DhZou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ena mallon dyskolo: Psaxno na vro pos legetai to tragoudi ton 5.6.7.8's pou paizoun sto kill bill prin apo to Woo Hoo. Efxaristo, Min psaksete to vrika Einai to "I'm Blue"
darkkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Το έχω το αυθεντικό δίσκο της ταινίας.Δεν το έχει μέσα, τον είχα ακούσει προσεκτικά τότε.Και τώρα στο ακόλουθο λινκ φαίνεται ότι δεν υπάρχει... Καμμιά άλλη πρόταση???[url']http://www.virginmegastores.co.uk/entertainment/music/96653626-cd-soundtracks-music-original-soundtrack-crow-ost.html[/url] Όπως είπα, είναι στο score soundtrack, δηλαδή σε αυτό.
pancups Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 @ Or1onas Egw to mono remix pou kserw einai ap'tous idious kai yparxei sti syllogi bar guru bar kai legetai return to brixton.Twra kai gw den pianw rock fm edw.Den kserw an boithisa
vak82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρει κάποιος ένα τραγούδι που λέει ''Let me take you,... let me take you,...let me take you to a place...'', είναι beatάκι,ψιλοelectro και στη συνέχεια λέει κάτι σαν ''twilight,twilight...''?
@zouve@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Αρχική Δημοσίευση από @zouve@ xerete poia kommatia einai auta????? http://briefcase.pathfinder.gr/browse/zouve/30705/ steilte pm...
pantoleon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ darkkin , σόρρυ που δεν κατάλαβα.
kSiS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 rnb..new apo eminem mazi me mia gunaika... = Black Eyed Peas - My Humps 2 επειδή δεν είμαι σπίτι και επειδή φέτος κυκλοφόρησαν πολλά παρόμοια με σαξόφωνο θα σου πω πολύ επιφυλακτικά "Saxo Revenge" ή "Sex on Sax"(δεν θυμάμαι καλιτέχνη) 1 * είναι το ίδιο με το 2
Kelly_0001 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρει κάποιος πως λέγεται ένα τραγούδι (στυλ Portishead) που λέει η κοπέλα "Fever, will make you stay... Fever will make you go... Fever, you give shivers down my spine" και βασικά επαναλαμβάνει τις 2 πρώτες φράσεις. Έψαξα για τους στίχους αλλα δεν έβγαλα άκρη. Και ξέρει κάποιος αν η εισαγωγή του Drifting Away των Faithless (αυτό που είναι σαν όπερα) υπάρχει και ως κομμάτι μόνο του? Κανενα link για τους στίχους?
@zouve@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 = Black Eyed Peas - My Humps επειδή δεν είμαι σπίτι και επειδή φέτος κυκλοφόρησαν πολλά παρόμοια με σαξόφωνο θα σου πω πολύ επιφυλακτικά "Saxo Revenge" ή "Sex on Sax"(δεν θυμάμαι καλιτέχνη) * είναι το ίδιο με το 2 pantos den einai to "sex on sax"
@zouve@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 = Black Eyed Peas - My Humps επειδή δεν είμαι σπίτι και επειδή φέτος κυκλοφόρησαν πολλά παρόμοια με σαξόφωνο θα σου πω πολύ επιφυλακτικά "Saxo Revenge" ή "Sex on Sax"(δεν θυμάμαι καλιτέχνη) * είναι το ίδιο με το 2 pantos den einai to "sex on sax" tha psaxo na vro to allo
PeiramatoZwo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Γνωρίζετε ένα νέο τραγούδι της Alanis Morisette ? (κάποιος μου είπε ότι ουσιαστικά remix παλιότερου τραγουδιού.)
MariaTs. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Γνωρίζετε ένα νέο τραγούδι της Alanis Morisette ? (κάποιος μου είπε ότι ουσιαστικά remix παλιότερου τραγουδιού.) Αναζητάς το ''Crazy'' που το είχε πει στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Seal! :wink:
CirqueDuS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ξέρει κανείς ποιά τραγουδάει τους παρακάτω στίχους? Tell me more ...like the flowers tell the sky ...like the moonlight tells the... κατι τέτοιο θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις