Mixalakis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 ^^ Pet Shop Boys - Getting Away With It' (Electronic feat Neil Tennant)...?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 i foni mou thimise tin skin ton skunk anansie. Ακριβως. Skin - Getting away with it
Socom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Thanks agori ap' ti salina. sto search ta apotelesmata itan tosa polla pou mallon xanotane i skin.
lalanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 paidia poio einai to poio tzitzi cd twn rolling stones?ektos apo to bridges to babylon...8elw ton mick sta kalytera tou...na eiste oloi kala
lalanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Den einai anagki na mou grapsete mono ena....xi xi
Guard1an Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Mou exei kollisei ena kommati edw kai 1 evdomada,to akousa ston kiss,einai kainourio sigoura,beataki sxedon se syndyasmo me entono violi kai xwris logia. Sas 8umizei kati??? An nai peite mou poio einai giati 8a trela8w an den to vrw
trombas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα παιδιά μέρες τώρα ακούω ένα κομμάτι στα Club & ραδιόφωνα, είναι σε στύλ hip-hop / Ragga και στο ρεφρέν πάει: Ντα-νταΐ Ντα-ντα-ντά .... Ντα-νταΐ ντα-ντα-ντά ντανταΐ ντα-ντα-ντά..... Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει με τον τίτλο??? Θα σας είμαι ευγνώμων!!!
MariaTs. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα παιδιά μέρες τώρα ακούω ένα κομμάτι στα Club & ραδιόφωνα' date=' είναι σε στύλ hip-hop / Ragga και στο ρεφρέν πάει: Ντα-νταΐ Ντα-ντα-ντά .... Ντα-νταΐ ντα-ντα-ντά ντανταΐ ντα-ντα-ντά..... Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει με τον τίτλο??? Θα σας είμαι ευγνώμων!!![/quote'] Δεν είμαι βέβαιη, αλλά μήπως αναζητάς το: Dale Don Dale - Reggaetones; Α! Καλώς ήλθες κιόλας!
pantoleon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα παιδιά μέρες τώρα ακούω ένα κομμάτι στα Club & ραδιόφωνα' date=' είναι σε στύλ hip-hop / Ragga και στο ρεφρέν πάει: Ντα-νταΐ Ντα-ντα-ντά .... Ντα-νταΐ ντα-ντα-ντά ντανταΐ ντα-ντα-ντά..... Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει με τον τίτλο??? Θα σας είμαι ευγνώμων!!![/quote'] Μου θυμίζει κάτι από XL Recordings όποιος θυμάται από 15ετίας. Δεν αποκλείεται δλδ... Αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται. Τι φανταστική συλλογή ήταν αυτή τότε..... (Ναι το μαύρο σιντί που έγραφε πάνω "XL Recordings" η εταιρία των Prodigy....)
robas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μου θυμίζει κάτι από XL Recordings όποιος θυμάται από 15ετίας. Δεν αποκλείεται δλδ... Αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται. Τι φανταστική συλλογή ήταν αυτή τότε..... (Ναι το μαύρο σιντί που έγραφε πάνω "XL Recordings" η εταιρία των Prodigy....) Εσυ μιλάς για SL2 - On A Ragga Tip αλλά σιγά μην ξέρουν οι DJ την σήμερον ημέρα τους SL2 και γενικότερα group του είδους :evil: . Οπότε δε θα ζητάει αυτό ο φίλος μας. Τι εποχές και εκείνες.
trombas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλώς σας βρίσκω παιδιά!! Σίγουρα δεν είναι το Dale don male, ούτε και είναι κάποιο παλιό υπέροχο κομμάτι!! Ένα χαζο-ragga είναι που στο ρεφραίν του επαναλαμβάνει: "Da-da-i....da-da-da....................da-da-i...da-da-da ... dadai dadada dadai dada......dadai dadai dadai...." Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει please.
lediaquaan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Χαίρετε! Ψάχνω 2 τραγουδάκια...Το 1ο είχε sample από το J'y suis jamais alle [yann tiersen] ήταν ρυθμικό και είχε γυναικεία φωνητικά...Το 2ο ήταν με παιδάκια που λέγανε ''all about the clouds...never heard nothing except this song" electro κομματάκι..Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
Cristina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Χαίρετε! Ψάχνω 2 τραγουδάκια...Το 1ο είχε sample από το J'y suis jamais alle [yann tiersen] ήταν ρυθμικό και είχε γυναικεία φωνητικά...[...] Ίσως «Grasskirt - I'y Suis Jamais Alle»...;
polaki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι ρεμιξ απο παλιο, που λέει "θα ναι σα να μπαινει η ανοιξη, θα ναι ουρανου κατάνυξη στα ξαφνικα".. Καπως ετσι... Οποιος παει στο Boutique στην Φιλελλήνων θα το έχει ακούσει στανταρ (το βαζει καθε φορά). Επίσης ενα που λέει "να μου πετας συσκευασίες μαργαρίνης" και κατι "ελα να κανουμε την πιπα της ειρήνης (lol)"... Πώς λέγονται και ποιοί τα τραγουδάνε..? Thank you!
paschalia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Β ) Μιχαλης Εμιρλης -- Η πιπα της ειρηνης ( ευτυχως που υπαρχει κ ο Jheremias κ ενημερωνομαστε.. :Ρ ) Α ) Ανοιξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις