Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάτι ψιλομακάβριο. Παίζει να πέρασε και πενταετία απο τότε που το είχα ακούσει οπότε μην περιμένετε πολλά. Περιγραφή μίας ιστορίας ειναι, που ένας εκ των δύο έχει πεθάνει και ο άλλος πάει εκεί που κείτεται ο εκλιπών και αφήνει κάθε μέρα λουλούδια. Α... και ο τίτλος πρέπει να έχει τη λέξη Valentine ή Valentino.

Δημοσ.
Παιδιά κάτι ψιλομακάβριο. Παίζει να πέρασε και πενταετία απο τότε που το είχα ακούσει οπότε μην περιμένετε πολλά. Περιγραφή μίας ιστορίας ειναι, που ένας εκ των δύο έχει πεθάνει και ο άλλος πάει εκεί που κείτεται ο εκλιπών και αφήνει κάθε μέρα λουλούδια. Α... και ο τίτλος πρέπει να έχει τη λέξη Valentine ή Valentino.

Προχτές είδα την βιογραφία του Ροδόλφο Βαλεντίνο στην ΕΤ-1. Εκείνος πέθανε και στον τάφο του για πολλά χρόνια κάποια άγνωστη μαυροφορεμένη έβαζε σε καθημερινή βάση φρέσκα λουλούδια στον τάφο του!

Ο γούγλης σου έδωσε τίποτε για το άσμα που αναζητάς;

Δημοσ.

prepei na ixe pola lefta auti.

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα γνωστό γενικά τραγούδι.

Τραγουδάει γυναίκα, είναι ψιλοrockάκι και αν δεν κάνω λάθος μερικοί από τους στίχους είναι:

"Please don't hate me anymore, please don't love me..."

κάπως έτσι.

Ιδέες;;;;

Δημοσ.

Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, το γκρουπάκι είναι ελληνικό και λέγεται make believe. Το τραγούδι που ψάχνεις είναι το Leave me alone και είναι πράγματι πολύ όμορφο...Ελπίζω να σε βοήθησα...

:)

Δημοσ.
Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση' date=' το γκρουπάκι είναι ελληνικό και λέγεται make believe. Το τραγούδι που ψάχνεις είναι το Leave me alone και είναι πράγματι πολύ όμορφο...Ελπίζω να σε βοήθησα...

:)[/quote']

Και βέβαια βοήθησες!!!

Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά!:mrgreen:

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα παιδιά' date=' ψάχνω τον τίτλο ενός κομματιού. Το link για το sample λίγων δευτερολέπτων που έχω είναι το 

Ευχαριστώ πολύ.

:) :) :) :)

Juno Reactor Vs Don Davis - Navras

Από το Matrix Revolutions

Δημοσ.
Προχτές είδα την βιογραφία του Ροδόλφο Βαλεντίνο στην ΕΤ-1. Εκείνος πέθανε και στον τάφο του για πολλά χρόνια κάποια άγνωστη μαυροφορεμένη έβαζε σε καθημερινή βάση φρέσκα λουλούδια στον τάφο του!

Ο γούγλης σου έδωσε τίποτε για το άσμα που αναζητάς;

Η ίδια ιστορία πρέπει να ήταν. Έτσι λέει και η βιογραφία στο http://www.imdb.com. Είχα ψάξει τότε ακόμα (είμαι παιδί του Yahoo, όχι τόσο του γούγλη :) ) αλλά δεν βρήκα κάτι. Βρήκα δηλ. ένα αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Βρήκα και τώρα (πολύ χρήσιμο το ότι μου έδωσες ένα όνομα :) ) κάτι για ένα musical σχετικά με την ιστορία του αλλά αφενός είναι τα κομμάτια έιναι πολλά, αφετέρου δεν βγάζει τίποτα το συμπαθές "μουλαράκι".

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανενα καλο παιδακι πως λεγοταν το τραγουδι που επεσε στους τιτλους τελους εψες το βραδυ στο απαισιο fake story??

και κατι ασχετο..γιατι το κανατε lock κυρια cristina μας το ωραιοτατο topic που ανοιξε ο antonio4 (σχετικα με τη 10η εντολη)?? οεο?¨:cry:

και χαρηκα..εγω θα προτεινα παντως να ανοιξει και παλι γιατι βαζει καταπληκτικα κομματια.. by the way οποιος εχει βρει κανα τραγουδακι απο τη φοβερη αυτη σειρα ας κανει τον κοπο να τα ποσταρει :-D

ορισμενα που εχω βρει εγω ειναι τα εξης:

16 Horsepower - Burning Bush

The Walkabouts - The Light Will Stay On

Madrugada - Sirens

Madrugada - Strange Color Blue

Blackfield - Blackfield

Δημοσ.
Μηπως ξερει κανενα καλο παιδακι πως λεγοταν το τραγουδι που επεσε στους τιτλους τελους εψες το βραδυ στο απαισιο fake story??

.........

High Hopes - Pink Floyd

''Fake Story''' date=' αλλά το είδες![/size'] :mrgreen:

Δημοσ.

Mipws kserei kaneis poio einai to tragoudi me tous eksis stixous?

Moiazw san theos sto swma sou, ginomai kapnos

btw, euxaristw olous tous proigoumenous pou mou apantisan! :)

Kai ena akomi. Leei: I like it when it comes to my pain, i like it when i like it too much

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...