Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κανενα.. πειτε απλως τραγουδιστριες και θα κατεβασω τραγουδια.. ετσι κι αλλιως dsl εχωμεν.!

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε αυτά:

Στα γαλλικά:

Ella elle l'a-FRANCE GALL (1988 )

Je t'aime melancolie-MYLENE FARMER (1990)

Joe Le Taxi-VANESSA PARADIS (1987)

Voyage Voyage-DESIRELESS (1987)

Στα αγγλικά:

Africa-ROSE LAURENS (1983)

Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me)-AMANDA LEAR (1978 )

Spacer-SHEILA & B. DEVOTION (1979)

Δημοσ.

στα γαλλικα ειναι.. ο ρυθμος του μοιαζει με αισθησιακο τραγουδι.. ολοι το εχετε ακουσει. τωρα δεν ειμαι σιγουρος ποιας δεκαετιας ειναι. μπορει να εκανα λαθος.

Δημοσ.
στα γαλλικα ειναι.. ο ρυθμος του μοιαζει με αισθησιακο τραγουδι.. ολοι το εχετε ακουσει. τωρα δεν ειμαι σιγουρος ποιας δεκαετιας ειναι. μπορει να εκανα λαθος.

Μμμμ... Αυτή η περιγραφή, μόνο το «Je T'aime Moi Non Plus» από Serge Gainsbourg & Jane Birkin μου έφερε στο μυαλό... :)

Δημοσ.

περιπου σαν αυτο ειναι.. αντρας δεν τραγουδαει. ειναι παθιαρικο τραγουδι, πως να το επουμεν..

:P

ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδες!

Δημοσ.

Μμμμ... Τότε ίσως... «Monaco» από Jean Francois Maurice; :)

Επειδή στην ουσία ψάχνεις ένα συγκεκριμένο τραγούδι, και όχι γενικώς καλλιτέχνες, το θέμα γίνεται merge με το «Name That Tune». :)

Δημοσ.

ουτε αυτο ειναι christina. γυναικα το λεει, οχι αντρας. το εχετε ακουσει ολοι.. ειναι ερωτικο και παιχνιδιαρικο.. αυτη που το λεει εκπεμπει αισθησιασμο και ερωτισμο.. τι αλλα να πω;

:P

Δημοσ.
ουτε αυτο ειναι christina. γυναικα το λεει' date=' οχι αντρας. το εχετε ακουσει ολοι.. ειναι ερωτικο και παιχνιδιαρικο.. αυτη που το λεει εκπεμπει αισθησιασμο και ερωτισμο.. τι αλλα να πω;

:P[/quote']

hahahaahahah :X :P

Στο «αντρας δεν τραγουδαει» δεν είδα το δεν. :lol: :P

Sorry :X :P

Πάντως, δεν είναι άσχημο τραγούδι... Αντιθέτως θα έλεγα... :roll: :)

Μπορεί να θες και κάποιο τραγούδι της Dalida...

Αλλά βρε παιδί μου... Χωρίς ούτε ένα στοιχείο... Πρέπει να είναι πολύ θέμα τύχης. :mrgreen:

Δημοσ.

το παιζει και στο ραδιοφωνο καμμια φορα. ο ρυθμος ειναι αργος.. ουτε αυτο ειναι.

Δημοσ.

Cristina, thanx a lot για το "More Than Ever People".

Και ένα εύκολο φαντάζομαι, μια (γαλλική? δεν θυμάμαι) έκδοση του "Παρ'το φεγγάρι και κάντο βέρα μου" ποιος το λέει και πως λέγεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...