Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και τα δυο λινκ βγαζουν το ιδιο τραγουδι

Εχεις δικαιο, εβαλα το ιδιο λινκ και στους 2 συνδεσμους καταλαθος

Αυτο ειναι το αλλο

http://picosong.com/hN6m/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψαχνω ενα ελληνικο ροκ κομματι μαλλον τις προηγουμενης 10ετιας ειναι ισως και 90s...

ηταν πολυ γνωστο τοτε και επαιζε συχνα..

ετυχε και τακουσα προσφατα σε ενα διαφημιστικο στο ραδιο λιγο και κολλησα..

το μονο που θυμαμαι ειναι που ελεγε τους στοιχους     "ονειρο   ονειρο"   (στο ρεφρεν μαλλον)

ψαχνω ενα ελληνικο ροκ κομματι μαλλον τις προηγουμενης 10ετιας ειναι ισως και 90s...

ηταν πολυ γνωστο τοτε και επαιζε συχνα..

ετυχε και τακουσα προσφατα σε ενα διαφημιστικο στο ραδιο λιγο και κολλησα..

το μονο που θυμαμαι ειναι που ελεγε τους στοιχους     "ονειρο   ονειρο"   (στο ρεφρεν μαλλον)

ξανακουσα το τραγουδι που εψαχνα και εχω μεγαλυτερη ηχογραφηση

ενας φιλος μου ειπε οτι λεγεται "boom doom boom doom" αλλα δεν ισχυει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Θυμήθηκα ένα κλιπάκι που έπαιζε πέρυσι στο mad αλλά έχουν καιρό να το βάλουν και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο ούτε όνομα καλλιτέχνη. Δεν ξέρω γιατί αλλά το είχα συνδυάσει με τους Swedish House Mafia, τώρα αν ήταν λόγω μουσικής ή λόγω του ότι το όνομα του καλλιτέχνη θύμιζε Σουηδία θα σας γελάσω, μπορεί και τα δύο :-D  Πάντως αν σας έρχεται κάποιο κομμάτι με τραγουδιστή του οποίου το επίθετο  μοιάζει κάπως σουηδικό πχ Johanson, Stefanson, Kristoferson ρίχτε το  :-D

• Moderators

Θυμήθηκα ένα κλιπάκι που έπαιζε πέρυσι στο mad αλλά έχουν καιρό να το βάλουν και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο ούτε όνομα καλλιτέχνη. Δεν ξέρω γιατί αλλά το είχα συνδυάσει με τους Swedish House Mafia, τώρα αν ήταν λόγω μουσικής ή λόγω του ότι το όνομα του καλλιτέχνη θύμιζε Σουηδία θα σας γελάσω, μπορεί και τα δύο :-D  Πάντως αν σας έρχεται κάποιο κομμάτι με τραγουδιστή του οποίου το επίθετο  μοιάζει κάπως σουηδικό πχ Johanson, Stefanson, Kristoferson ρίχτε το  :-D

Ε πες και καμια αλλη πληροφορια ρε συ Τριλοφε.  So Tell the Girls - Jay Jay Johanson  ή On The Radio του ιδιου.

δεν μου'ρχεται τιποτα στο μυαλο ..

ακου αυτο μεχρι να το βρεις

εχει Ισπανια και κατι απο Ελλαδα

Νacho Sotomayor feat Bebe - Eternal

Δυστυχως δεν ειναι αυτο, ηταν hiphop κομματι, κ η εισαγωγη παλιο ελληνικο, νομιζω ελεγε τι να μου κανουν δακρυα δυο κ στεναγμοι σαρανταδυο....

Ε πες και καμια αλλη πληροφορια ρε συ Τριλοφε.  So Tell the Girls - Jay Jay Johanson  ή On The Radio του ιδιου.

Μακάρι να 'ξερα :lol:  Και να φανταστείς ότι αυτό είναι το ''ευκολάκι'' (επειδή θυμάμαι την κατάληξη του ονόματος του τραγουδιστή  :P ) γιατί σε επόμενο post σας έχω το δυσκολάκι όπου δεν θυμάμαι ούτε ένα γράμμα από τίτλο και καλλιτέχνη :lol:  Αυτός ο jay jay μου ακούγεται πολύ φάνκι δεν είναι αυτός :P

Μήπως συγκράτησες κανέναν στίχο, να βοηθηθούμε, Τριλοβίτη;

Δυστυχώς not... :cry:  Mόνο την κατάληξη -son του performer και ότι ο τίτλος του κομματιού δεν είναι μονολεκτικός απ' ό,τι θυμάμαι.. Πάντως δεν το είχα πετύχει μια κι έξω αλλά 3-4 φορές στην tv (πού να μην το είχα πετύχει κιόλας..  :P ),θέλω να πω πως πρέπει να ακούστηκε πριν ένα-ενάμιση χρόνο το κομμάτι σε κάποιο βαθμό, αλλά σε λίστες που έψαξα των τελευταίων 2-3 ετών δε βρήκα κάτι.. Τι στο καλό μόνο σε μένα άρεσε;  :P

Δυστυχώς not... :cry:  Mόνο την κατάληξη -son του performer και ότι ο τίτλος του κομματιού δεν είναι μονολεκτικός απ' ό,τι θυμάμαι.. Πάντως δεν το είχα πετύχει μια κι έξω αλλά 3-4 φορές στην tv (πού να μην το είχα πετύχει κιόλας..  :P ),θέλω να πω πως πρέπει να ακούστηκε πριν ένα-ενάμιση χρόνο το κομμάτι σε κάποιο βαθμό, αλλά σε λίστες που έψαξα των τελευταίων 2-3 ετών δε βρήκα κάτι.. Τι στο καλό μόνο σε μένα άρεσε;  :P

Ε, δεν βλέπουμε κι όλοι mad (τι τγε μπανάλ που είμαστε, αδελφάκι μου, ε; τς τς τς ). Και καταπώς το κόβω το πράμα, με μηδαμινά έως ανύπαρκτα στοιχεία, μάλλον ατύχησες. Πιο θετικό το βρίσκω να σ' το βρει καμιά χαρτορίχτρα, ή να δουλέψει κάνα τελετουργικό με θυσία κερασφόρου βατράχου στο δάσος με πανσέληνο ξέρω 'γω επαναλαμβάνοντας, σα μάντρα, "ποιο-είναι-το-τραγούδι-που-είχα-ακούσει-στο-mad", παρά να σ' το πει κάποιος από εδώ μέσα. :P SorryzZz.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...