Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψάχνω ένα τραγούδι που λέει "Πόσο θα 'θελα να 'μουν απόψε κοντα σου..." Δεν ξέρω ούτε τραγουδιστή ούτε τιτλο. Πάντος άντρας το τραγουδαει. Ευχαριστώ

Δημοσ.
ψάχνω ένα τραγούδι που λέει "Πόσο θα 'θελα να 'μουν απόψε κοντα σου..." Δεν ξέρω ούτε τραγουδιστή ούτε τιτλο. Πάντος άντρας το τραγουδαει. Ευχαριστώ

andreas stamos-poso tha thela.....

Δημοσ.
ποια τραγουδια ρε παιδιά ακούγονται στην ταινία θηληκό θηριοτροφείο (1984, Τσάκωνας-Ντούζος)

Για να μην σου έχει απαντήσει κανείς ακόμα προφανώς δεν θα ξέρει και κανείς... rolleyes.gif

Αν μπορείς να μας ανεβάσεις samples από τα τραγούδια, σίγουρα όλο και κάποιο θα βρισκόταν. Έτσι απλά, μην περιμένεις και πολλά. sad.gif

Btw... Το τραγούδι που σου είπα προ ημερών το βρήκες, το άκουσες όλο και δεν ήταν αυτό; blink.gif

Δημοσ.

Ναι christina μου, δεν ήταν αυτό. ευχαριστώ πάντως. την ερώτηση την ξαναέκανα επειδή άλλαξε η σελίδα (απο 130 σε 131) και είπα μήπως πήγε κάποιος που το ξέρει κατευθείαν στην τελευταία σελίδα.

sample δεν μπορώ να βρώ με τίποτα εκτός και αν ξαναπαίξει η ταινία και το ηχογραφήσω.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρεται το τραγούδι που λέει( πάρτο το φεγγάρι και κάντο βέρα μου ήλιε μου άντρα και αγέρα μου ) έχω την εντύπωση ότι το λέει η Μαρινέλλα αλλά μήπως ξέρεται σε ποιό cd της είναι και εαν το έχει πει αυτή πρώτη εκτέλεση?

Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρεται το τραγούδι που λέει( πάρτο το φεγγάρι και κάντο βέρα μου ήλιε μου άντρα και αγέρα μου ) έχω την εντύπωση ότι το λέει η Μαρινέλλα αλλά μήπως ξέρεται σε ποιό cd της είναι και εαν το έχει πει αυτή πρώτη εκτέλεση?

«Μαρινέλλα - Γιατί φοβάσαι τη σιωπή;» blink.gif

Το τραγούδι είναι του Ντέμη Ρούσσου, «From Souvenirs To Souvenirs». blink.gif

Δεν θυμάμαι, νομίζω, να το έχω ακούσει σε άλλη Ελληνόφωνη εκτέλεση. Αυτή της Μαρινέλλας, πάντως, είναι η 1η Ελληνόφωνη. blink.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...