bobosss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 παιδες αναζητώ το κοματάκι 80''ς που παιζει πίσω απο το θαυμα παιδί του ζν... please help...
Cristina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 παιδες αναζητώ το κοματάκι 80''ς που παιζει πίσω απο το θαυμα παιδί του ζν...please help... Κάνοντας προσπάθεια να μαντέψω τί εννοείς' date=' ίσως να θέλεις το: «[b']Piano Fantasia - Song For Denise[/b]»
gap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 kalispera!! psaxno ena tragoydaki.. as to poyme oriental.. alla bitato!! zito suggnomi apo ta autia sas gia ti xalia poiotita! den akoygetai kala alla sto va8os nomizo an to jerei kapoios 8a to anagnorisei!! http://www.geocities.com/gappagapg/oriental.mp3 elpizo na to vroyme... thx!!
bobosss Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ayto akrivws enwousa cristina to vrika to tragoudaki... thanks....
NickTheGreek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ψαχνω ενα house τραγουδακι που ακουγεται πολυ τελευταια,το τραγουδαει μια γυναικα και αν ακουσα καλα αναφερει: "letting go" ή "i am letting go...show me...."Ξερω δεν ειναι πολλα αλλα δεν προλαβα να ακουσω περισσοτερα.
billpeppas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ...show me...."Ξερω δεν ειναι πολλα αλλα δεν προλαβα να ακουσω περισσοτερα. Αγνοώ τα υπόλοιπα, και παίζω μπάλα: Sissoko - Show Me ( Club Mix )
gap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 kalispera!! psaxno ena tragoydaki.. as to poyme oriental.. alla bitato!! zito suggnomi apo ta autia sas gia ti xalia poiotita! den akoygetai kala alla sto va8os nomizo an to jerei kapoios 8a to anagnorisei!! http://www.geocities.com/gappagapg/oriental.mp3 elpizo na to vroyme... thx!! sorry p epanerxomai alla paizetai mia karta grafikon!! (geforce 6600) exo valei stoixima me ena filo apo x8es to vradu oti mexri aurio prepei na to vro.. christina esy? den vgainei noima ap auto p akoygetai? ti? peite m ..
billpeppas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 @gap...αν το έβαζες με καλύτερη ποιότητα κάτι θα βγάζαμε
gap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 itan arm apo kinito! pio kali poiotita den exei.. apla megaluteri diarkeia... alla nomizo i melodia akoygetai! 2 fores p to exo akoysei k den to exo ixografisei ego katalava poio einai!!! thx bill! gynaikeia foni ftiagmeni me ypologisti akoygetai k emena m 8umizei asia!! mipos auto leei kati.. christina christina? tpt?
ekkli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 NickTheGreek , μηπως λες το let it go απο το κυριο marc o'tool ?
NickTheGreek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 NickTheGreek , μηπως λες το let it go απο το κυριο marc o'tool ? Yep!Ευχαριστω!Ωραιο κομματακι ε? A και μια προταση απο μενα στο ιδιο στυλ, Royksopp-What else is there
the_maniac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Τραγουδι απο raining pleasure....ξεκιναει ως μπαλαντα και μετα φορτωνει καπως Αγγλικο στιχο εχει και αν δεν κανω λαθος η μελωδια μου φαινεται πως ειναι πολυ γνωστη....μαλλον για παλιο κομματι του Μαχαιριτσα μου κανει... Any ideas? Στο teletime το ειδα ως βιντεοκλιπ αλλα δεν εδειξε τιτλο....
Cristina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Τραγουδι απο raining pleasure....ξεκιναει ως μπαλαντα και μετα φορτωνει καπως Αγγλικο στιχο εχει και αν δεν κανω λαθος η μελωδια μου φαινεται πως ειναι πολυ γνωστη....μαλλον για παλιο κομματι του Μαχαιριτσα μου κανει... Any ideas? Στο teletime το ειδα ως βιντεοκλιπ αλλα δεν εδειξε τιτλο.... Βάσει του site τους' date=' έχουν 2 clips. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] Το «Love Me, Love Me, Love Me» και το «A Ring (Forwards+Backwards)». Κανένα δεν μου θύμησε Μαχαιρίτσα όμως. Η μελωδία του «Love Me, Love Me, Love Me» μοιάζει γνωστή, μα το «A Ring (Forwards+Backwards)» ξεκινάει κάπως ήρεμα και δυναμώνει στη συνέχεια. Μπορεί να έχουν και άλλα clips και να μην έχουν ενημερώσει το site τους ή απλώς να μην τα αναφέρουν γιατί δεν θα τα έχουν διαθέσιμα για download. Έχει και sample του «Love Me, Love Me, Love Me», αν σε βοηθήσει. http://www.rainingpleasure.gr/
ekkli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Τραγουδι απο raining pleasure....ξεκιναει ως μπαλαντα και μετα φορτωνει καπως Αγγλικο στιχο εχει και αν δεν κανω λαθος η μελωδια μου φαινεται πως ειναι πολυ γνωστη....μαλλον για παλιο κομματι του Μαχαιριτσα μου κανει... Any ideas? Στο teletime το ειδα ως βιντεοκλιπ αλλα δεν εδειξε τιτλο.... εγω υποθετω πως μπορει να ητανε απο το περσινο δισκο reflections, που οποιοδηποτε κομματι ακουσεις θα σου θυμισει κατι κ αυτο γιατι υποκρυπτονται ολες οι μεγαλες επιτυχιες της αλικης απο τα late 60's κ γενικα οι κλασσικες μουσικες του μανου εχουνε εισχωρησει στο dna του ελληνα. χωρις να ξερω αν εχουνε κανει video clip απο το συγκεκριμενο δισκο, αλλά ειχε φαει πολυ προμο κ το θεωρω πολυ πιθανο. το σάιτ ειναι ενημερωμενο βεβαια, αλλα οχι απολυτα, ας πουμε αναφερει το αθηναϊκο περασμα τους απο τη τρεχουσα περιοδεια τους για 7/4, οταν αυτη η ημερομηνια εχει αλλαξει εδω κ 10 μερες περιπου κ εχει γινει 14/4
Προτεινόμενες αναρτήσεις