Child_In_Time Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Γνωστό είναι... από διαφήμιση πρέπει να είναι... Τώρα ποιο είναι' date=' περιμένω την βοήθειά σαςhttp://www.giannena.info/what.mp3[/quote'] Πασίγνωστο αυτήν την περίοδο.. Bob Sinclair - Love Generation
iparou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Για δεκαετία 70 δεν νομίζω! Για 80 ναι!Cheri Cheri Lady - Modern Talking Thanks man.
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Thanks man. Ο Μαρία... Καλέ Μαρία σε λένε φίλε μου ?
MariaTs. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 billpeppas ξέρεις πόσες φορές έχω υποστεί ...αλλαγή φύλλου;
Herculess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ψάχνω ένα τραγούδι που λέει "Πόσο θα 'θελα να 'μουν απόψε κοντα σου..." Δεν ξέρω ούτε τραγουδιστή ούτε τιτλο. Πάντος άντρας το τραγουδαει. Ευχαριστώ
evangel23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ψάχνω ένα τραγούδι που λέει "Πόσο θα 'θελα να 'μουν απόψε κοντα σου..." Δεν ξέρω ούτε τραγουδιστή ούτε τιτλο. Πάντος άντρας το τραγουδαει. Ευχαριστώ andreas stamos-poso tha thela.....
saradis1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ποια τραγουδια ρε παιδιά ακούγονται στην ταινία θηληκό θηριοτροφείο (1984, Τσάκωνας-Ντούζος)
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ποια τραγουδια ρε παιδιά ακούγονται στην ταινία θηληκό θηριοτροφείο (1984, Τσάκωνας-Ντούζος) Για να μην σου έχει απαντήσει κανείς ακόμα προφανώς δεν θα ξέρει και κανείς... Αν μπορείς να μας ανεβάσεις samples από τα τραγούδια, σίγουρα όλο και κάποιο θα βρισκόταν. Έτσι απλά, μην περιμένεις και πολλά. Btw... Το τραγούδι που σου είπα προ ημερών το βρήκες, το άκουσες όλο και δεν ήταν αυτό;
saradis1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ναι christina μου, δεν ήταν αυτό. ευχαριστώ πάντως. την ερώτηση την ξαναέκανα επειδή άλλαξε η σελίδα (απο 130 σε 131) και είπα μήπως πήγε κάποιος που το ξέρει κατευθείαν στην τελευταία σελίδα. sample δεν μπορώ να βρώ με τίποτα εκτός και αν ξαναπαίξει η ταινία και το ηχογραφήσω.
introscan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 kalispera paidia akousa ena tragoudi (gunaika tragoudouse),alla to mono pou thumamai einai oti elege "kuklous kanw" kai isws "den se ftanw" alla gia to 2o den pairnw kai orko sas leei tipota?
perrys Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά μήπως ξέρεται το τραγούδι που λέει( πάρτο το φεγγάρι και κάντο βέρα μου ήλιε μου άντρα και αγέρα μου ) έχω την εντύπωση ότι το λέει η Μαρινέλλα αλλά μήπως ξέρεται σε ποιό cd της είναι και εαν το έχει πει αυτή πρώτη εκτέλεση?
Cristina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά μήπως ξέρεται το τραγούδι που λέει( πάρτο το φεγγάρι και κάντο βέρα μου ήλιε μου άντρα και αγέρα μου ) έχω την εντύπωση ότι το λέει η Μαρινέλλα αλλά μήπως ξέρεται σε ποιό cd της είναι και εαν το έχει πει αυτή πρώτη εκτέλεση? «Μαρινέλλα - Γιατί φοβάσαι τη σιωπή;» Το τραγούδι είναι του Ντέμη Ρούσσου, «From Souvenirs To Souvenirs». Δεν θυμάμαι, νομίζω, να το έχω ακούσει σε άλλη Ελληνόφωνη εκτέλεση. Αυτή της Μαρινέλλας, πάντως, είναι η 1η Ελληνόφωνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις