Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι αυτό το έχω ακούσει δεν είναι(άσχετο ωραίο τραγουδάκι)

Είναι λίγο πιο αργό σε ρυθμό και εκτέλεση.Φαντάσου τη φωνή του Cobain να τραγουδάει το All Apologies κάπως έτσι.

Δημοσ.

re to kommati stin diafimisi tou GOLF GTI pou enas pitsirikas apo mikros exi endiaferonta ginekes autokinita podosfero kai tetia kati me devil leei sinexia mesa to kommati oso pezi i diafimisi...... mipos kseri kanis kati?.........elpizo na katalavate tin diafimisi........

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος thread...υπάρχει ειδικό topic στην ίδια ακριβώς κατηγορία που μπήκες και λέει μουσική από διαφημίσεις...

εκεί αν έκανες search για Golf θα έβρισκες:

gia to golf exei anaferthei sto palio topic kai einai to ''22-20s - Devil in me''

Δημοσ.

Παιδιά έλεος, έχω γυρίσει όλο το νετ αλλά δε βρίσκω πουθενά ένα τραγούδι που έπαιζε ο τζερονιμο γκρούβι συνέχεια όλο το καλοκαίρι. Im on the run λεγόταν νομίζω <<im on the ruun, no time to lose, i gotta run, run like the wind to be free agaiiin>> Το έχετε δει σε καμία συλλογή;:confused:

Δημοσ.
Παιδιά έλεος, έχω γυρίσει όλο το νετ αλλά δε βρίσκω πουθενά ένα τραγούδι που έπαιζε ο τζερονιμο γκρούβι συνέχεια όλο το καλοκαίρι. Im on the run λεγόταν νομίζω <<im on the ruun, no time to lose, i gotta run, run like the wind to be free agaiiin>> Το έχετε δει σε καμία συλλογή;:confused:

Εκτελέσεις:

Christopher Cross - Ride Like The Wind

Eastside Beat - Ride Like The Wind

Masterboy - Ride Like The Wind

Pit Bailay - Ride Like The Wind

Saxon - Ride Like The Wind

Εσύ ψάχνεις προφανώς το dance remake, δηλαδή την εκτέλεση του Pit Bailay :)

Δημοσ.

Well, ευχαριστώ πολύ για την πιο γρήγορη απάντηση που έχω λάβει ποτέ σε φόρουμ! Πίστευα ότι θα περίμενα πολύυυυ:-D

Και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.
re to kommati stin diafimisi tou GOLF GTI pou enas pitsirikas apo mikros exi endiaferonta ginekes autokinita podosfero kai tetia kati me devil leei sinexia mesa to kommati oso pezi i diafimisi...... mipos kseri kanis kati?.........elpizo na katalavate tin diafimisi........

Αν και συμφωνώ με τον billpeppas, εδώ όμως θα βρεις αυτό που ψάχνεις και πολλά περισσότερα! ;)

Δημοσ.

Ένα ελληνικό, μου θύμισε πολύ την Φ.Δάρρα στο "Φεύγα", λέει "Και χαμογελούν οι μέρες στου ονείρου τους αιθέρες" και πιο μετά "... στου ουρανού τα παραθύρια..."

Καμία ιδέα?

Δημοσ.
dance house

1

2

3

sto deuteri ihofrafisi sto telos ena tragoudi pou paei na xekinisi apo laurent wolf den einai ???? (an den kano lathos)

alla poio???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...