou se kapoia fasi leei "i don't need to need you". adras to leei kai siberilamvanetai stin sillogi mad traxx III pou diafimizetai aftes tis meres

efxaristo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...