Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kai ena akomi. Leei: I like it when it comes to my pain' date=' i like it when i like it too much[/quote']

Και για το 2ο το μυαλό μου πάει στο:

I Like It - Narcotic Thrust, με την μικρή διαφορά ότι το ρεφραίν πάει έτσι:

I like it when we go to extrems

I like it when you enter my dreams

I like it when i feel your touch

I like it.. I like it so much

.

Είναι αυτό ή άλλο ψάχνεις; :-D

Δημοσ.
High Hopes - Pink Floyd

''Fake Story''' date=' αλλά το είδες![/size'] :mrgreen:

Thanksss! :-D

Και τελικά αποδείχτηκε οτι πολύ κακώς έκανα που το είδα..μια απ'τα ίδια πάλι :?

326190656 φορές ανώτερο το dream show..

Δημοσ.

Hello σε ολους.Ψαχνω του στοιχους απο ενα πολυ σπανιο τραγουδι του Σιδηροπουλου.Day after day λεγεται.Οποιος τους εχει ή ξερει που μπορω να τους βρω(εκτος google γιατι δεν τους εχει),θα με βοηθουσε πολυ.

Δημοσ.
Thanksss! :-D

Και τελικά αποδείχτηκε οτι πολύ κακώς έκανα που το είδα..μια απ'τα ίδια πάλι :?

326190656 φορές ανώτερο το dream show..

Εκτός θέματος:Γνώμες κι εντυπώσεις είναι αυτές! Το Dream Show για μένα' date=' δεν είναι τίποτε άλλο από ένα αντίγραφο του Fame Story! :neutral:

Hello σε ολους.Ψαχνω του στοιχους απο ενα πολυ σπανιο τραγουδι του Σιδηροπουλου.Day after day λεγεται.Οποιος τους εχει ή ξερει που μπορω να τους βρω(εκτος google γιατι δεν τους εχει),θα με βοηθουσε πολυ.

Ρίξε μια ματιά εδώ! :-D

Δημοσ.

Εγω εχω μια ισως δυσκολη ερωτηση.Προχτες στο παραπεντε επαιξε ενα ωραιο κομματι σε κιθαρα οταν η Αμαλια εβγαζε φωτογραφια την παρεα.Το ξερει κανεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Ακολουθει sample για οσους δεν το θυμουνται!

http://rapidshare.de/files/13833082/ParaPente.mp3.html

Και για να απαντησω στον sickboy01 που στο post #2018,ρωταει για ενα κομματι,ειναι το "Eden James - Never Setting Sun" και επαζει σε μια παλια διαφημιση της Cosmote με κατι πεταλουδες.Θα το βρειτε νομιμα μεσω του Google!!

Δημοσ.
1) Αν βγάζω καλά...από την τρομερή ηχογράφηση
Ε μα... :mrgreen:

Kage γιατι δεν πας να ρωτησεις τον dj την ωρα που τα παιζει αντι να καθεσαι να γραφεις με το κινητο? :P Εγω εχω μαθει καποια καλα κομματια ετσι.

Δημοσ.

σιγα μην πηγαινω σαν τα παιδακια να ρωταω καθε τοσο τον dj..κ οπως ξερετε δεν νομιζω να εχει κ καμμια ορεξη να σου λεει καθε τοσο(ποσο μαλλον αν πηγαινουν κι αλλοι γι αυτο το λογο.

2ον δεν θα υπηρχε το τοπικ αυτο αν δεν ηχογραφουσαμε:P

Δημοσ.

hi paidia

akousa prin apo merikes meres ston red ena tragoudaki pou se kapoia fasi elege "getting away with this" kai "i love you more than you love me" an thimamai kala.

i foni mou thimise tin skin ton skunk anansie.

any ideas?

efxaristo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...