Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα ντουέτο ήρεμο (άντρας γυναίκα) που ακούγεται τώρα τέλευταια και έχει τίτλο Surround me γνωρίζεται ποιοί το τραγουδάνε;

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά μπορείς να δοκιμάσεις

3-11 Porter - Surround Me With Your Love

Δημοσ.

hello παιδια.

ψαχνω ενα κομματι που παιζει στην ταινια 25th hour στην οποια πρωταγωνιστει ο edward norton.

ηθελα το κομματι που παιζει στο Club.

χαρακτιριστικό ειναι οτι σε ολη την διαρκεια που βρησκονται στο μαγαζι παιζει το ιδιο κομματι!!!

στο soundtrack που κοιταξα δεν το εχει.

ευχαριστω!!! :razz: :razz:

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά μπορείς να δοκιμάσεις

3-11 Porter - Surround Me With Your Love

Αυτό είναι μεν, αλλά κυκλοφορούν άπειρες εκδόσεις που είναι remix και οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν πλέον με το original...

Δημοσ.
Αυτό είναι μεν, αλλά κυκλοφορούν άπειρες εκδόσεις που είναι remix και οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν πλέον με το original...

Try "Metal Overdrive Mix"

Δημοσ.

Το Surround Me With You Love το ξέρω σε 2 version

- η μια από το Hotel Costes Vol.6 που είναι μπιτάτο :D και βασικά τραγουδάει γυναίκα

- η άλλη στο Mystic Spirits Vol.2 που είναι slow και το τραγουδάει άντρας και στο ρεφρέν μπαίνει και γυναίκα.

Δημοσ.

Στη μέση της ταινίας ο ήρωας * είναι σε μια ταράτσα και βασανίζει την κιθάρα του και στο τέλος την διαλύει.

Υπάρχει η μουσική που βγάζει η κιθάρα σαν μουσικό κομμάτι?

Κι αν υπάρχει πώς λέγεται??

Τα φ-ώτα σας,

ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Pantoleon

Δημοσ.
xerete poia kommatia einai auta?????

http://briefcase.pathfinder.gr/browse/zouve/30705/

steilte pm...

Το πρώτο αν και μου φέρνει σε κομμάτι των 90's δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Το δεύτερο έχω μια υποψία τόσο απ'τον ήχο όσο κι απ'την φωνή ότι μάλλον είναι κάποιο κομμάτι του Nelly! :neutral:

Δημοσ.
Στη μέση της ταινίας ο ήρωας * είναι σε μια ταράτσα και βασανίζει την κιθάρα του και στο τέλος την διαλύει.

Υπάρχει η μουσική που βγάζει η κιθάρα σαν μουσικό κομμάτι?

Κι αν υπάρχει πώς λέγεται??

Τα φ-ώτα σας' date='

ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Pantoleon[/quote']

Είναι στο score soundtrack της ταινίας και λέγεται "inferno". Αν το βρεις άκουσέ το όλο το cd, αξίζει...

Δημοσ.
Το πρώτο αν και μου φέρνει σε κομμάτι των 90's δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Το δεύτερο έχω μια υποψία τόσο απ'τον ήχο όσο κι απ'την φωνή ότι μάλλον είναι κάποιο κομμάτι του Nelly! :neutral:

to proto to eiha ihografisei apo ton 107,2 blue space fm

oso gia to deutero einai sto root menu tou "the longest yard" pou paizei kai o nelly kai dinei sto dvd to video clip tou nelly errtime

Δημοσ.

Το έχω το αυθεντικό δίσκο της ταινίας.Δεν το έχει μέσα, τον είχα ακούσει προσεκτικά τότε.Και τώρα στο ακόλουθο λινκ φαίνεται ότι δεν υπάρχει... Καμμιά άλλη πρόταση???http://www.virginmegastores.co.uk/entertainment/music/96653626-cd-soundtracks-music-original-soundtrack-crow-ost.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...