Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
to Nothing else matters ton Metallica to tragoudise kai mia kopelitsa pou sto video clip tin edeihne na paizei piano kai fisika akougontane kai pian xerete poia einai???

Δεν έχω δει το βίντεο κλιπ που λες, αλλά το τραγούδι διασκεύασε πρόσφατα η Lucie Silvas. Λογικά θα αναφέρεσαι σ'αυτήν την εκτέλεση.

Δημοσ.
Δεν έχω δει το βίντεο κλιπ που λες, αλλά το τραγούδι διασκεύασε πρόσφατα η Lucie Silvas. Λογικά θα αναφέρεσαι σ'αυτήν την εκτέλεση.

nai, auti i kiria einai thanks........

Δημοσ.
guys ενα πολυ γνωστο rnb, παλιο πρεπει να ειναι σχετικά,που λεει νομιζω jump up κατα τη διαρκεια??καμια ιδεα?

prepei na mas les to all time classic "House Of Pain - Jump Around"

Δημοσ.

Παιδιά, ένα τραγούδι "Crucify" ποιοι το λένε?? ΔΕΝ λέω για το τραγούδι των army of lovers, ροκιά, που η φωνή με παραπέμπει σε κάτι σαν Foreigner, Kansas, Journey..

Δημοσ.

Δυστηχώς aGKa8l δεν είναι αυτό. Είναι η μουσική από το Song J'y Suis αλλά

έχει ελληνικους στίχους και μιλά για την άνοιξη.

Δημοσ.
Κάτι ακόμα πιο δύσκολο από την προηγούμενή μου αναζήτηση... rolleyes.gif

Για μένα και οι 2 μελωδίες είναι γνωστές' date=' νομίζω όμως πως είναι γενικότερα γνωστές, μα δεν ξέρω τίτλους... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blank.gif[/img]

Unknown 03

Unknown 04

Πράγματι δύσκολο Cristina, αλλά το καλό το μονοπάτι, το περνούν πολλά παληκάρια!!!

Έστειλα τα samples σε έναν φίλο μου (καθηγητή βιολιού) και αν είσαι τυχερή, αύριο θα ξέρουμε!

Ξέρετε άλλη διασκευή του nothing else matters, εκτός από lusie silvas kai apokalyptica?

Δημοσ.
Πράγματι δύσκολο Cristina' date=' αλλά το καλό το μονοπάτι, το περνούν πολλά παληκάρια!!!

Έστειλα τα samples σε έναν φίλο μου (καθηγητή βιολιού) και αν είσαι τυχερή, αύριο θα ξέρουμε!

Ξέρετε άλλη διασκευή του nothing else matters, εκτός από lusie silvas kai apokalyptica?[/quote']

Αυτά που θυμάμαι τώρα να σου πω και που μου αρέσουν, είναι από:

• Angels Of Venice
  • Gregorian Chant
  • Apoptygma Berzerk
  • John Oliva
  • Nobbe Walter (Αυτόν μάλλον αδύνατο να τον βρεις, αλλά αν το θέλεις, πες μου)

Κατά τα άλλα, μπορείς να δεις εδώ και όπου δεις composer τον Hetfield, είναι διασκευή του γνωστού τραγουδιού. blink.gif

Αν ψάξεις για «Tribute to Metallica» όλο και κάτι θα βρεις, φαντάζομαι. blink.gif

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τον κόπο που έκανες. blink.gif

Δημοσ.

Αναζήτηση από φίλο:

Γνωστό κομμάτι, pop-dance, παίζεται συχνά, λογικά δεν θα σας δυσκολέψει.

Στίχοι που συγκράτησε "I'm a boy and you're a girl, so dance dance.."

Μάλλον ακούγονται και άντρας και γυναίκα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...