Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγεται στην τελευταία διαφήμιση του jonnie walker (με τους πίνακες)?

Δημοσ.
Ξέρει κανείς τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγεται στην τελευταία διαφήμιση του jonnie walker (με τους πίνακες)?

Για ρίξε μια ματιά εδώ και κράτα -για την ώρα- μόνο τον τίτλο!

Και να θυμάσαι -για την επόμενη φορά- ότι το σωστό θέμα για τέτοιες ερωτήσεις είναι αυτό εδώ. :wink: :grin:

Δημοσ.

^^ Σκηνοθεσια μηδεν, ετσι?

Λοιπον, ο γουγλης μου λεει οτι ψαχνεις το Morandi - Love me, αλλα προφανως σε καποιο remix.

Συμπαθητικο ακουγεται. :)

Edit: Τελικα το original edit ειναι.

Δημοσ.
^^ Σκηνοθεσια μηδεν' date=' ετσι?

Λοιπον, ο γουγλης μου λεει οτι ψαχνεις το [b']Morandi - Love me[/b], αλλα προφανως σε καποιο remix.

Συμπαθητικο ακουγεται. :)

Edit: Τελικα το original edit ειναι.

Yeap auto einai ;) tora to remix tha to doume katevasa to kanoniko k to club mix alla allo thelo (mallon ) egw.. thanx anyway :D

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα μιά βοήθεια για ένα τραγούδι που ακούγεται στην ταινία Lock, stock and two smoking barrels ("καπνισμένες κάνες" νομίζω στην Ελλάδα). Δεν μπόρεσα να το εντοπίσω στο σχετικό δίσκο με τα soundracks γιαυτό αν γίνεται δώστε μιά βοήθεια :neutral: . Επισυνάπτω ζιπαρισμένο το μουσικό απόσπασμα σε 3 "δόσεις" :grin: .

lock stock a.zip

lock stock b.zip

lock stock c.zip

Δημοσ.
Παιδιά γειά σας και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα μιά βοήθεια για ένα τραγούδι που ακούγεται στην ταινία Lock, stock and two smoking barrels ("καπνισμένες κάνες" νομίζω στην Ελλάδα). Δεν μπόρεσα να το εντοπίσω στο σχετικό δίσκο με τα soundracks γιαυτό αν γίνεται δώστε μιά βοήθεια :neutral: . Επισυνάπτω ζιπαρισμένο το μουσικό απόσπασμα σε 3 "δόσεις" :grin: .

Λάθος topic διάλεξες

Fool's Gold-THE STONE ROSES (1989)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...