xmperop1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ψάχνω ενα τραγουδι που ακουσα φευγαλεα και στους στοιχους αναφερει "η αγαπη ειναι ενας πονος" η κατι τετοιο η μουσικη του λιτη με κιθαρα και αρμονιο-συνθεσαιζερ αν δεν κάνω λάθος. help!!!!
Achilleas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 kalispera..psaxnw ena kommataki pou akougete autes tis meres apo ton best radio(92.6) einai psilo xalaro progressive kai gia melodia exei ena armonio pou emena mou erxete sto mialo san na einai "Yanni".to bazei apogeuma pros brady...epsaksa gia kana remix apo yanni alla den katafera na brw tpt.any help?thnx... Εψαχνα κι εγώ ένα με αρμόνιο από best... Και μου'κανε εντύπωση γιατί περίμενα κάπου ν'αρχίσει ν' "ανεβαίνει" αλλά "έμενε εκεί". Ψιλομελαγχολικό. Πρέπει να λες το Verdis Quo από Daft Punk (μην σε μπερδεύει το συγκρότημα... είναι εντελώς διαφορετικό από το στυλ τους)
Xvipes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Εψαχνα κι εγώ ένα με αρμόνιο από best... Και μου'κανε εντύπωση γιατί περίμενα κάπου ν'αρχίσει ν' "ανεβαίνει" αλλά "έμενε εκεί". Ψιλομελαγχολικό. Πρέπει να λες το Verdis Quo από Daft Punk (μην σε μπερδεύει το συγκρότημα... είναι εντελώς διαφορετικό από το στυλ τους) oxi dystixos den einai alla eutixos pou mou to eipes giati einai k auto wraio kommataki opoios allos exei tpt sto myalo tou gia to pio mporei na einai.... logika einai psilokainourgio kommati
castro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 an kaneis psaxnei th mousiki apo th nea diafhmiash tou johnny walker 'the painting' einai to which side are you on10000 maniacs
MariaTs. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 castro αυτό το γνωρίζουμε κι αν διάβαζες μερικές (αρκετές απαντήσεις) -σε αυτό το θέμα που είναι και το κατάλληλο-πιο πίσω θα έβλεπες ότι δεν είναι βέβαιο αν είναι οι 10000 Maniacs (Νatalie Merchant)!
pantoleon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας παιδιά! Ξέρετε αν θα μπορούσα να βρω πουθενά (νετ εννοείται) το τραγούδι "Ματώνω" της Πέγκυ Ζήνα τραγουδισμένο από την Ζέτα Μακρυπούλια (με Αχαϊκή προφορά) στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή? [...Πάλλι μωρό μου λείίπεις - Πάλλι μ'εγκαταλείίπεις...] Στον "μούλο" που έψαξα -αν έψαξα σωστά - δεν παίζει. Πολύ γέλιο!
^BOOMBOOM Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ψαχνω ενα κομμάτι που παίζει στο ραδιόφωνο και λέει: vanity makes my heart beat ... everyday I get high looking for my new toy .... or is this fucking magic ..... Είναι κάτι σαν αργό house, κρατάει αρκετή ώρα και τα φωνητικά είναι γυναικεία.
@zouve@ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 xerei kaneis pos legetai auto to kommati ??? http://rapidshare.de/files/10894095/Recording__3_.amr.html
Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 xerei kaneis pos legetai auto to kommati ??? http://rapidshare.de/files/10894095/Recording__3_.amr.html «Toto - Africa»
Finn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ψαχνω ενα κομμάτι που παίζει στο ραδιόφωνο και λέει: vanity makes my heart beat ... everyday I get high looking for my new toy .... or is this fucking magic ..... Είναι κάτι σαν αργό house' date=' κρατάει αρκετή ώρα και τα φωνητικά είναι γυναικεία.[/quote'] Είναι το νέο κομμάτι της Χαλκίτη.Δε κυκλοφόρησε ακόμη.
MariaTs. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Γειά σας παιδιά! Ξέρετε αν θα μπορούσα να βρω πουθενά (νετ εννοείται) το τραγούδι "Ματώνω" της Πέγκυ Ζήνα τραγουδισμένο από την Ζέτα Μακρυπούλια (με Αχαϊκή προφορά) στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή? [...Πάλλι μωρό μου λείίπεις - Πάλλι μ'εγκαταλείίπεις...] Στον "μούλο" που έψαξα -αν έψαξα σωστά - δεν παίζει. Πολύ γέλιο! Έλα! Τυχερούλη! Το Σάββατο (μεθαύριο) στον Άλφα, στις 21.00 σε επανάληψη η εκπομπή 'Κοίτα τι έκανες' που τραγουδά η Ζέτα-Αμαλιία...'πάλιι μωρό μου λιείπεις...'!
paokkerkir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Kserei kaneis auto to tragoudi? http://rapidshare.de/files/10923795/Sound_clip_01_.amr.html
^BOOMBOOM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Είναι το νέο κομμάτι της Χαλκίτη.Δε κυκλοφόρησε ακόμη. WOW, δεν την κατάλαβα με τίποτα, απλώς είχα την απορία που κολάει με τα σκυλοτράγουδα του Ρυθμού 949 merci
Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Kserei kaneis auto to tragoudi?http://rapidshare.de/files/10923795/Sound_clip_01_.amr.html «Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle»
pantoleon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 MariaTs ---> Ευχαριστώ πολύ.Δεν θα το ήξερα μιας και δεν πολυπαρακολουθώ τιβί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις