Cristina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ^^ Eγω ψαχνω το συγκεκριμενο flash ομως! Το'χα bookmarked αλλα το'χασα. Μηπως το εχεις ευκαιρο? Νομιζω οτι ηταν κατι σαν "βιντεοκλιπ" ενος συγκροτηματος (και καλα). Αψογο! Ah... Αυτό κάτι μου θυμίζει ρε γμτ... Μήπως ήταν ένα clip με κάτι ανθρωπάκια από σχήματα περίπου όπως τα ανθρωπάκια για τις τουαλέτες' date=' male/female; Btw... Ψάχνω 2 κομματάκια... Δεν έχω στοιχεία γι αυτά, αλλά έχω samples. Το μόνο στοιχείο που έχω για το 2ο τραγούδι είναι πως έχει sample από το «Ta Ostatnia Niedziela», του Mieczysław Fogg (παλιό Πολωνέζικο tango). Unknown 01 Unknown 02
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Ah... Αυτό κάτι μου θυμίζει ρε γμτ...Μήπως ήταν ένα clip με κάτι ανθρωπάκια από σχήματα περίπου όπως τα ανθρωπάκια για τις τουαλέτες' date=' male/female; Ναι! Δυστυχως με τα samples δε μπορω να σε βοηθησω.
zanza Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Paidia, psaxnw ena tragroudaki me poly liga stoixeia omws. to akousa to prwi sto radiofwno, alla den sigkratisa kai polla. einai metaksi new age, electronic kai ambient kai stous stixous metaksi pollwn allwn leei kati "mystical, magical, you' re the only thing i need" me pasa epifilaksi. opoios exei perissoteres plirofories einai euprosdektes. euxaristw poly!
Kain Origin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σόρι για το ψιλοάσχετο, αλλά μήπως γνωρίζει κανείς ποιοί τραγουδούσαν πριν από πολλά χρόνια το Ελληνικό Opening του Dragonball; Για να το θυμηθείτε καλύτερα κάν'τε κλικ. Cristina, έστω και μια λέξη ή ένα όνομα να θυμάσαι μπορεί να μας βοηθήσει αν το googlάρουμε και ψάξουμε υπομονετικά τα αποτελέσματα. Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι αυτοί οι στίχοι, αλλά δεν βοηθάει καθόλου... Και μια λέξη ακόμα θα βοηθήσει!
Cristina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Sal & Kain, τελικά το βρήκα!!! http://www.lodger.tv Αν και με μπέρδεψε το ψιλοjazz (το θυμόμουν για rock...) που είχες πει και δεν ήμουν σίγουρη αν λέγαμε για το ίδιο clip. Είναι λίγο μπελάς για να μπείτε στο κάθε section όμως. Μόλις μπείτε στα movies, διάλεξτε το «I Love Death». Σε περίπτωση που θέλετε να δειτε άλλα movies, μην κάνετε back τον browser, αλλά πατήστε «Return».
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Woo! Πως το βρηκες? Καλα θυμομουν παντως οτι ειναι σα βιντεοκλιπ. Lodger λεγεται ο τραγουδιστης και I love death το κομματι.
antonio4 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια to cinderella ποιου καλλιτέχνη είναι; επίσης δε μπορώ να βρω ενα γνωστό ψιλοπαλιό(2-3 χρονια υπολογιζω) τραγουδι(οχι το Nothing Matters At All) του dj jaiming.Γνωρίζει κανείς κανενα άλλο;
billpeppas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 του dj jaiming.Γνωρίζει κανείς κανενα άλλο; Αφού λέγετε Dj Djaiming
ergothes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Ena komati house kainourgio me ginekia fonitika kai sto refren leei << i dont wanna hear i dont wanna know>> pezetai pantou opoios mporei help
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ^^ Δε λες το Sorry της Madonna?
Kelly_0001 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Έχει βγάλει η Angie Stone καινούριο? Πως λέγεται?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 ^^ Το τελευταιο της single λεγεται I Wasn't Kidding.
Kain Origin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Sal & Kain' date=' τελικά το βρήκα!!! [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/happy2.gif[/img] http://www.lodger.tv Αν και με μπέρδεψε το ψιλοjazz (το θυμόμουν για rock...) που είχες πει και δεν ήμουν σίγουρη αν λέγαμε για το ίδιο clip. Είναι λίγο μπελάς για να μπείτε στο κάθε section όμως. Μόλις μπείτε στα movies, διάλεξτε το «I Love Death». Σε περίπτωση που θέλετε να δειτε άλλα movies, μην κάνετε back τον browser, αλλά πατήστε «Return». Τέλειοοοοο! Να'σαι καλά Cristina! Ανυπομονώ να το βάλω στο mp3 player και κάποια στιγμή να γράψω και τα lyrics. Όποιος γνωρίζει τώρα και για το Dragonball που ρώτησα στην προηγούμενη σελίδα θα είναι θεός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις