Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 κανενα.. πειτε απλως τραγουδιστριες και θα κατεβασω τραγουδια.. ετσι κι αλλιως dsl εχωμεν.!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Για αρχή δοκίμασε αυτά: Στα γαλλικά: Ella elle l'a-FRANCE GALL (1988 ) Je t'aime melancolie-MYLENE FARMER (1990) Joe Le Taxi-VANESSA PARADIS (1987) Voyage Voyage-DESIRELESS (1987) Στα αγγλικά: Africa-ROSE LAURENS (1983) Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me)-AMANDA LEAR (1978 ) Spacer-SHEILA & B. DEVOTION (1979)
billpeppas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 MYLENE FARMER (1990) Η πιο σπαστική φωνή που άκουσα ποτέ! Μισό second αρκεί να μου σπάσει τα νεύρα
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 στα γαλλικα ειναι.. ο ρυθμος του μοιαζει με αισθησιακο τραγουδι.. ολοι το εχετε ακουσει. τωρα δεν ειμαι σιγουρος ποιας δεκαετιας ειναι. μπορει να εκανα λαθος.
Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 στα γαλλικα ειναι.. ο ρυθμος του μοιαζει με αισθησιακο τραγουδι.. ολοι το εχετε ακουσει. τωρα δεν ειμαι σιγουρος ποιας δεκαετιας ειναι. μπορει να εκανα λαθος. Μμμμ... Αυτή η περιγραφή, μόνο το «Je T'aime Moi Non Plus» από Serge Gainsbourg & Jane Birkin μου έφερε στο μυαλό...
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 περιπου σαν αυτο ειναι.. αντρας δεν τραγουδαει. ειναι παθιαρικο τραγουδι, πως να το επουμεν.. ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδες!
Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μμμμ... Τότε ίσως... «Monaco» από Jean Francois Maurice; Επειδή στην ουσία ψάχνεις ένα συγκεκριμένο τραγούδι, και όχι γενικώς καλλιτέχνες, το θέμα γίνεται merge με το «Name That Tune».
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Αν είναι του "αισθησιακού" ρεπερτορίου, ρίξε ένα αυτί στο βελγικής προέλευσης all time classic Jungle fever-CHAKACHAS (1971) δείγμα μπορείς να ακούσεις και εδώ http://www.amazon.com/gp/product/B000ATQYNS/102-3481923-7223346?v=glance&n=5174
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ουτε αυτο ειναι christina. γυναικα το λεει, οχι αντρας. το εχετε ακουσει ολοι.. ειναι ερωτικο και παιχνιδιαρικο.. αυτη που το λεει εκπεμπει αισθησιασμο και ερωτισμο.. τι αλλα να πω;
Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ουτε αυτο ειναι christina. γυναικα το λεει' date=' οχι αντρας. το εχετε ακουσει ολοι.. ειναι ερωτικο και παιχνιδιαρικο.. αυτη που το λεει εκπεμπει αισθησιασμο και ερωτισμο.. τι αλλα να πω; [/quote'] hahahaahahah Στο «αντρας δεν τραγουδαει» δεν είδα το δεν. Sorry Πάντως, δεν είναι άσχημο τραγούδι... Αντιθέτως θα έλεγα... :roll: Μπορεί να θες και κάποιο τραγούδι της Dalida... Αλλά βρε παιδί μου... Χωρίς ούτε ένα στοιχείο... Πρέπει να είναι πολύ θέμα τύχης.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μηπως ειναι Marie Laforet - Viens viens? Aν και πιο πολυ λυσσαρα παρα αισθησιακη ακουγεται η τραγουδιστρια.
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 το παιζει και στο ραδιοφωνο καμμια φορα. ο ρυθμος ειναι αργος.. ουτε αυτο ειναι.
Kelly_0001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Cristina, thanx a lot για το "More Than Ever People". Και ένα εύκολο φαντάζομαι, μια (γαλλική? δεν θυμάμαι) έκδοση του "Παρ'το φεγγάρι και κάντο βέρα μου" ποιος το λέει και πως λέγεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις