fallen_angel82 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Άκουσα σήμερα στην ΕΡΑ 2 μια ελληνική διασκευή του τραγουδιού από την ταινία Amelie. Ξέρει κανείς πως λέγεται?
Cristina Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Άκουσα σήμερα στην ΕΡΑ 2 μια ελληνική διασκευή του τραγουδιού απότην ταινία Amelie. Ξέρει κανείς πως λέγεται? Ίσως το «Γεννημένος να Καταστραφεί» από X-Up-C...;
chrisimone Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 καλησπερα ψαχνω ενα χορευτικο κομματακι .... τα λογια πανε ως εξης (περιπου) ....... come my way dance with me ......let us dance to forget let us dance to remember... εχει προφορα τζαμαικα ..... ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε τι ψαχνω ..... ευχαριστω πολυ ....
chrisimone Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 α τωρα που το θυμηθικα τωρα τελευταια ακουω στο ραδιο ρεμιξ του the robots apo kraftwerk ενα πολυ δυνατο κομματακι ... ξερει κανεις ποιο ειναι? ευχαριστω και παλι προκαταβολικα edit : το βρηκα ειναι dj timo ....the robots
Dimitris22 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 re sis mipos to senior (i mipos senor?) pou lene oi pix lax to leei kai o bob dylan?????????
Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 re sis mipos to senior (i mipos senor?) pou lene oi pix lax to leei kai o bob dylan????????? Ναι, δικό του είναι. Btw, «Senor» γράφεται, με τονισμό στο «n».
fallen_angel82 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Christina το τραγούδι που μου λες δεν είναι αυτό. Ήταν πολύ χαρούμενοι οι στίχοι του και μιλούσε για την άνοιξη.
Child_In_Time Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ακούγεται αρκετά τελευταία.. Ψάχνω artist και τίτλο. Το sample: http://briefcase.pathfinder.gr/file/mexican_moon/43576/517019
billpeppas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ακούγεται αρκετά τελευταία.. Ψάχνω artist και τίτλο. Το sample: http://briefcase.pathfinder.gr/file/mexican_moon/43576/517019 Freak Jam - I Like It
Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Κάτι ακόμα πιο δύσκολο από την προηγούμενή μου αναζήτηση... Για μένα και οι 2 μελωδίες είναι γνωστές, νομίζω όμως πως είναι γενικότερα γνωστές, μα δεν ξέρω τίτλους... Unknown 03 Unknown 04
Dimitris22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 efxaristo gia to "senor" cristina. stin tainia the "house of the dead" vasismeni sto omonimo videogame paizei ena kommati stin arxi stous ipotitlous pou miazi poli me prodigy alla efaga ton topo se database ma samples kai den mou leei kati miazi poli me to firestarter ton prodigy alla den einai!!!!!! mipos kserete re guys????? i tainia einai me zombies se ena nisi girismeni paragogis 2002 i 2003(???)
@zouve@ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 to Nothing else matters ton Metallica to tragoudise kai mia kopelitsa pou sto video clip tin edeihne na paizei piano kai fisika akougontane kai pian xerete poia einai???
Προτεινόμενες αναρτήσεις