paokkerkir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 «Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle[/b']» Euxaristw para poly!!!
callahan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Γεια και χαρά, ψάχνω ένα κομμάτι, στυλ lounge/chillout, έχει γυναικεία φωνητικά και από το οποίο έχω συγκρατήσει τα εξής: ] "this time you 're gonna love me...love love love... how careless I was... something that you said...easy for you" Ξέρω δεν βγάζουν και πολύ νόημα, αλλά αν το έχει ακούσει κανείς νομίζω μπορεί να το καταλάβει.
Fallout Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Όσοι έχετε δει το Animatrix plz βοηθήστε!!!! Υπάρχει ένα κομμάτι που παίζει στο επεισόδιο "Kid's Story" ΄και αρχίζει τη στιγμή που ο πιτσιρικάς, αφού έχει χτυπήσει 2 φορές το κινητό του, αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει από τον καθηγητή του και του πράκτορες. Το soundtrack ΜΑΖΙ με τα bonus tracks το έχει ένας φίλος μου και το έχω κοιτάξει αλλά δεν υπάρχει. Αν το ξέρει κανείς.... άγαλμα θα του στήσω!
darkkin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Όσοι έχετε δει το Animatrix plz βοηθήστε!!!! Υπάρχει ένα κομμάτι που παίζει στο επεισόδιο "Kid's Story" ΄και αρχίζει τη στιγμή που ο πιτσιρικάς, αφού έχει χτυπήσει 2 φορές το κινητό του, αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει από τον καθηγητή του και του πράκτορες. Το soundtrack ΜΑΖΙ με τα bonus tracks το έχει ένας φίλος μου και το έχω κοιτάξει αλλά δεν υπάρχει. Αν το ξέρει κανείς.... άγαλμα θα του στήσω! Πρέπει να είναι από Peace Orchestra το Who Am I ή από Juno Reactor το Masters of the Universe (μοιάζει πάντως για το τελευταίο).
Fallout Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Χίλια ευχαριστώ φίλε, το masters of the universe είναι και είναι και ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!
polaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ψάχνω το ΑΡΑΒΙΚΟ τραγούδι που έχει τραγουδίσει και ο Λευτερης Πανταζής με όνομα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... Καπου το έχω, αλλα δεν θυμαμαι καθόλου όνομα οπότε δεν είναι δυνατον να το βρω δυστηχώς...
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ψάχνω το ΑΡΑΒΙΚΟ τραγούδι που έχει τραγουδίσει και ο Λευτερης Πανταζής με όνομα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... Καπου το έχω' date=' αλλα δεν θυμαμαι καθόλου όνομα οπότε δεν είναι δυνατον να το βρω δυστηχώς...[/quote'] Tamally Maak-AMR DIAB (2000)
jasonpap Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Mια ερωτηση μηπως το ξερει κανεις Στο Till There Was You (Gabriel & Dresden Remix) υπάρχει ενα σημείο στα 3 περιπου λεπτα με χαρακτηριστικό beat απο πίσω.Μήπως ερχεται σε κανεναν απο ποιο song ειναι αυτό;
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ^^ Εχεις πληροφοριες οτι ειναι απο καπου αλλου? Γιατι αν καταλαβα το σημειο που λες, νομιζω οτι ειναι του κομματιου του ιδιου κι οχι απο αλλο. Εκτος αν σου θυμιζει εσενα καποιο αλλο κομματι.
geovard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Γειά. Ξέρει κανείς πιό παλιός το group the sity από την πρώην Ανατολική Γερμανία πού στη δεκαετία τού 80 είχε μία καί μοναδική επιτυχία με μπόλική δόση βιολιού?Είναι έτσι?Καί η επιτυχία πώς λέγεται?Δεν έχω πολλά στοιχεία γι αυτό.Το συγκεκριμένο τραγούδι το άκουσα σε μιά άλλη εκτέλεση από Έλληνα βιολιστή πού επίσης δεν θυμάμαι το όνομά του.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Cristina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Γειά.Ξέρει κανείς πιό παλιός το group the sity από την πρώην Ανατολική Γερμανία πού στη δεκαετία τού 80 είχε μία καί μοναδική επιτυχία με μπόλική δόση βιολιού?Είναι έτσι?Καί η επιτυχία πώς λέγεται?Δεν έχω πολλά στοιχεία γι αυτό.Το συγκεκριμένο τραγούδι το άκουσα σε μιά άλλη εκτέλεση από Έλληνα βιολιστή πού επίσης δεν θυμάμαι το όνομά του.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. «Modern Fears - Αναμέτρηση» («Am Fenster» λέγεται το original)
geovard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 «Modern Fears - Αναμέτρηση» («Am Fenster» λέγεται το original) Thanks very much.
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Tamally Maak-AMR DIAB (2000) άψογος, είχα πάει ταξίδι στην Τυνησία και θέλω να είναι το soundtrack του photostory που θα βάλω στο DVD
silentpower Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 shalalala what do you want from me it is not like it used to be? καμια ιδέα?
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 shalalala what do you want from me it is not like it used to be?καμια ιδέα? «Monaco - What Do You Want From Me?»
Προτεινόμενες αναρτήσεις