Padaz Bloody Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά σε όλους! Ποιό τραγούδι είναι αυτό; Στο συγκεκριμένο ποιά τραγουδάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Padaz Bloody είπε Στο συγκεκριμένο ποιά τραγουδάει; Η καλλίπυγος Τaylor Swift από 2:02 και μετά Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=g1pwRKyvOME Στο 03.10 ποιο τραγουδι των 80's θυμιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, 4saken είπε https://www.youtube.com/watch?v=g1pwRKyvOME Στο 03.10 ποιο τραγουδι των 80's θυμιζει? Σε μενα αυτο, αλλα δεν ξερω αν ισχυει https://www.youtube.com/watch?v=qmfJqvSuzmw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αυτο σκεφτομουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/1/2018 στις 5:51 ΜΜ, Padaz Bloody είπε Καλή χρονιά σε όλους! Ποιό τραγούδι είναι αυτό; Στο συγκεκριμένο ποιά τραγουδάει; Ευχαριστώ το βρήκα, ^στο συγκεκριμένο τραγουδάει η Tiffany Alvord. https://www.youtube.com/watch?v=hFq8kR_K1KM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschos13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, Ψάχνω να βρω τον τίτλο από ένα τραγούδι γύρω στο 2000 περίπου που είχε σκωτσέζικη γκάιντα και είχε παιχτεί αρκετά εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι ήταν και σε κάποια διαφήμιση της εποχής. Ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως αλλιώς. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από paschos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, paschos13 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, Ψάχνω να βρω τον τίτλο από ένα τραγούδι γύρω στο 2000 περίπου που είχε σκωτσέζικη γκάιντα και είχε παιχτεί αρκετά εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι ήταν και σε κάποια διαφήμιση της εποχής. Ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω κάπως αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swantip2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS Κομματαρα προ 20ετιας. ειναι το background apo 27:10 και επειτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα,εχει σκαλώσει στο μυαλό μου ενα βίντεο ενος τραγουδιού και ψάχνω να βρω ποιο είναι. ειναι τραγουδιστρια μεσα σε ενα χιονισμένο δάσος νομίζω υπάρχουν και 2-3 άντρες και τρέχει να τους αποφύγει.φορανε παλτα με κουκουλες. θυμάται κάνεις ποιο κομματι ειναι? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από blaxos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 @blaxos Αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, maarinos είπε @blaxos Αυτό?? οχι φιλος ειναι ενα μπιτακι,,πρέπει να εχει 2-3 χρονια που κυκλοφόρησε..φοράνε μαύρα παλτά με κουκούλες ίσως σε κάποια στιγμή εμφανίζονται και λύκοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, blaxos είπε οχι φιλος ειναι ενα μπιτακι,,πρέπει να εχει 2-3 χρονια που κυκλοφόρησε..φοράνε μαύρα παλτά με κουκούλες ίσως σε κάποια στιγμή εμφανίζονται και λύκοι Αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 ναι ρε Χρησταρα!!!Αυτο ειναι!!Ειχα σκασει να το θυμηθω..ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seezo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2017 στις 12:32 ΠΜ, >>Morpheus>> είπε Ειναι ενα κομματι (γυναικεια φωνη) με slow tempo που νομιζω οτι λεει "welcome to the jungle" ή "walking to the jungle". Παιζει σε σαλονικιωτικα ραδιο (zoo radio, plus radio εχω την εντυπωση). Το ακουσα καθως περιμενα στο KTEO !! Θυμιζει reggae ή κατι τετοιο. Καμια σχεση με το χιλιοπαιγμενο των G 'n R Καποιος που να του 'ρχεται κατι; Είναι το jungle από Tash Sultana και είναι κομματάρα! Στις 25/1/2018 στις 1:38 ΜΜ, Christos21417 είπε Αυτό; Έχει περίπου 7 χρόνια που κυκλοφόρησε. Στις 4/6/2017 στις 10:46 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Ψάχνω ένα τραγούδι που άκουγα το 1997 και είχε τίτλο angel.Νομίζω μαύρη τραγουδούσε, ήταν ένα πολύ ωραίο ήρεμο τραγούδι.Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα πλέον. Το angel από Tina Cousins μήπως; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από seezo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις