Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys ψάχνω ένα beatato τραγούδι του οποίου η μουσική είναι από το "Happy Fathers - Bounce" αλλά τα λόγια είναι από το "Put Your Hands Up". κατα κάποιο τρόπο είναι remix του Put Your Hands Up αλλά δεν ξέρω πως να το ψάξω.

επίσης ένα άλλο το ίδιο περίπου στυλ.

η μουσική είναι από το Illusion - Imagination αλλά τα λόγια είναι της Mariah Carey από το Get Your Number αν δεν απατόμαι.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Ψάχνω ένα κομματάκι pop που πεζει συνεχεια στο ραδιόφωνο τώρα τελευταία με γυναικεία φωνητικά που πρέπει να λέγεται rescue με.

Δυστυχώς με τον συγκεκριμένο τίτλο δεν κατάφερα να βρω κάτι.:neutral:

Ευχάριστω:-D :-D

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Ψάχνω ένα κομματάκι pop που πεζει συνεχεια στο ραδιόφωνο τώρα τελευταία με γυναικεία φωνητικά που πρέπει να λέγεται rescue με.

Δυστυχώς με τον συγκεκριμένο τίτλο δεν κατάφερα να βρω κάτι.:neutral:

Ευχάριστω:-D :-D

Anggun - Saviour

Δημοσ.

Save me!

Zhtaw titlo gia to parakatw sample:

http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=3L5QKQ01U5WED04ZWL5M40S556

Den kserw an einai apo diafhmish paizei omws se ena flashaki sto site ths quicksilver

http://eu.quiksilver.com/gallery/video_player.aspx?id=145&tabId=1

as elpisoume oti den einai apla k mono gia to flashaki kai oti exei kikloforhsei

an kaneis kserei otidhpote plz as pei mia kouventa

Δημοσ.

Τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη "Θα φύγω πριν να μου το πης", ναι το "πεις" με ήτα (πης).

Έπαιξε στο "νηστικό αρκούδι" (ΕΤ3) χθες.

Δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Δεν ακούω και λαϊκά (τζόνι λάικο) και δεν ξέρω που θα μπορούσα να το βρω.

Στον "μούλο" δεν το βρήκα πάντως....

Ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ και τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
Ενα ελληνικο που το παιζουν καθε πρωι στο sportfm και λεει

Φευγω για Ντουμπαι' date='bye μωρο μου bye

ξερει κανεις ποιο ειναι;[/quote']

Βρεθηκε.......Σπύρος Λεούσης - Φεύγω για Ντουμπάι:-D :-D

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι ελληνικο (δεκαετιας 80 πρεπει να ειναι ή αρχες 90) αστειο που σε ενα σημειο λεει "εχουμε και μια γιαγια που μασαει το ρο, που δε λεει το ρο καθαρο !!!!!!" ?

Δημοσ.

2 requests plz :)

ένα dance ισπανόφωνο που λέει "para siempre..."

και ένα κομμάτι που το είπε μια κοπέλα στο dream show, ψιλό ροκάκι "what goes around, comes around...but you see thats me!"

thx! :D

Δημοσ.
2 requests plz :)

ένα dance ισπανόφωνο που λέει "para siempre..."

και ένα κομμάτι που το είπε μια κοπέλα στο dream show' date=' ψιλό ροκάκι "what goes around, comes around...but you see thats me!"

thx! :D[/quote']

Για το rockάκι μήπως αναφέρεσαι στο Nobody's Wife από Anouk ? { not watching tv , just a guess }

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...