Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nantia® αμέσως μου'ρθε το 'Where's F@cking Magic' του Φοίβου με την Βικτώρια Χαλκίτη! Έχει έντονο το στοιχείο της ηλεκτρικής κιθάρας και είναι ντιπ για beat!

Μάλλον άλλο θα είναι το ζητούμενο σου' date=' αλλά το scrabble με τα στοιχεία που δίνεις αυτά έφεραν στο μυαλό μου! :D[/quote']

Και σε μένα αυτό ακριβώς ήρθε στο μυαλό μου. blink.gif

Αλλά είναι αρκετά beat-άτο... rolleyes.gif

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Τώρα τελευταία παίζει πολύ στο ραδιόφωνο,

μια δια σκευή του You από Twoface στα ελληνικά. Έχω την εντύπωση

ότι είναι C Real. Στα λόγι αλέει κάτι για μια πεταλούδα. Ξέρει κάποιος πως

λέγεται?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

@Nantia®

Θα βοηθούσε επίσης αν θυμόσουν το σταθμό, να ξέρουμε και τι είδους πάνω κάτω είναι και που να κινηθούμε.

Μήπως πάντως μιλάμε για το "Advertising Space" (περιλαμβάνει το στίχο: "Is Advertising Space") του Robbie Williams?

Δημοσ.

Πως λένε το τραγούδι που λέει "on my mind, on my mind there's a thing that I can't explain. yes I'm tryin..." Δε θυμάμαι παρακάτω...

Δημοσ.

χαίρεται κι από μένα......στο προκείμενο τώρα και όποιοσ μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμον.... λοιπόν...στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών, έπαιζε ένα τραγούδι του Ξαρχάκου,εκείνο που έπαιζαν όλοι με τα μπούζουξ και με τα τύμπανα....ξέρει κανείς τον τίτλο του? θεινξ ιν αντβανς

dity πρέπει να λες το On My Mind των Sunday Drivers...

Δημοσ.
...στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών, έπαιζε ένα τραγούδι του Ξαρχάκου,εκείνο που έπαιζαν όλοι με τα μπούζουξ και με τα τύμπανα....ξέρει κανείς τον τίτλο του?

Δες εδώ

Δημοσ.
Καλημέρα. Τώρα τελευταία παίζει πολύ στο ραδιόφωνο' date='

μια δια σκευή του You από Twoface στα ελληνικά. Έχω την εντύπωση

ότι είναι C Real. Στα λόγι αλέει κάτι για μια πεταλούδα. Ξέρει κάποιος πως

λέγεται?

Ευχαριστώ[/quote']

«Σοφία Στρατή - Μια Πεταλούδα» :)

Δημοσ.

ακουσα χθες στην εκπομπη "στην υγεια μας" εναν καλητεχνη προχωρημενης ηλικιας, λιγο κουλτουριαρις, και τραγουδισε ενα ντουετο που αρχισε αυτο με τα λογια

"γεια σου (καποιο ονομα), παλι εδω..."

και ο αλλος, αρχισε στιν σειρα του με τα λογια

"ναι Μανολι, ..."

δεν τα θυμαμαι και καλα, ηταν χθες =)

ελπιζω να μπορεσει καποιος να με βοηθεισει...

Δημοσ.

από bakxaf

kserete poio einai to tragoudi pou pezei sti <simoria ton 12> sto telos pou dixnei ton tupo na pernaei mesa apo tis aktines leizer???

Το έχει δώσει σαν απάντηση ο Λευτέρης λίγα Post πριν :)

The A La Menthe-NIKKFURIE

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ρε παιδία ψάχνω ένα τραγούδι που ακουγόταν στο θυληκό θηριοτροφείο με τον Τσάκωνα, Ντούζο κ.τ.λ

Ακουγόταν την στιγμή που έκανε ο τσάκωνας τον υπνοβάτη και ακουγόταν ενα χαζό τραγούδι και έλεγε "του ντα, του ντα, ντα ντα ντα ντα ντα".

Εντάξει, είναι χαζό το ξέρω αλλα το θέλω!!!!!!

Ξέρετε πώς λέγεται και πού θα το βρώ αν γίνεται?

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Ρε παιδία ψάχνω ένα τραγούδι που ακουγόταν στο θυληκό θηριοτροφείο με τον Τσάκωνα' date=' Ντούζο κ.τ.λ

Ακουγόταν την στιγμή που έκανε ο τσάκωνας τον υπνοβάτη και ακουγόταν ενα χαζό τραγούδι και έλεγε "του ντα, του ντα, ντα ντα ντα ντα ντα".

Εντάξει, είναι χαζό το ξέρω αλλα το θέλω!!!!!!

Ξέρετε πώς λέγεται και πού θα το βρώ αν γίνεται?[/quote']

Πιθανόν να θέλεις αυτό: «George Krantz - Din Daa Daa». :)

Εδώ θα βρεις sample του ή ακόμα και για αγορά, αν σε ενδιαφέρει. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...