Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε. Το εχω ακουσει και κατα καιρους σε απειρα σηριαλ και μου χε κατσει. Να σαι καλα για το ξεθαψιμο.;-)

Δημοσ.
Xairete.Akousa to tragoudi twn scorpions send me an angel se remix na to tragoudaei mia gynaika.Xerei kaneis poia to tragoudaei?? kai pws mporw na to anazitisw.Dokimasa ta programmata mousikis(e-mule,limewire) alla den brika to sigkekrimeno tragoudi.Eyxaristw!!!

jan wayne feat charlene - here i am

λογικά αυτό είναι

Δημοσ.

Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού το οποίο 90% είναι Radiohead και στο ρεφραίν λέει Everything changes...Κατατοπιστικότατος...:P

Δημοσ.

ένα dance ισπανόφωνο που λέει "para siempre..."

thx! :D

Το κομμάτι τελικά είναι το "Ritmo Caliente" αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον artist :/

Δημοσ.

Ψαχνω ενα πολυ μελωδικο drum 'n' bass τραγουδακι του 90,λιγο σπανιο,εχει vocals απο μια γυναικα συχνα λεει "roses,roses,roses",flower is a label(flavour??) of the rose,rose is a label(?) of....history is a label of the past" kαι γενικα ολο για roses λεει.Χλωμο το κοβω

Δημοσ.
r'n'b είναι, παίζει πολύ στο ραδιόφωνο. Ξέρει κανένας τραγουδιστή/συγκρότημα?

Αν θυμάμαι καλά το είχαν βγάλει κάποιοι εν ονόματι:

Down Low - Johnny

Δημοσ.

ΠΆΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΙ-ΜΟΙ DIAFHMISIS ME TO SFYRIGMA EINAI TO TWISTING NERVE. PSAXNO APO CAPRICE PAPDOPOULOU TO TRAGOUDI ME THN TYPISA ME TO KOKKINO FOUSTANI...EKEINO POU THN KANEI :P:p

EFXARISTW

Δημοσ.
ΠΆΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΙ-ΜΟΙ DIAFHMISIS ME TO SFYRIGMA EINAI TO TWISTING NERVE. PSAXNO APO CAPRICE PAPDOPOULOU TO TRAGOUDI ME THN TYPISA ME TO KOKKINO FOUSTANI...EKEINO POU THN KANEI :P:p

EFXARISTW

Moby - Beautiful

Δημοσ.
Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού το οποίο 90% είναι Radiohead και στο ρεφραίν λέει Everything changes...Κατατοπιστικότατος...:P

Μήπως λέει κάτι άλλο; Γιατί οι Radiohead τέτοιο κομάτι δεν έχουν (τουλάχιστον "επίσημο")...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...