Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Thank you' date=' both...

Το σχόλιο φυσικά δεν είναι δικό μου, πως αλλάζω το προφίλ?[/quote']

Από το User control panel. :)

Αν χρειαστείς βοήθεια, στείλε μου PM πατώντας εδώ. :)

Δημοσ.

1, 2... check!

Ευχαριστω... τώρα μένει να γυρίσω σε 50 υπολογιστές και να σβήσω τα cookies... επειδή ήμουν τυφλή και δεν είδα το log out!

Δημοσ.
1' date=' 2... check!

Ευχαριστω... τώρα μένει να γυρίσω σε 50 υπολογιστές και να σβήσω τα cookies... επειδή ήμουν τυφλή και δεν είδα το log out![/quote']

Δοκίμασε να αλλάξεις το password. Χωρίς να είμαι σίγουρος, ίσως με αυτό τον τρόπο να αχρηστευθούν τα cookies στους άλλους υπολογιστές και να μην μπαίνει αυτόματα στον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

αναζητώ τίτλο απο τραγούδι με ανδρική φωνή που παίζει ωραίο beat και λέει "Put Ur Hands Up" και αμέσως σκάει μούρη μια άλλη ανδρική φωνή και ραπάρει για πολύ λίγο μέχρι να πεί το επόμενο "Put Ur Hands Up" & γίνεται το ίδιο πράγμα συνέχεια.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ένα τραγούδι το οποίο έχει μέσα τους στίχους ''I can't take my eyes off of you'', έπαιζε στην ταινία ''Χωρίς Αναστολές'' και είναι μπαλάντα;

Υ.Γ.:Δεν λέω για το γνωστό Can't take my eyes off of you..

Δημοσ.
Ξέρει κανείς ένα τραγούδι το οποίο έχει μέσα τους στίχους ''I can't take my eyes off of you''' date=' έπαιζε στην ταινία ''Χωρίς Αναστολές'' και είναι μπαλάντα;

Υ.Γ.:Δεν λέω για το γνωστό Can't take my eyes off of you..[/quote']

Psakse sto soundtrack tou closer......

Δημοσ.
psaxno ton titlo enos tragoudiou tou vassili papakonstantinou nomizo' date='se poiisi tou manoli anagnostaki pou oi stixoi pane kapos etsi

" kai proxorousa mesa sti nuxta...[/quote']

Το τραγούδι λέγεται ''Δρόμοι παλιοί'' και το έχουν ερμηνεύσει και ο Γιώργος Νταλάρας και η Δήμητρα Γαλάνη, παλιότερα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...