gia_nnis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αυτο Φωνή 008_sd.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 φιλε γιαννη αν απευθυνεσαι σε μενα, δυστυχως δεν ειναι αυτο. επισης αυτο ακουγεται σαν 80' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 φιλε γιαννη αν απευθυνεσαι σε μενα, δυστυχως δεν ειναι αυτο. επισης αυτο ακουγεται σαν 80' Οχι φιλε Alex.. Να μου βρει καποιος τον τιτλο του τραγουδιου..! Αυτο Φωνή 008_sd.mp3 Το γνωριζει καποιος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ενα που παιζει αρκετα τωρα το καλοκαιρι και παει καπως ετσι : oaaah somebody to love ( οχι της furtado ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 καλησπερα ψαχνω ενα house κομματι που λεει μεσα στο τραγουδι αρκετες φορες τι λεξη ''κάουα'' και μετα λεει ''κάουα dance with me''! γνωριζει κανεις κατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 καλησπερα ψαχνω ενα house κομματι που λεει μεσα στο τραγουδι αρκετες φορες τι λεξη ''κάουα'' και μετα λεει ''κάουα dance with me''! γνωριζει κανεις κατι?? Δεν το ξερω, αλλα μηπως το καουα ειναι come dance with me? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια.απο την ταινια Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ... ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΤΑΚΙΑΣ με ψαλτη (παιζει τωρα στο alpha)ειναι μια σκηνη με πασαρελα με γουνες.ακουγεται ενα κομματι μαλλον Ιταλικο.οποιος μπορει ας βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penthesilea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 το αναγνωρίζει κανείς; song.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 το αναγνωρίζει κανείς; Eιναι ισπαγγλικο remix του Ma Che Freddo Fa. Υπαρχουν απειρα απ'ο,τι ειδα, αλλα επεσα πανω στα lyrics σε μια τυχαια ιστοσελιδα. Δοκιμασε με αυτα σαν μπουσουλα μηπως βρεις κατι παραπανω, αλλα αν βρεις ποσταρε το γιατι μου αρεσε κι εμενα η εκτελεση αυτη http://italymedia.it/italymusik/testi/allegra/nada/machefreddofa_spanish_rmx_k.txt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penthesilea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 κι έφαγα τον τόπο. σ' ευχαριστώ πολύ. ακόμη και το ορίτζιναλ μου αρκεί. αν βρω κι αυτή την εκδοχή θα έρθω να την ποστάρω εδώ. και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ξεκινάει με μια ιδιαίτερη γυναικεία φωνή και είναι έντεχνο τραγούδι. Τελειώνει με την φράση άαααασε μου μόνο τον καημοοοοό κρυφή παρηγοριά μου. Το βρήκα τελικά μόνος μου, πείτε μου και σεις αν σας αρέσει. Να κρατήσω το yahoo ως μηχανή αναζήτησης ή το google αφού μέσω εκείνου το βρήκα εν τέλει; https://www.youtube.com/watch?v=wfXNmWSmLEQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moytas1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα Σημερα ακουσα ενα τραγουδι με στιχο : ...ειμαι αλητης πριγκιπας ευγενικο ρεμαλι... Ελληνικο ροκ η και πανκ ροκ θα το ελεγα.. Αν γνωριζει κανεις ποιο ειναι βοηθηστε.. ευχαριστω https://www.youtube.com/watch?v=54huAFuALfs homo sapioi - tipottes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο remix του Una Mattina (Ludovico Einaudi) παίζει ο Best ξέρει κανείς? Ούτε το Shazam το βρίσκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Στον Music 89.2 παίζει μία εκδοχή του Sound of Silence που δεν την βρίσκω πουθενά. Έχετε καμια ιδέα? Κάντε like το σχόλιο μου για να τσεκάρω απάντηση, γιατί δεν μπαίνω συχνά εδώ, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως κάποιος θυμάται ένα ελληνικο τραγούδι που περιέχει ηχητικό από έναν ρώσο κοσμοναύτη που χάνεται στο διάστημα? Νομίζω είναι των αδελφών Κατσιμίχα? Δεν εννοώ το Space Oddity του Bowie Thanks! Tb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις