Cristina Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Και ήθελα να το κάνω track of the day πριν λίγες μέρες... Πρόκειται για την frontwoman των 'Oi Va Voi'.... "Sophie Solomon - Burnt By The Sun" σε συνεργασία με τον Richard Hawley... Aaaaaah... Αν δεν είχαμε και σένα εδώ... Τί θα κάναμε... Psaxno ena tragoudaki xoreutiko pou paei os ekshs: " mailaxi mailaxou mailaxa mailaxaxa...Hallo...Salut...Haidouk....noumanou noumanou noumalie..." Ta logia den nomizo na einai akrivos auta alla etsi ta akousa! :PPPP Euxaristo poli !! «O-Zone - Drogostea Din Tei»
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Ψάχνω ένα τραγουδι των Raining Pleasure, το οποίο βασίζεται σε κάποιο μουσικό κομμάτι του Χατζιδάκι... όποιος το ξέρει ας με ενημερώσει και pm plz oK Βρέθηκε, ήταν το τραγούδι Kemal των Raining Pleasure...
billpeppas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Psaxno ena tragoudaki xoreutiko pou paei os ekshs: " mailaxi mailaxou mailaxa mailaxaxa...Hallo.. Ως εκεί μου θύμιζες ( εκτός από το σωστά όπως είπαν παιδιά κομμάτι των O Zone ) και το Sidi Mansour του Saber Al Roubai { από το οποίο κάποιος Σαρμπέλ και κάποια Μερκούρη βγάλανε ντουέτο } πάντως ναι, είναι το track που σου είπαν τα παιδιά αυτό που ψάχνεις
novo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ψάχνω ένα τραγούδι με τίτλο "cocca diso - say say say" αλλά δεν το βρίσκω. μπορείτε να μου πείτε αν είναι σωστός ο τίτλος που έχω ?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Βγηκε προσφατα ενα κομματι "say say say" απο τους hi_tack. Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
novo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 αυτό που λες το ξέρω και δεν είναι και τόσο πρόσφατο. αυτο που ψάχνω είναι ρεμιξ *τελικά ο τίτλος βρέθηκε και είναι "Hi Track - Say Say Say (Tocadisco's New Guilty Remix)" 2) επίσης ψάχνω και το τραγούδι της Τάμτα με ξένους στίχους.
Cristina Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 2) επίσης ψάχνω και το τραγούδι της Τάμτα με ξένους στίχους. «Gala - Faraway»
aegeas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 kserei kaneis to kommati pou varaei kai leei: ger up ger up
c0nFuSeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ρε σεις ριξτε μια ματια σε αυτο το κομματακι... http://rapidshare.de/files/16674965/Track2.rar.html psilotechno μου κανει γνωστο ειναι αλλα δεν εχει λογια..
TrackM@steR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 «O-Zone - Drogostea Din Tei» Euxaristo poli Christina!! Auto einai!!! Respect!!
TrackM@steR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ρε σεις ριξτε μια ματια σε αυτο το κομματακι... http://rapidshare.de/files/16674965/Track2.rar.html psilotechno μου κανει γνωστο ειναι αλλα δεν εχει λογια.. To tragoudi pou psaxneis einai to --> Der Dritte Raum - Hale Bopp
georgiak48 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Και ήθελα να το κάνω track of the day πριν λίγες μέρες... Πρόκειται για την frontwoman των 'Oi Va Voi'.... "Sophie Solomon - Burnt By The Sun" σε συνεργασία με τον Richard Hawley... se euxaristw para para poly!!!!
Kelly_0001 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Και ήθελα να το κάνω track of the day πριν λίγες μέρες... Πρόκειται για την frontwoman των 'Oi Va Voi'.... "Sophie Solomon - Burnt By The Sun" σε συνεργασία με τον Richard Hawley... Είσαι θεός... :) Μία bossa nova (ας πούμε) εκτέλεση του "Fame" που βάζει συχνά ο τύπος του Nitro στις 12, (η ίδια εκπομπή που μάλλον άκουσε η κοπέλα που ρώτησε πρώτη για το burnt by the sun)?
jasonpap Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Guys αυτό σας λέει κατι; http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=03H2QWRTZLM0R2Z5OPS7RJXDKU
Προτεινόμενες αναρτήσεις