Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(ελλιπή) Στοιχεία τραγουδιού:

Είδος: hard rock, με feeling από late 80's early 90's, στιβαρός ρυθμός, με κιθάρες που δεν κάνουν solo ασταμάτητα, πέραν της εισαγωγής του τραγουδιού που είναι solo κιθάρας και μετά κάπου στη μέση του τραγουδιού

Φωνή: Καθαρά φωνητικά, αντρική φωνή, ας πούμε "κανονική" όχι "τσιριχτή" τύπου Axl Rose/Sebastian Bach ή "ψιλή" τύπου Klaus Meine.

Στίχοι: στο τραγούδι επαναλαμβάνει την φράση "take me back, back to where I belong" και σε κάποια στιγμή κάνει ρίμα με τον στίχο "all night long"

Δεν είναι Rainbow, δεν είναι Sonne Adam, δεν είναι ενός country τύπου που τώρα μου διαφεύγει το όνομά του. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδος: hard rock, με feeling από late 80's early 90's, στιβαρός ρυθμός, με κιθάρες που δεν κάνουν solo ασταμάτητα, πέραν της εισαγωγής του τραγουδιού που είναι solo κιθάρας και μετά κάπου στη μέση του τραγουδιού

Φωνή: Καθαρά φωνητικά, αντρική φωνή, ας πούμε "κανονική" όχι "τσιριχτή" τύπου Axl Rose/Sebastian Bach ή "ψιλή" τύπου Klaus Meine.

Στίχοι: στο τραγούδι επαναλαμβάνει την φράση "take me back, back to where I belong" και σε κάποια στιγμή κάνει ρίμα με τον στίχο "all night long"

Δεν είναι Rainbow, δεν είναι Sonne Adam, δεν είναι ενός country τύπου που τώρα μου διαφεύγει το όνομά του. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Αυτό πρέπει να λες

Loudness - You Shook Me

Σπερα! 
To ακουσα στον κοσμος η στον εν λευκω χθες απογευμα.

Γαλλικοί στοίχοι νομιζω.. Και στο ρεφρεν λεει..   Africccaaaa ωωωω Africaaaaa

Σας λεει κατι?

Σπερα! 

To ακουσα στον κοσμος η στον εν λευκω χθες απογευμα.

Γαλλικοί στοίχοι νομιζω.. Και στο ρεφρεν λεει..   Africccaaaa ωωωω Africaaaaa

Σας λεει κατι?

Rose Laurens - Africa

καλημεερα παιδια!! ποιό ειναι αυτο το κομμάτι; το αγαπω

Οχι. Καλη προσπάθεια.
Ειναι άντρας ο τραγουδιστής και για έγχρωμο τον κανω απο την φωνή

σε τι γλωσσα; και ειδος μουσικης;
https://www.youtube.com/watch?v=sk5QF2koKMs

Απο ποιο Street Fighter ειναι η μουσικη απο το 4:20 και μετα?

Εχω σπασει το κεφαλι μου.

https://www.youtube.com/watch?v=gxWAzfKOBiA

4

aaaaaaaaaaRecord_20170727093420.mp3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...