Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,

το πρωτο ειναι ενα της Παπαριζου που μοιαζει καπως με το mambo και σε καποια φαση λεει κατι για cinema

και το αλλο λεει νομιζω wave up your hands and follow the leader ... dj(μπορει το follow να πηγαινει στο dj) και μετα εο εο εο

ευχαριστω

Δημοσ.
"δεν ειμαι εγω' date=' ειναι ενας αλλος που μου μοιαζει, ...δεν ειμαι εγω, ειναι οτι εμεινε απο μενα"

ποια ελληνιδα τραγουδιστρια το λεει αυτο?[/quote']

Ποια τα λεει? Εχω φαει το google για στιχους αλλα δεν βρισκω τιποτε.

Δημοσ.

Ένα που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα, τραγουδάει ο τύπος και αντι για ρεφραίν ακούγεται κάτι σαν sample από παλιότερο τραγούδι (γυναίκα) και λέει "I just know your life's gonna change".?

Δημοσ.
Ποια τα λεει? Εχω φαει το google για στιχους αλλα δεν βρισκω τιποτε.

@mjmj

Μαριάντα Πιερίδη - Σφαίρα Στην Καρδιά - 01 - Δεν είμαι εγώ

Δημοσ.
Ένα που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα, τραγουδάει ο τύπος και αντι για ρεφραίν ακούγεται κάτι σαν sample από παλιότερο τραγούδι (γυναίκα) και λέει "I just know your life's gonna change".?

Simon Webbe - No worries

Το πρωτοτυπο με αυτο το κομματι ειναι οτι το "sample" δεν ειναι sample αλλα το εκαναν να ακουγεται ετσι. :-D

Δημοσ.

Ένα κομμάτι το ερμηνέυει ένας άντρας και μια γυναίκα και πάει κάπως έτσι..

"[...] sometimes you make me cry when you give me wings and make me fly [...]", "[...] since you could make me smile [...]"

Μπαλάντα είναι, μου θυμίζει κάτι από "Where The Wild Roses Grow"

thx :)

Δημοσ.

Geiaaaa sas :) Post apelpisias ayto, dioti de nomizw h perigrafh na sas voh8hsei na me voh8hsete.. Anyway akousa ena kseno tragoudi x8es sto radio, prosfato, 3 lekseis h mesaia rhma, DEN einai mpitaki, exei mesa hlektr ki8ara... (kollhsa apo x8es k de 8ymamai titlo)

P.S Paizei na einai h xeiroterh perigrafh :P

Δημοσ.
Geiaaaa sas :) Post apelpisias ayto' date=' dioti de nomizw h perigrafh na sas voh8hsei na me voh8hsete.. Anyway akousa ena kseno tragoudi x8es sto radio, prosfato, 3 lekseis h mesaia rhma, DEN einai mpitaki, exei mesa hlektr ki8ara... (kollhsa apo x8es k de 8ymamai titlo)

P.S Paizei na einai h xeiroterh perigrafh :P[/quote']

Λοιπόν...τι μου έρχεται αυτή την στιγμή κατά νού:

1) Viton & Stel - Wooden Swordz

2) Deep Dish vs Dire Straits - Money For Nothing

ooops...άκυρο, δεν είδα το ΔΕΝ είναι μπιτάκι ( εντελώς το αντίθετο κατάλαβα :D )

Δημοσ.

Nantia® αμέσως μου'ρθε το 'Where's F@cking Magic' του Φοίβου με την Βικτώρια Χαλκίτη! Έχει έντονο το στοιχείο της ηλεκτρικής κιθάρας και είναι ντιπ για beat!

Μάλλον άλλο θα είναι το ζητούμενο σου, αλλά το scrabble με τα στοιχεία που δίνεις αυτά έφεραν στο μυαλό μου! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...