Jastonas Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 re paidia, akousa shmera se ena club, ena kommati pou leei o typos pou tragoudaei se kapoia fash, " tam tikitiki tam, tikitikitiki tam,tiki tam..." ktl ktl... to kserei kaneis?
me_robas Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 re paidia' date=' akousa shmera se ena club, ena kommati pou leei o typos pou tragoudaei se kapoia fash, " tam tikitiki tam, tikitikitiki tam,tiki tam..." ktl ktl...to kserei kaneis?[/quote'] Υπάρχει ένα παλιό κομμάτι του Ice MC που πάει κάπως έτσι, το Thing About The Way. Αμα θες κάποιο πιο καινούριο δεν ξέρω.
Sadako Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Λίγο άσχετο με το τόπικ, αλλά ...σχετικό! Είναι δυνατόν τα μουσικά δείγματα να είναι πιο μικρά από 500kb, άντε νά'ναι το πολύ 100kb. Τυχαίνει να έχουμε κι απλή σύνδεση... Επειδή κι εγώ ISDN έχω, και εγώ έχω ανεβάσει κάποια samples, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα. Και για μένα θα ήταν καλύτερο να ανεβάζω samples 100kb, αλλά γίνεται? Θα είναι πάρα πολύ μικρά, τόσο που δε θα είναι αντιπροσωπευτικά. Ειδικά σε dance κομμάτια.. Μου έκανε εντύπωση πάντως που τα 2 τελευταία samples που ανέβασα δεν τα ήξερε κανεις :-? :-? Θέλω να "αναγνωρίσω" 4-5 ακόμα, για να τα κάψω σε ένα δισκάκι με mp3..
MariaTs. Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Επειδή κι εγώ ISDN έχω, και εγώ έχω ανεβάσει κάποια samples, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα. Και για μένα θα ήταν καλύτερο να ανεβάζω samples 100kb, αλλά γίνεται? Θα είναι πάρα πολύ μικρά, τόσο που δε θα είναι αντιπροσωπευτικά. Ειδικά σε dance κομμάτια.. Εγώ όταν έχω να δώσω δείγματα τα ηχογραφώ στον υπολογιστή και κατεβάζω τα kb σε 32, και όταν γράψω σε μέγεθος 100-150 kb δίνω ένα ικανοποιητικό δείγμα για να ακούσει κανείς και να καταλάβει. Η πρόταση που έθεσα είναι προς όλους και σε κανέναν προσωπικά. Τώρα αν δεν γίνεται, δεν πειράζει... Μια βοήθεια λιγότερη! Χωρίς παρέξηση! :grin:
dieselaki2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 καποιος που εχει εκεινο το τραγουδι που λεει...δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι...κοβετε η μουσικη και ξανασυνεχιζει...pls οποιος το εχει να δωσω mail να μου το στειλει.η τουλαχιστον να μου πειτε πως το λενε και αν περιεχεται σε καποιο cd!?thanks
Jastonas Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 basika exei faei kollhma to dc twra... 8a to katebasw k 8a sas pw... pantws den kserw an einai palio, apla teleutaia akougetai...!
UNPAIKTABLE Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι ψιλο-κεφάτο, που ο ρυθμός του θυμίζει κομμάτι τύπου "Easy Love" και στα φωνητικά είναι μία κοπέλα (αν θυμάμαι καλά) που επαναλαμβάνει "Can you keep it down"; Ευχαριστώ
Mixalakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 ^^Μήπως ψάχνεις το 'Greenskeepers feat. Colette - Keep It Down'??? Το συγκεκριμένο σαμπλάρει 'Alan Parsons Project - Mammagamma'....
dieselaki2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 basika exei faei kollhma to dc twra... 8a to katebasw k 8a sas pw... pantws den kserw an einai palio, apla teleutaia akougetai...! πως θα το ψαξεις στο dc++ πες μου να ψαξω εγω...?
Μάνος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 απόψε άνοιξα πανιά και έχω μαζί μου τον καιρό... Ξέρετε ποιός το τραγουδάει; Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το search που έκανα δεν βοήθησε.
paschalia Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ειναι ενα κομματι που ακουγεται αυτη την περιοδο , με αραβικη μουσικη ΚΑΙ εντελως σπαστικο .., οποτε το ακουω θελω να σπασω το ραδιο . Ποιο ειναι ?
billpeppas Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 @ Μάνος: Ησαΐας Ματιάμπα - Είμαι Καλά Ειναι ενα κομματι που ακουγεται αυτη την περιοδο ' date=' με αραβικη μουσικη ΚΑΙ εντελως σπαστικο .., οποτε το ακουω θελω να σπασω το ραδιο .Ποιο ειναι ?[/quote'] Τότε τι το θές ? Ψήνεσαι να σπάσεις το ραδιόφωνο ? Στίχο έχει?
paschalia Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Θελω να ξερω για ποιο ακριβως κομματι θα την πληρωσει το ραδιοφωνο.. Ο στιχος ειναι κατι μεταξυ ''Μπορω- Μπορω'' ή ''Μπορα- Μπορα'' .
jasonpap Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 this 2 songs: http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=3DHB7UZ1BOS580SRZ6VK8UGBQF http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=0LMT6RA5RHF4R2HNBNV61GELQK
Προτεινόμενες αναρτήσεις