MariaTs. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Kai ena akomi. Leei: I like it when it comes to my pain' date=' i like it when i like it too much[/quote'] Και για το 2ο το μυαλό μου πάει στο: I Like It - Narcotic Thrust, με την μικρή διαφορά ότι το ρεφραίν πάει έτσι: I like it when we go to extrems I like it when you enter my dreams I like it when i feel your touch I like it.. I like it so much . Είναι αυτό ή άλλο ψάχνεις;
Sand Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 High Hopes - Pink Floyd ''Fake Story''' date=' αλλά το είδες![/size'] Thanksss! Και τελικά αποδείχτηκε οτι πολύ κακώς έκανα που το είδα..μια απ'τα ίδια πάλι :? 326190656 φορές ανώτερο το dream show..
manosone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Hello σε ολους.Ψαχνω του στοιχους απο ενα πολυ σπανιο τραγουδι του Σιδηροπουλου.Day after day λεγεται.Οποιος τους εχει ή ξερει που μπορω να τους βρω(εκτος google γιατι δεν τους εχει),θα με βοηθουσε πολυ.
MariaTs. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Thanksss! Και τελικά αποδείχτηκε οτι πολύ κακώς έκανα που το είδα..μια απ'τα ίδια πάλι :? 326190656 φορές ανώτερο το dream show.. Εκτός θέματος:Γνώμες κι εντυπώσεις είναι αυτές! Το Dream Show για μένα' date=' δεν είναι τίποτε άλλο από ένα αντίγραφο του Fame Story! :neutral: Hello σε ολους.Ψαχνω του στοιχους απο ενα πολυ σπανιο τραγουδι του Σιδηροπουλου.Day after day λεγεται.Οποιος τους εχει ή ξερει που μπορω να τους βρω(εκτος google γιατι δεν τους εχει),θα με βοηθουσε πολυ. Ρίξε μια ματιά εδώ!
kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 1 2 3 4 h opoios xerei kanena apo ta parakatw:P thanks gia tis apanthseis sta prwhgoumena 3-3 4-4 5 7 house opoios katalabei ti akougete giati exei polu mpaso...
billpeppas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 12 3 4 1) Αν βγάζω καλά...από την τρομερή ηχογράφηση, είναι το "Smalltown Boy" από "Demon Summer"
Wintermute23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Εγω εχω μια ισως δυσκολη ερωτηση.Προχτες στο παραπεντε επαιξε ενα ωραιο κομματι σε κιθαρα οταν η Αμαλια εβγαζε φωτογραφια την παρεα.Το ξερει κανεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!! Ακολουθει sample για οσους δεν το θυμουνται! http://rapidshare.de/files/13833082/ParaPente.mp3.html Και για να απαντησω στον sickboy01 που στο post #2018,ρωταει για ενα κομματι,ειναι το "Eden James - Never Setting Sun" και επαζει σε μια παλια διαφημιση της Cosmote με κατι πεταλουδες.Θα το βρειτε νομιμα μεσω του Google!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 1) Αν βγάζω καλά...από την τρομερή ηχογράφησηΕ μα... Kage γιατι δεν πας να ρωτησεις τον dj την ωρα που τα παιζει αντι να καθεσαι να γραφεις με το κινητο? Εγω εχω μαθει καποια καλα κομματια ετσι.
@zouve@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 poio kommati einai auto ???? http://briefcase.pathfinder.gr/file/zouve/30705/515438
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 ^^ Da Buzz - Wonder where you are
kage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 σιγα μην πηγαινω σαν τα παιδακια να ρωταω καθε τοσο τον dj..κ οπως ξερετε δεν νομιζω να εχει κ καμμια ορεξη να σου λεει καθε τοσο(ποσο μαλλον αν πηγαινουν κι αλλοι γι αυτο το λογο. 2ον δεν θα υπηρχε το τοπικ αυτο αν δεν ηχογραφουσαμε
billpeppas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 σιγα μην πηγαινω σαν τα παιδακια να ρωταω καθε τοσο τον dj Δεν στέκει...και πιο πολύ κομπλεξαρίζει θα έλεγα ( with all due respect )
Socom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 hi paidia akousa prin apo merikes meres ston red ena tragoudaki pou se kapoia fasi elege "getting away with this" kai "i love you more than you love me" an thimamai kala. i foni mou thimise tin skin ton skunk anansie. any ideas? efxaristo
Προτεινόμενες αναρτήσεις