Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πιθανόν να θέλεις αυτό: «George Krantz - Din Daa Daa». :)

Εδώ θα βρεις sample του ή ακόμα και για αγορά' date=' αν σε ενδιαφέρει. :)[/quote']

φίλη μου πλησιάσαμε αλλα τον στόχο δεν τον πετύχαμε.ξυστά περάσαμε, δεν είναι αυτό. καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.
Simon Webbe - No worries

Το πρωτοτυπο με αυτο το κομματι ειναι οτι το "sample" δεν ειναι sample αλλα το εκαναν να ακουγεται ετσι. :-D

Αν και λίγο καθυστερημένα λόγω εξεταστικής, σε ευχαριστώ πολύ...:)

Δημοσ.
φίλη μου πλησιάσαμε αλλα τον στόχο δεν τον πετύχαμε.ξυστά περάσαμε, δεν είναι αυτό. καμιά άλλη ιδέα?

Είναι βέβαιο; Αν το βρεις και το ακούσεις όλο θα δεις ότι είναι αυτό! ;)

Δημοσ.

hi paidia

xerei kaneis pou boro na vro tous stixous tou "Ritmo Caliente" (kai an ginetai kai kapoia metafrasi giati den katalavaino gri) apo Terranegra & Alysia Stefano pou akougetai poli tora teleftaia?

efxaristo

Δημοσ.

Χαίρετε.

Ψάχνω πολύ γνωστό τραγούδι της δεκαετίας του 70 που έπαιζε πολύ και στις ελληνικές ταινίες της αντίστοιχης δεκαετίας (σε σκηνές σε ντίσκο κυρίως)

Πάει το ρεφραίν :

"serry serry lady"... Πιθανότατα το γράφω λάθος όμως γιατί ο γούγλης δεν βρήκε τίποτα.

Δημοσ.
Χαίρετε.

Ψάχνω πολύ γνωστό τραγούδι της δεκαετίας του 70 που έπαιζε πολύ και στις ελληνικές ταινίες της αντίστοιχης δεκαετίας (σε σκηνές σε ντίσκο κυρίως)

Πάει το ρεφραίν :

"serry serry lady"... Πιθανότατα το γράφω λάθος όμως γιατί ο γούγλης δεν βρήκε τίποτα.

Για δεκαετία 70 δεν νομίζω! Για 80 ναι!

Cheri Cheri Lady - Modern Talking :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...