Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Β ) Μιχαλης Εμιρλης -- Η πιπα της ειρηνης ( ευτυχως που υπαρχει κ ο Jheremias κ ενημερωνομαστε.. :Ρ )

Α ) Ανοιξη

Thanks!!!

Το Άνοιξη ειναι σίγουρο οτι λέμε το ίδιο? Αυτο που λέω εγω ειναι αρκετά έντονος ο ρυθμός του και μου φαίνεται σαν ρεμίξ... Της Βόσου νομίζω βγηκε το 1991, μήπως υπάρχει και πιο πρόσφατο?

Δημοσ.

Οι στιχοι που εδωσες , παραπεμπουν στο τραγουδι της Βοσσου .

Αλλα ειναι αρκετα πιθανον , μιας κ ειναι μοδα τελευταια , να το εχουν ρεμιξαρει ( δν ξερω ομως ποιος-α το λεει )

Δημοσ.
Και για το 2ο το μυαλό μου πάει στο:

I Like It - Narcotic Thrust' date=' με την μικρή διαφορά ότι το ρεφραίν πάει έτσι:

[center']I like it when we go to extrems

I like it when you enter my dreams

I like it when i feel your touch

I like it.. I like it so much[/center].

Είναι αυτό ή άλλο ψάχνεις; :-D

Auto einai! Euxaristw poly!:-D

Δημοσ.
Βόσσου - Άνοιξη (Dj Konstadino mix)

απ τα πιο επαγγελματικα ερασιτεχνικα μιξ που έχω ακούσει!

Που μπορώ να το βρω? Μηπως το έχεις? Eπειδή είναι ερασιτεχνικό όπως είπες δε νομίζω να έχει κυκλοφορίσει σε single ε?

Δημοσ.

Eπισης το "Μια φορά" της Κατερίνας Μουτσάτσου με τον Κοργιαλά, αλλά το remix... Ούτε αυτό το βρίσκω, πώς λέγεται ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Καλησπερίζω.Ψάχνω ένα τραγούδι της Diamanda Galas. Δυστυχώς το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο τραγούδι είχε κάτι σαν "e oe o e oe o"...

Δεν είναι πολλά αλλά δε συγκράτησα κάτι παραπάνω αφού οδηγούσα...

Τώρα που το συζήτησα με ένα φίλο μου είπε πως είναι το sampling ενός τραγουδιού του "Φταις"-Τάμτα (παίχτρια περσινού Dream Show).

Το βρήκα στο site του ρυθμού, είναι το Far Away των Gala...

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνω ένα τραγούδι που συνόδευε ένα flashάκι που μας έδειχνε την ιστορία ενός παιδιού που γεννήθηκε όταν δύο γέροι βίασαν μια γυναίκα, κοιμότανε στο σχολείο, ήταν θύμα στον στρατό, πήδαγε γκόμενες στα μπαρ και μετά παντρεύτηκε και πήγαινε σπίτι γραφείο μέχρι που γέρασε και έγινε ένας από τους γέρους της αρχής.

Το τραγούδι ήταν ψιλοjazzιά και θυμάμαι μόνο μερικούς στίχους.

..This is what! we become, when nothing's real

Maaaaan, can get a few times

and maa-aan can get well few tiiii-mes...

Ή κάπως έτσι, ήταν πάρα πολύ παλιό.

Δοκίμασα να κάνω google search με τους στίχους αλλά δεν μου έβγαζε τίποτα!

Βοήθεια, το ψάχνω εδώ και ένα χρόνο!

Δημοσ.

^^ Eγω ψαχνω το συγκεκριμενο flash ομως! Το'χα bookmarked αλλα το'χασα. Μηπως το εχεις ευκαιρο?

Νομιζω οτι ηταν κατι σαν "βιντεοκλιπ" ενος συγκροτηματος (και καλα). Αψογο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...