kSiS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 guys ψάχνω ένα beatato τραγούδι του οποίου η μουσική είναι από το "Happy Fathers - Bounce" αλλά τα λόγια είναι από το "Put Your Hands Up". κατα κάποιο τρόπο είναι remix του Put Your Hands Up αλλά δεν ξέρω πως να το ψάξω. επίσης ένα άλλο το ίδιο περίπου στυλ. η μουσική είναι από το Illusion - Imagination αλλά τα λόγια είναι της Mariah Carey από το Get Your Number αν δεν απατόμαι.
Finn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ksis maybe Global Deejays - Clap your hands ?
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Προφανώς... The Sunday Drivers - On My Mind thanks allo ena. to song apo to nuxta 8a fygoume tou ant1(tetart-pempth 12bradu
giorgio_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω ένα κομματάκι pop που πεζει συνεχεια στο ραδιόφωνο τώρα τελευταία με γυναικεία φωνητικά που πρέπει να λέγεται rescue με. Δυστυχώς με τον συγκεκριμένο τίτλο δεν κατάφερα να βρω κάτι.:neutral: Ευχάριστω :-D
MariaTs. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας παιδιά.Ψάχνω ένα κομματάκι pop που πεζει συνεχεια στο ραδιόφωνο τώρα τελευταία με γυναικεία φωνητικά που πρέπει να λέγεται rescue με. Δυστυχώς με τον συγκεκριμένο τίτλο δεν κατάφερα να βρω κάτι.:neutral: Ευχάριστω :-D Anggun - Saviour
billpeppas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 thanksallo ena. to song apo to nuxta 8a fygoume tou ant1(tetart-pempth 12bradu Αφού ξέρεις ρε man ότι δεν ακούω Ελληνικά ( ούτε TV βλέπω )
Fozzy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Save me! Zhtaw titlo gia to parakatw sample: http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=3L5QKQ01U5WED04ZWL5M40S556 Den kserw an einai apo diafhmish paizei omws se ena flashaki sto site ths quicksilver http://eu.quiksilver.com/gallery/video_player.aspx?id=145&tabId=1 as elpisoume oti den einai apla k mono gia to flashaki kai oti exei kikloforhsei an kaneis kserei otidhpote plz as pei mia kouventa
kaly13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά.Εδώ' date=' στο τμήμα 5-α[/quote'] %#$*!&@^#... My mistake.:oops:
pantoleon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη "Θα φύγω πριν να μου το πης", ναι το "πεις" με ήτα (πης). Έπαιξε στο "νηστικό αρκούδι" (ΕΤ3) χθες. Δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Δεν ακούω και λαϊκά (τζόνι λάικο) και δεν ξέρω που θα μπορούσα να το βρω. Στον "μούλο" δεν το βρήκα πάντως.... Ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ και τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
the_maniac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ενα ελληνικο που το παιζουν καθε πρωι στο sportfm και λεει Φευγω για Ντουμπαι,bye μωρο μου bye ξερει κανεις ποιο ειναι;
the_maniac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ενα ελληνικο που το παιζουν καθε πρωι στο sportfm και λεει Φευγω για Ντουμπαι' date='bye μωρο μου bye ξερει κανεις ποιο ειναι;[/quote'] Βρεθηκε.......Σπύρος Λεούσης - Φεύγω για Ντουμπάι :-D
bartbrains Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι ελληνικο (δεκαετιας 80 πρεπει να ειναι ή αρχες 90) αστειο που σε ενα σημειο λεει "εχουμε και μια γιαγια που μασαει το ρο, που δε λεει το ρο καθαρο !!!!!!" ?
Cue Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 2 requests plz ένα dance ισπανόφωνο που λέει "para siempre..." και ένα κομμάτι που το είπε μια κοπέλα στο dream show, ψιλό ροκάκι "what goes around, comes around...but you see thats me!" thx!
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 2 requests plz ένα dance ισπανόφωνο που λέει "para siempre..." και ένα κομμάτι που το είπε μια κοπέλα στο dream show' date=' ψιλό ροκάκι "what goes around, comes around...but you see thats me!" thx! [/quote'] Για το rockάκι μήπως αναφέρεσαι στο Nobody's Wife από Anouk ? { not watching tv , just a guess }
Προτεινόμενες αναρτήσεις