wizzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (ελλιπή) Στοιχεία τραγουδιού: Είδος: hard rock, με feeling από late 80's early 90's, στιβαρός ρυθμός, με κιθάρες που δεν κάνουν solo ασταμάτητα, πέραν της εισαγωγής του τραγουδιού που είναι solo κιθάρας και μετά κάπου στη μέση του τραγουδιού Φωνή: Καθαρά φωνητικά, αντρική φωνή, ας πούμε "κανονική" όχι "τσιριχτή" τύπου Axl Rose/Sebastian Bach ή "ψιλή" τύπου Klaus Meine. Στίχοι: στο τραγούδι επαναλαμβάνει την φράση "take me back, back to where I belong" και σε κάποια στιγμή κάνει ρίμα με τον στίχο "all night long" Δεν είναι Rainbow, δεν είναι Sonne Adam, δεν είναι ενός country τύπου που τώρα μου διαφεύγει το όνομά του. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (ελλιπή) Στοιχεία τραγουδιού: Είδος: hard rock, με feeling από late 80's early 90's, στιβαρός ρυθμός, με κιθάρες που δεν κάνουν solo ασταμάτητα, πέραν της εισαγωγής του τραγουδιού που είναι solo κιθάρας και μετά κάπου στη μέση του τραγουδιού Φωνή: Καθαρά φωνητικά, αντρική φωνή, ας πούμε "κανονική" όχι "τσιριχτή" τύπου Axl Rose/Sebastian Bach ή "ψιλή" τύπου Klaus Meine. Στίχοι: στο τραγούδι επαναλαμβάνει την φράση "take me back, back to where I belong" και σε κάποια στιγμή κάνει ρίμα με τον στίχο "all night long" Δεν είναι Rainbow, δεν είναι Sonne Adam, δεν είναι ενός country τύπου που τώρα μου διαφεύγει το όνομά του. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αυτό πρέπει να λες Loudness - You Shook Me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αυτό πρέπει να λες Loudness - You Shook Me Ευχαριστώ για την προσπάθεια, αλλά δεν είναι αυτό. Τα φωνητικά δεν είναι αυτού του style, είναι πιο "στακάτα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 (ελλιπή) Στοιχεία τραγουδιού: Είδος: hard rock, με feeling από late 80's early 90's, στιβαρός ρυθμός, με κιθάρες που δεν κάνουν solo ασταμάτητα, πέραν της εισαγωγής του τραγουδιού που είναι solo κιθάρας και μετά κάπου στη μέση του τραγουδιού Φωνή: Καθαρά φωνητικά, αντρική φωνή, ας πούμε "κανονική" όχι "τσιριχτή" τύπου Axl Rose/Sebastian Bach ή "ψιλή" τύπου Klaus Meine. Στίχοι: στο τραγούδι επαναλαμβάνει την φράση "take me back, back to where I belong" και σε κάποια στιγμή κάνει ρίμα με τον στίχο "all night long" Δεν είναι Rainbow, δεν είναι Sonne Adam, δεν είναι ενός country τύπου που τώρα μου διαφεύγει το όνομά του. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σπερα! To ακουσα στον κοσμος η στον εν λευκω χθες απογευμα. Γαλλικοί στοίχοι νομιζω.. Και στο ρεφρεν λεει.. Africccaaaa ωωωω Africaaaaa Σας λεει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penthesilea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σπερα! To ακουσα στον κοσμος η στον εν λευκω χθες απογευμα. Γαλλικοί στοίχοι νομιζω.. Και στο ρεφρεν λεει.. Africccaaaa ωωωω Africaaaaa Σας λεει κατι? Rose Laurens - Africa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Οχι. Καλη προσπάθεια. Ειναι άντρας ο τραγουδιστής και για έγχρωμο τον κανω απο την φωνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 καλημεερα παιδια!! ποιό ειναι αυτο το κομμάτι; το αγαπω Οχι. Καλη προσπάθεια.Ειναι άντρας ο τραγουδιστής και για έγχρωμο τον κανω απο την φωνή σε τι γλωσσα; και ειδος μουσικης;https://www.youtube.com/watch?v=sk5QF2koKMs Απο ποιο Street Fighter ειναι η μουσικη απο το 4:20 και μετα? Εχω σπασει το κεφαλι μου. https://www.youtube.com/watch?v=gxWAzfKOBiA 4 aaaaaaaaaaRecord_20170727093420.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penthesilea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 @kyriakh radiohead - head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 @kyriakh radiohead - head Moy βγάζει μόνο το "inside my head".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penthesilea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moy βγάζει μόνο το "inside my head".... Το lucky είναι. Συγνωμη. Έγραφα μηχανικά κι αφηρημένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το lucky είναι. Συγνωμη. Έγραφα μηχανικά κι αφηρημένα. SAGAPWWWWWWWWWWWW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παίζει να ξέρει κανείς το κομμάτι που παίζει εδώ; https://youtu.be/FkPN_F2r6EE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Απο ποιο Street Fighter ειναι η μουσικη απο το 4:20 και μετα? Εχω σπασει το κεφαλι μου. απο το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις