Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Eπειδη παω να σπασω το κεφαλι μου, το παρακατω τραγουδι ειναι διασκευη καποιου αλλου γνωστου? Ή το αντιστροφο τελος παντων? Ο ρυθμος μου ειναι εξαιρετικα οικειος αλλα δεν βγαζω ακρη.

Δημοσ.

Eπειδη παω να σπασω το κεφαλι μου, το παρακατω τραγουδι ειναι διασκευη καποιου αλλου γνωστου? Ή το αντιστροφο τελος παντων? Ο ρυθμος μου ειναι εξαιρετικα οικειος αλλα δεν βγαζω ακρη.

Στορμρέη με ταξίδεψες! στη χώρα των Μαγυάρων, Ουγγαρέζα μου θύμισε (όχι τη σαλάτα :P) ,γενικά πολύ Ουγγαρία η όλη φάση, και λίγο από Εurovision! :lol:   Μόνο ένα αστροσύννεφο μπορεί να με διαψεύσει... :ρρρ

• Like 2
Δημοσ.

Στορμρέη με ταξίδεψες! στη χώρα των Μαγυάρων, Ουγγαρέζα μου θύμισε (όχι τη σαλάτα :P) ,γενικά πολύ Ουγγαρία η όλη φάση, και λίγο από Εurovision! :lol:   Μόνο ένα αστροσύννεφο μπορεί να με διαψεύσει... :ρρρ

Έλα, ρε συ Τριλοβίτη. Βλέπω μήνυμά σου και λέω "ωωω, ο τιτανομεγιστοτεράστιος Τριλοβίτης δίνει τα φώτα του" κι έτρεξα να σε διαβάσω, μιας κι απ' το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού συμπάσχω με stormrain. :(

Κατά τ' άλλα, έχεις ψήφο εμπιστοσύνης στα όσα είπες. χεχε

ΥΓ. Storm, καλέ μου άνθρωπε, πέρνα καμιά βόλτα απ' το "Ποιο τραγούδι..." να μας μάθεις και καμιά άλλη υπερκομματάρα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...