Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 «Aim - Cold Water Music[/b']» Αν και άργησα πολύ λόγω απουσίας, Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!!!! (Καλή χρονιά!)
MariaTs. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Κανείς δεν γνωρίζει βρε παιδιά ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στους τίτλους τέλους του 'Ψυχώ 3'; Χάρη σε αυτό δημιουργήθηκε το 'Cold Water Music' των Aim! Cristina; dim_b; TheBoyFromSalina; λοιπά μέλη; Καμιά βοήθεια; Δεν βρίσκω και soundtrack στον γούγλη...
dim_b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω δει την ταινία. Δες μήπως είναι κάποιο από αυτά (αν τα βρεις κάπου).
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 dim_b ευχαριστώ για τον σύνδεσμο... Αυτό αποτέλεσε την αρχή για να βρω νεώτερα αποτελέσματα! Βρήκα ολόκληρο το soundtrack. 10 κομμάτια περιέχει... Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει δείγματα προς ακρόαση για να βρω αυτό ακριβώς αυτό που θέλω. Που θα πάει όμως... Ξανά, χίλια ευχαριστώ! Ήμουν σίγουρη ότι κάποιος σας, θα μου έδινε μια μικρή βοήθεια...
qwerty13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 1)Στην ταινία Βασικά καλησπέρα σας (ψάλτης,μιχαλόπουλος,γαρδέλης κλπ)τα 2 τραγούδια που ακούγονται στη disco το ένα απ΄τα δύο λέει νομίζω on the road again,το άλλο δεν μπορώ να καταλάβω... Ακούγονται επίσης τα: Barrabas - Wild Cat Queen - Staying Power
qwerty13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 stin tainia pou epaize o voutsas pou ekane ton astinomiko kai ton legane "serifi" kai eihe gia voitho ton "spathari" den thimamai pos tin lene tin tainia alla epaize kai o mpilias eihe ena disco kommati pou epaize sineheia xerete poio einai???? Δοκίμασε "Herbie Hancock - Rockit"
ekkli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 εχει ενα live του λιδακη η ετ3 τωρα και επαιξε σε καποια φαση ενα κομματι που ελεγε περιπου' date=' να ταν τα ματια σου εδω να βλεπανε αυτο το δειλινο, να ηταν τα χερια σου εδω κλπ κλπ ξερει κανενας ποιο ειναι ?[/quote'] βρηκα πιο πληρεις τους στιχους αλλα μου λειπει το κομματι, να θυμησω πως ερμηνευτης ειναι ο λιδακης. Ανήσυχες μέρες ταραγμένη νύχτα βεγγαλικά στην παραλία κι αδιέξοδα ζεστός καιρός τέλος του Μάη κι ένα αεράκι να φυσάει Αστεία η λύπη να περνάει κι όμως να σε νικάει Κόκκινα χείλη της φωτιάς θυμάσαι εκείνη π' αγαπάς το πρόσωπό της σαν νερό μεσ' στο μυαλό σου το θολό Έχει αέρα απόψε, έχει αέρα κι ακούω μια φωνή σαν τη δική σου ανασαίνει η πόλη τη μορφή σου γυρνάει μέσʼ στο μυαλό μου η θύμησή σου Πού 'ναι τα μάτια σου να δουν αυτό το δειλινό πού 'ναι τα χέρια σου ν' αγγίξουνε τον ουρανό.
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 βρηκα πιο πληρεις τους στιχους αλλα μου λειπει το κομματι' date='να θυμησω πως ερμηνευτης ειναι ο λιδακης. Ανήσυχες μέρες ταραγμένη νύχτα βεγγαλικά στην παραλία κι αδιέξοδα...[/quote'] Ανήσυχες Μέρες - Σωκράτης Μάλαμας
@zouve@ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασε "Herbie Hancock - Rockit" den einai auto alla den me hallaei kai auto !!!!!! auto pou psahno itan san italo disco kai epaize ena periergo organo mesa to epaize sineheia stin tainia .............
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια λιγο ακαιρο αλλα ψαχνω το κομματακι που επαιζε στο καρτουν του inspector clouseau (pink panther), μηπως ξερει κανεις πως λεγεται και αν το εχει να μου το στειλει;
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια λιγο ακαιρο αλλα ψαχνω το κομματακι που επαιζε στο καρτουν του inspector clouseau (pink panther), μηπως ξερει κανεις πως λεγεται και αν το εχει να μου το στειλει; Μήπως ψάχνεις το 'Pink Panther Theme - Henry Mancini';
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μήπως ψάχνεις το 'Pink Panther Theme - Henry Mancini'[/b']; Κοιτα του Mancini πρεπει να ειναι αλλα οχι το θεμα του ροζ πανθηρα θελω το θεμα που επαιζε στον επιθεωρητη clouseau sto cartoon το γνωστο. Πιο ειναι το shot in the dark του Mancini το εχει κανεις;
thx_25e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Κοιτα του Mancini πρεπει να ειναι αλλα οχι το θεμα του ροζ πανθηρα θελω το θεμα που επαιζε στον επιθεωρητη clouseau sto cartoon το γνωστο. The Inspector Clouseau Theme
billpeppas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ρε συ, έτσι όπως μου τα είπες στο τηλέφωνο με έμπλεξες. Δεν ρίχνεις ένα ακόμα τηλεφωνάκι ρε Δημήτρη ? [ @ littlelouievegos ]
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ρε συ' date=' έτσι όπως μου τα είπες στο τηλέφωνο με έμπλεξες.Δεν ρίχνεις ένα ακόμα τηλεφωνάκι ρε Δημήτρη ? [ @ littlelouievegos '] nm found it shot in the dark by H.Mancini
Προτεινόμενες αναρτήσεις