Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λάθος topic διάλεξες

Fool's Gold-THE STONE ROSES (1989)

Με συγχωρείς ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Ευχαριστώ πολύ όμως για την απάντηση. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. :grin:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά!Ψάχνω 3-4 τραγούδια απτό παρελθόν,όποιος γνωρίζει τίτλους ή καλλτέχνη ας απάντησει αν θέλει.Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1)80's τραγούδι που λέει come on,come on,come on (just to ή κάτι παρόμοιο)....desire (disco στυλ)

2)80's τραγούδι που είναι και στη ταινία ροζ γάτος με το μουστάκα που λέει στο ρεφρεν nice show ή night show ή κάτι παρόμοιο... (disco στυλ)

3)Επίσης 80's κομμάτι disco στυλ που λέει στο ρεφρεν bad boy και σαν να το λένε αρκέτα άτομα το ρεφρεν...

4)Και τέλος 90's κομμάτι που λέει στο ρεφρεν i'm feeling.Τραγουδά γυναίκα και ήταν επιτυχία στις αρχές των 90's,σε στυλ ace of base...

Όποιος ή όποια γνωρίζει κάτι για αυτά τα κομμάτια ας γράψει ότι γνωρίζει,θα είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση!!!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μαρία μου, φαντάζομαι οτι κάποιος moderator είτε θα το κλειδώσει είτε θα το μεταφέρει στον κατάλληλο χώρο

1)80's τραγούδι που λέει come on' date='come on,come on (just to ή κάτι παρόμοιο)....desire (disco στυλ)

[/quote']

Chance To Desire-RADIORAMA (1985)

2)80's τραγούδι που είναι και στη ταινία ροζ γάτος με το μουστάκα που λέει στο ρεφρεν nice show ή night show ή κάτι παρόμοιο... (disco στυλ)

Cenerentola (Cinderella)-MARTINELLI (1985)

3)Επίσης 80's κομμάτι disco στυλ που λέει στο ρεφρεν bad boy και σαν να το λένε αρκέτα άτομα το ρεφρεν...

Bad Boy-DEN HARROW (1986)

Δημοσ.

Χτες το επεισοδιο του Σ'αγαπω-Μ'αγαπας εκλεισε με ενα τραγουδι .

Οι στιχοι πανε καπως ετσι '' Ο ερωτας δεν παει πανεπιστημιο ..., ειναι μυστηριο '' κλπ κλπ .

Στο κιθαρα και στο google δεν καταφερα να πετυχω τπτ .

Καμια προταση για το ποιο ειναι ?

Ευχαριστω .

Δημοσ.

χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά.

ψάχνω να βρω λίγα τραγούδια που άκουσα στο ράδιο.

1) beataki, διασκευή από παλιό disco τραγούδι. τα λόγια στο ρεφραιν λένε

you're no good for me, i don't need nobody

............................., thats no good for me

στο συγκεκριμένο beatato remix που ψάχνω τραγουδάει αυτά τα λόγια στην αρχή, σταματάει για 2 περίπου δευτερόλεπτα και βαράει μόνο το βεατ χωρίς λόγια και λέει κατά διαστήματα τα λόγια του ρεφραιν με κενά μεταξύ τους. σε κάποια στιγμή παίζει σε επανάληψη το "good for me"(τελευταια λόγια του ρεφραιν).

2)το γνωστό Fame σε μπαλάντα απο γυναικείο group πιθανόν.

3)γυναικεία φωνή με συνοδεία απο πολυ πιάνο τραγουδάει

dance me thru the beaty

dance ....

dance ....

dance ....

dance me to the end of love

το έψαξα στο gogle αλλά βρήκα πολλούς artists.

BΡΕΘΗΚΕ== Madeleine Peyroux - dance me to the end of love

4)γρήγορο beat όπου στο ρεφραιν λέει "Don't Tell Me Why". (δεν είναι το Dj Sammy - Why, ούτε το Sonique - Why)

5) kiss me, kiss me απο αντρική φωνή, αργό κομμάτι. στο τέλος μπαίνει και μια γυναικεία φωνή ως δεύτερη. το ρεφραιν ξεκινάει με "She..."

6) σχετικά dance κομμάτι, άκουσα στο ράδιο να το λέει "I Fell Thunder In My Heart" αλλά δεν βρίσκω ίχνος του. διωρθώστε με γιατί μου φαίνεται πως δεν άκουσα καλά, επίσης αν έχεται καλιτέχνη plz.

ΒΡΕΘΗΚΕ== MECK - THUNDER IN MY HEART

Δημοσ.
4)Και τέλος 90's κομμάτι που λέει στο ρεφρεν i'm feeling.Τραγουδά γυναίκα και ήταν επιτυχία στις αρχές των 90's,σε στυλ ace of base...

'Charles Shaw - I'm Feeling'....ίσως

Δημοσ.
1) beataki' date=' διασκευή από παλιό disco τραγούδι. τα λόγια στο ρεφραιν λένε

[b']you're no good for me, i don't need nobody

............................., thats no good for me[/b]

στο συγκεκριμένο beatato remix που ψάχνω τραγουδάει αυτά τα λόγια στην αρχή, σταματάει για 2 περίπου δευτερόλεπτα και βαράει μόνο το βεατ χωρίς λόγια και λέει κατά διαστήματα τα λόγια του ρεφραιν με κενά μεταξύ τους. σε κάποια στιγμή παίζει σε επανάληψη το "good for me"(τελευταια λόγια του ρεφραιν).

Prodigy - No Good

5) kiss me' date=' kiss me απο αντρική φωνή, αργό κομμάτι. στο τέλος μπαίνει και μια γυναικεία φωνή ως δεύτερη. το ρεφραιν ξεκινάει με "She..."

[/quote']Μάλλον Terry Hall - Forever J

@paschalia Το τραγούδι λέγεται "Ο έρωτας δεν πάει πανεπιστήμιο" και είναι του Σταμάτη Κραουνάκη. Δεν ξέρω όμως αν τραγουδάει αυτός ή κάποιος άλλος γιατί το έχω ακούσει μόνο από ένα φίλο μου (και όπως κι εσύ, δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο στο internet) :lol:

Δημοσ.
1) beataki' date=' διασκευή από παλιό disco τραγούδι. τα λόγια στο ρεφραιν λένε

[b']you're no good for me, i don't need nobody

............................., thats no good for me[/b]

Επειδή έχω μια μικρή απορία, δεν μας λες και ποιό είναι το "παλιό disco τραγούδι" που έχουν κάνει "διασκευή" (!!!) οι prodigy???... :)

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν και επειδή δεν ασχολούμαι με χορευτική μουσική σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει βγει κανένα Rafaella Cara vs Prodigy και έχω μείνει πολύ πίσω :P

Δημοσ.
Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν και επειδή δεν ασχολούμαι με χορευτική μουσική σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει βγει κανένα Rafaella Cara vs Prodigy[/i'] και έχω μείνει πολύ πίσω :P

Τί σύμπτωση όμως... Κι εγώ ακριβώς αυτό αναρωτήθηκα... :X :P

Δημοσ.

guys δεν ξέρω τον καλιτέχνη του "No Good". το ρεμιχ που ψάχνω δεν είναι τελικά των Prodigy, είναι πιο..... ανθρώπινο :)

απο τις αναζητήσεις μου δεν είναι σίγουρα:

Prodigy

Max b Grant

Dj Yorit

*Επίσης ξέρετε ποιό είναι το remix του "Dare" των Gorillaz που παίζει στα Club ?

Δημοσ.
@zouve@[/b'] αν θες δώσε τίτλο-καλλιτέχνη! :roll:

distihos den xero apo to cd kanena titlo tragoudiou to mono pou xero einai oti o diskos legetai 80's Party mix 2 epsaxa sto internet na vro to cd vrika kati alla den antistoihousan ta tragoudia tou me to cd pou eho

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...