Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια ακουσα στο ραδιοφωνο το τραγουδι αμερικανα απο τα ημισκουμπρια. Μηπως ξερει κανενας το παλιο swing[/b'] που υπαρχει στο τραγουδι ????

«Τhe Andrews Sisters - South American Way»

Αυτό πρέπει να είναι... blink.gif

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχμ...

Αυτο ειναι παρμενο απο ενα medley που ειχα ανεβασει για ενα παλιο μου chart :P

Και νομιζω οτι το ειχες ξαναζητησει στο παρελθον. Ειναι η αλβανικη συμμετοχη στη eurovision του 2004.

Anjeza Shahini - Dua te behem imazhi yt

Δημοσ.

Λοιποοον, με τη σειρα που ακουγονται:

Lisa Andreas - Stronger every minute

Xandee - 1 life

Jean Roch - Can u feel it

Δέσποινα Βανδή - Opa opa

Tube & Berger ft. Chrissie Hynde - Straight ahead

Anjeza Shahini - Dua te behem imazhi yt

Anastacia - Left outside alone

Natalia Vetlitchkaja - Bila ne bila (μπορεις να το κατεβασεις δωρεαν και νομιμα εδω, ειναι το 1.)

Flexy - Mamasita

Bosson - A little more time

Δημοσ.

Τα στοιχεία που έχω είναι ελάχιστα..

Το άκουσα πριν κανένα μήνα σε club (λογικά παίζεται αρκετά), ηλεκτρονικό/ατμοσφαιρικό με αρκετά σημεία φλάουτου, φυσαρμόνικας ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.

Γενικά, αν ξέρετε κάποιο μπιτάκι με τέτοια στοιχεία, μπας και το πετύχω τυχαία.

Δημοσ.

παντως, οποιος γνωριζει τον τραγουδιστη Μιχαλη Κακεπη(σταυρος του νοτου,αρχιτεκτονικη,συρμος,Κυκλος κλπ),με τον οποιο εχω μια ανεξηγητη εμμονη, καθοτι μου αρεσει παρα πολυ η φωνη του,και εχει τη δισκογραφια του,και ειδικα το πορτοκαλι και θαλασσι,κ το αλλο,με την...ματσουκα(σε ενα σικε αγωνα κλπ), θα ηθελα να μιλησουμε με μηνυματα!!!! Μη γελατε ρε, ο καθενας με τις κ***ες του!

Δημοσ.

ena καινούριο beatακι που το άκουσα πρώτη φορά στις απόκριες και επαναλαμβάνει πολλές φορές and the beat goes on ξέρει κανείς ποιο είναι; δεν παίζει ο τίτλος του τραγουδιού να είναι and the beat goes on. Έχει κάτι παλιά με αυτό τον τίτλο. Πάντως το συγκεκριμένο beatάκι παίζει σε κλαμπ όχι όμως και πάρα πολύ. Το ψάχνω απεγνωσμένα

Δημοσ.

οχι δεν είναι αυτό , είναι σχετικά καινούριο, εγώ το πρωτοάκουσα τις αΠόκριες, ε να χει και κανα μήνα παραπάνω που βγήκε. Είναι σίγουρα τραγούδι του 2006 και τραγουδάει άντρας στάνταρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...