astrosunnefo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Για 126583η φορά τ' ακούω. Και τώρα αυτό έχω βάλει. Πωωωω, λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Στορμρέη με ταξίδεψες! στη χώρα των Μαγυάρων, Ουγγαρέζα μου θύμισε (όχι τη σαλάτα ) ,γενικά πολύ Ουγγαρία η όλη φάση, και λίγο από Εurovision! Μόνο ένα αστροσύννεφο μπορεί να με διαψεύσει... :ρρρ χαχαχα Ουγγαρια ναι! Έλα, ρε συ Τριλοβίτη. Βλέπω μήνυμά σου και λέω "ωωω, ο τιτανομεγιστοτεράστιος Τριλοβίτης δίνει τα φώτα του" κι έτρεξα να σε διαβάσω, μιας κι απ' το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού συμπάσχω με stormrain. Κατά τ' άλλα, έχεις ψήφο εμπιστοσύνης στα όσα είπες. χεχε ΥΓ. Storm, καλέ μου άνθρωπε, πέρνα καμιά βόλτα απ' το "Ποιο τραγούδι..." να μας μάθεις και καμιά άλλη υπερκομματάρα. Λοιπον καηκα τοσο πολυ αλλα το πετυχα. Εγινε θα μπω στο διπλανο νημα, stay tuned 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 @stormrain Εμένα μου ήρθε αυτό. Update Ωχ ξέχασα να δω την επόμενη σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Όποιος θυμάται αυτό το διαμάντι έζησε μαμάτες εποχές! (Εγώ προσωπικά το πρωτοπέτυχα κάπου στο 2003-4) Στο θέμα μας...βρείτε το κομμάτι που παίζει στο background. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 γυναικεια φωνή, κατι ambient "i dont care i dont care about (anything/anyone), i dont (go/want), i dont (go/want) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Όποιος θυμάται αυτό το διαμάντι έζησε μαμάτες εποχές! (Εγώ προσωπικά το πρωτοπέτυχα κάπου στο 2003-4) Στο θέμα μας...βρείτε το κομμάτι που παίζει στο background. Άγγελος Παπαδημητρίου - Όπου κι αν πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ξένο τραγούδι, το λέει ένας λευκός χοντρός φαλακρός και στο video clip δείχνει αλλά άτομα από κοντινό πλάνο να τραγουδάνε τους στίχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @fotov7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνω το τραγούδι που παίχτηκε χθές στο φινάλε της εκπομπής 'στην υγειά μας" απο όλα τα όργανα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Βρέθηκε ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Βρέθηκε ευχαριστώ.. Ποιο ηταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα έπεσα πάλι σε αυτό το τραγούδι και έφαγα κόλλημα με το τραγούδι στο 0:42 πως λέγετε το προτότυπο ; https://youtu.be/BnFBHZbgmSA?t=43s Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα έπεσα πάλι σε αυτό το τραγούδι και έφαγα κόλλημα με το τραγούδι στο 0:42 πως λέγετε το προτότυπο ; https://youtu.be/BnFBHZbgmSA?t=43s Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο??? Τραγουδι.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις