jpol Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά ψάχνω οπωσδήποτε ένα τραγούδι που νομίζω πως λέγεται "Για σένα" και δεν ξέρω ποιος ακριβώς το τραγουδάει. Οι στίχοι του λένε "Για σένανε υπάρχω, για σένα μόνο ζω, κι αν φύγεις θα πεθάνω, πριν σε ονειρευτώ. Αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να το βρώ και ποιος το τραγουδάει. Thanks.
Cristina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά ψάχνω οπωσδήποτε ένα τραγούδι που νομίζω πως λέγεται "Για σένα" και δεν ξέρω ποιος ακριβώς το τραγουδάει. Οι στίχοι του λένε "Για σένανε υπάρχω, για σένα μόνο ζω, κι αν φύγεις θα πεθάνω, πριν σε ονειρευτώ. Αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να το βρώ και ποιος το τραγουδάει. Thanks. Αν οι στίχοι δεν είναι ακριβώς όπως τους είπες, τότε ίσως και να θέλεις το «Εγώ Για Σένα» της Ραλλίας Χριστίδου. Εγώ για σένα... Για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα... Εγώ καρδιά μου... Εγώ καρδιά μου θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου...
MariaTs. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Cristina δεν είναι της Ραλλίας αυτό που ζητά ο φίλος μας. Κάτι μου θυμίζουν οι στίχοι... Σπάω το κεφάλι μου, αλλά... Προς λαικό μου φέρνει το κομμάτι, κάτι σε Γιαννάκη Πάριο, κάτι σε Αντωνάκη Ρέμο, κάτι σε Γιαννάκη Πλούταρχο... 2 χρόνια εκτός ραδιοφώνου και ξέχασα τα πάντα!
CirqueDuS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Γειά σας...με αφορμή το Για σένα που γράφει ο jpol παραπάνω ...ψάχνω κι εγώ ένα που το τραγουδάει ντουέτο και λέει "Μαζί σου κοιμάμαι , μαζί σου ξυπνώ..." μια φορά το έχω ακούσει όλη κι όλη και σκέφτομαι τώρα πως μπορεί να ψάχνουμε το ίδιο τραγούδι Δεν είναι λαικό αυτό που άκουσα πάει προς το έντεχνο με ανατολίτικα στοιχεία... Εdit και για να μην κάνω διπλά πόστ...ψάχνω για μια φίλη μου ένα κομμάτι που έχει τρελαθεί να το παίζει ο classic fm στην θεσσαλονίκη. Είναι ορχηστρικό και μάλλον από τούρκο μουσικό. Η φίλη μου τους πήρε τηλέφωνο και μόνο αυτό της είπανε δυστυχώς. Είναι κάτι σαν μυστήριο power play:)
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 3 to parapanw einai sthn 100sth selida eixa post:P Cerrone - Je Suis Music 1) pws legete to 2005 remix tou darude thn eisagwgh me ta mpasa 2)ena dance komati pou leei so si sampa...le bampa kti tetoio
MariaTs. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 kage το δεύτερο είναι το: 'Sushi Samba' - Orange.
Achilleas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Geia, kserei kaneis poia leei mia kapws blues version tou "Seven nation army"? Kelly πρέπει να λες την εκτέλεση από Nostalgia 77 που θα βρεις στη συλλογή Return to Paradise (με την υποστήριξη του Best)
Kelly_0001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Thank you giati auth apo Flaming Lips pou mou eipane htan telika punk.
Kelly_0001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρει μήπως κανείς ένα που λέει "Together we can conquer anything". Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Και ένα άλλο (ψιλο-lounge) που λέει "We can be, we can be, we can be more than (?) people", και το επαναλαμβάνει αρκετές φορές.
djtas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 paidia xerei kaneis titlo apo tragoudi pou epaize sto fetino festival thesalonikis?
Cristina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 [...]Και ένα άλλο (ψιλο-lounge) που λέει "We can be' date=' we can be, we can be more than (?) people", και το επαναλαμβάνει αρκετές φορές.[/quote'] «Levitation - More Than Ever People»
Exoskeletor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 laaast christmas i gave you my heaaart bich. pos legete ayto to komati boys and girls?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 laaast christmas i gave you my heaaart bich. pos legete ayto to komati boys and girls? Last Christmas προφανως, αλλα αυτη η προσφωνηση με κανει να αμφιβαλλω αν θες την εκτελεση των Wham!
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ξερει καποιος να μου πει γαλλιδες τραγουδιστριες της δεκαετιας 70-80; η μητερα μου ειχε ακουσει ενα τραγουδι που της αρεσε. μου ειπε οτι ειναι της δικη της γενιας, αλλα δεν θυμαται πως την λενε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις