Kelly_0001 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά κάτι ψιλομακάβριο. Παίζει να πέρασε και πενταετία απο τότε που το είχα ακούσει οπότε μην περιμένετε πολλά. Περιγραφή μίας ιστορίας ειναι, που ένας εκ των δύο έχει πεθάνει και ο άλλος πάει εκεί που κείτεται ο εκλιπών και αφήνει κάθε μέρα λουλούδια. Α... και ο τίτλος πρέπει να έχει τη λέξη Valentine ή Valentino.
MariaTs. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά κάτι ψιλομακάβριο. Παίζει να πέρασε και πενταετία απο τότε που το είχα ακούσει οπότε μην περιμένετε πολλά. Περιγραφή μίας ιστορίας ειναι, που ένας εκ των δύο έχει πεθάνει και ο άλλος πάει εκεί που κείτεται ο εκλιπών και αφήνει κάθε μέρα λουλούδια. Α... και ο τίτλος πρέπει να έχει τη λέξη Valentine ή Valentino. Προχτές είδα την βιογραφία του Ροδόλφο Βαλεντίνο στην ΕΤ-1. Εκείνος πέθανε και στον τάφο του για πολλά χρόνια κάποια άγνωστη μαυροφορεμένη έβαζε σε καθημερινή βάση φρέσκα λουλούδια στον τάφο του! Ο γούγλης σου έδωσε τίποτε για το άσμα που αναζητάς;
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά κάτι ψιλομακάβριο. Παίζει να πέρασε και πενταετία απο τότε που το είχα ακούσει οπότε μην περιμένετε πολλά. Περιγραφή μίας ιστορίας ειναι, που ένας εκ των δύο έχει πεθάνει και ο άλλος πάει εκεί που κείτεται ο εκλιπών και αφήνει κάθε μέρα λουλούδια. Α... και ο τίτλος πρέπει να έχει τη λέξη Valentine ή Valentino. prepei na ixe pola lefta auti.
dity Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Πώς λέγεται το καινούργιο τραγούδι της Τσαλιγοπούλου που το έχει κάνει και videoclip?
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα γνωστό γενικά τραγούδι. Τραγουδάει γυναίκα, είναι ψιλοrockάκι και αν δεν κάνω λάθος μερικοί από τους στίχους είναι: "Please don't hate me anymore, please don't love me..." κάπως έτσι. Ιδέες;;;;
Fragile_Dreams Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, το γκρουπάκι είναι ελληνικό και λέγεται make believe. Το τραγούδι που ψάχνεις είναι το Leave me alone και είναι πράγματι πολύ όμορφο...Ελπίζω να σε βοήθησα...
bookysmell2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω τον τίτλο ενός κομματιού. Το link για το sample λίγων δευτερολέπτων που έχω είναι Ευχαριστώ πολύ.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση' date=' το γκρουπάκι είναι ελληνικό και λέγεται make believe. Το τραγούδι που ψάχνεις είναι το Leave me alone και είναι πράγματι πολύ όμορφο...Ελπίζω να σε βοήθησα...[/quote'] Και βέβαια βοήθησες!!! Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά!
dim_b Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα παιδιά' date=' ψάχνω τον τίτλο ενός κομματιού. Το link για το sample λίγων δευτερολέπτων που έχω είναι το Ευχαριστώ πολύ. Juno Reactor Vs Don Davis - Navras Από το Matrix Revolutions
bookysmell2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ!! Να είσαι καλά!!! :-D :-D :-D :-D
Kelly_0001 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Προχτές είδα την βιογραφία του Ροδόλφο Βαλεντίνο στην ΕΤ-1. Εκείνος πέθανε και στον τάφο του για πολλά χρόνια κάποια άγνωστη μαυροφορεμένη έβαζε σε καθημερινή βάση φρέσκα λουλούδια στον τάφο του! Ο γούγλης σου έδωσε τίποτε για το άσμα που αναζητάς; Η ίδια ιστορία πρέπει να ήταν. Έτσι λέει και η βιογραφία στο http://www.imdb.com. Είχα ψάξει τότε ακόμα (είμαι παιδί του Yahoo, όχι τόσο του γούγλη ) αλλά δεν βρήκα κάτι. Βρήκα δηλ. ένα αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Βρήκα και τώρα (πολύ χρήσιμο το ότι μου έδωσες ένα όνομα ) κάτι για ένα musical σχετικά με την ιστορία του αλλά αφενός είναι τα κομμάτια έιναι πολλά, αφετέρου δεν βγάζει τίποτα το συμπαθές "μουλαράκι".
Sand Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μηπως ξερει κανενα καλο παιδακι πως λεγοταν το τραγουδι που επεσε στους τιτλους τελους εψες το βραδυ στο απαισιο fake story?? και κατι ασχετο..γιατι το κανατε lock κυρια cristina μας το ωραιοτατο topic που ανοιξε ο antonio4 (σχετικα με τη 10η εντολη)?? οεο?¨ και χαρηκα..εγω θα προτεινα παντως να ανοιξει και παλι γιατι βαζει καταπληκτικα κομματια.. by the way οποιος εχει βρει κανα τραγουδακι απο τη φοβερη αυτη σειρα ας κανει τον κοπο να τα ποσταρει ορισμενα που εχω βρει εγω ειναι τα εξης: 16 Horsepower - Burning Bush The Walkabouts - The Light Will Stay On Madrugada - Sirens Madrugada - Strange Color Blue Blackfield - Blackfield
MariaTs. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μηπως ξερει κανενα καλο παιδακι πως λεγοταν το τραγουδι που επεσε στους τιτλους τελους εψες το βραδυ στο απαισιο fake story?? ......... High Hopes - Pink Floyd ''Fake Story''' date=' αλλά το είδες![/size']
paokkerkir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Mipws kserei kaneis poio einai to tragoudi me tous eksis stixous? Moiazw san theos sto swma sou, ginomai kapnos btw, euxaristw olous tous proigoumenous pou mou apantisan! Kai ena akomi. Leei: I like it when it comes to my pain, i like it when i like it too much
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Gia to prwto: apo ta agaphmena mou. RIFIFI - Eksomologisi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις