Bayern Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YFK6H_CcuX8 Ευχαριστω για την βοήθεια και τον χρόνο σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα Επειδη το shazam και το midomi δεν το βρισκει λογω το οτι εχει πολυ κοσμο αλλα επειδη ακουγεται λιγο το τραγουδι που παιζει πιστευω πως μπορειτε να με βοηθησετε ποιο κομματι ειναι αυτο. namethattune.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα Επειδη το shazam και το midomi δεν το βρισκει λογω το οτι εχει πολυ κοσμο αλλα επειδη ακουγεται λιγο το τραγουδι που παιζει πιστευω πως μπορειτε να με βοηθησετε ποιο κομματι ειναι αυτο. Αν και η ηχογράφηση δεν είναι και πολύ καθαρή, εμένα αυτό μου θύμισε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Nαι αυτο ειναι !! Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ακουσα πως υπαρχει ιταλικη εκτελεση σε αυτο το τραγουδι.. Εχουμε καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση για ν ανεβαζω video-mp3 στο insomnia: Παιδια πριν λιγο καιρο στον κειμενογραφο του insomnia υπηρχε το σηματακι για τα συνημμενα και η διαδικασια ηταν ευκολη για να ανεβασεις υλικο σου.. Τωρα απο τι φαiνεται θελει link. Για φωτο βρηκα.. Θελω για βιντεο και για mp3..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ψαχνω ονομα cd.house(afro ή deep) στο cover ειχε εναν πλανητη και μπροστα εναν ανανά. Σχεδον ασπρομαυρο cover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εχω κολλησει και δεν μπορω να θυμηθω ουτε τιτλο, ουτε καλλιτεχνη, ουτε στιχους απο ενα κομματι house-pop απο ελληνα καλλιτεχνη αλλα με ξενο στιχο (δεν ειναι Otherview, Vegas, Claydee) που ακουγα κι επαιζε πριν περιπου 2 χρονια στο mad. θυμαμαι ομως το βιντεο κλιπ.. Δειχνει μια κοπελα (μαυρο μακρυ μαλλι ανοιχτοχρωμο δερμα)που κανονιζει μεσου κινητου με τις φιλες της να πανε σ ενα κλαμπ.. ετοιμαζεται αυτη και στον δρομο για το κλαμπ βλεπει εναν με κουκουλα στο κεφαλι και τον ακολουθει σ ολη τη διαδρομη μιας κι αυτος παει εκει που παει εκεινη αφου τελικα ειναι ο dj στο κλαμπ που την περιμεναν οι φιλες της, μπαινουν στο κλαμπ εκεινη παει στις φιλες της και τις δειχνει να χορευουν και καλα κι εκεινος στα decks.. και στο τελος κοιτιουνται και σηκωνουν τα ποτηρια τους ο ενας στον αλλον.. Δηλαδη βιντεο κλιπ του κ*λου.. Ξεχασα να αναφερω οτι μας δειχνει την οθονη του κινητου της κοπελας καθως textαρει με τη φιλη της κι οτι στον δρομο για το κλαμπ συνανταει κατι ξεμπαρκους που χορευουν κι αν θυμαμαι σωστα που νομιζω οτι θυμαμαι σωστα στην αρχη του βιντεο κλιπ βλεπουμε εικονα μιας πολης το βραδυ οπως στην αρχη του bad blood απο taylor swift καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 NiaUu, on 06 Feb 2016 - 2:52 PM, said: Παιδια εχω κολλησει και δεν μπορω να θυμηθω ουτε τιτλο, ουτε καλλιτεχνη, ουτε στιχους απο ενα κομματι house-pop απο ελληνα καλλιτεχνη αλλα με ξενο στιχο (δεν ειναι Otherview, Vegas, Claydee) που ακουγα κι επαιζε πριν περιπου 2 χρονια στο mad. θυμαμαι ομως το βιντεο κλιπ.. Δειχνει μια κοπελα (μαυρο μακρυ μαλλι ανοιχτοχρωμο δερμα)που κανονιζει μεσου κινητου με τις φιλες της να πανε σ ενα κλαμπ.. ετοιμαζεται αυτη και στον δρομο για το κλαμπ βλεπει εναν με κουκουλα στο κεφαλι και τον ακολουθει σ ολη τη διαδρομη μιας κι αυτος παει εκει που παει εκεινη αφου τελικα ειναι ο dj στο κλαμπ που την περιμεναν οι φιλες της, μπαινουν στο κλαμπ εκεινη παει στις φιλες της και τις δειχνει να χορευουν και καλα κι εκεινος στα decks.. και στο τελος κοιτιουνται και σηκωνουν τα ποτηρια τους ο ενας στον αλλον.. Δηλαδη βιντεο κλιπ του κ*λου.. Ξεχασα να αναφερω οτι μας δειχνει την οθονη του κινητου της κοπελας καθως textαρει με τη φιλη της κι οτι στον δρομο για το κλαμπ συνανταει κατι ξεμπαρκους που χορευουν κι αν θυμαμαι σωστα που νομιζω οτι θυμαμαι σωστα στην αρχη του βιντεο κλιπ βλεπουμε εικονα μιας πολης το βραδυ οπως στην αρχη του bad blood απο taylor swift καπως. Εδω εισαι... Pink Noisy & Maria Antwna – I Want More - Official Video Clip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εδω εισαι... Pink Noisy & Maria Antwna – I Want More - Official Video Clip Ναι ρε φιλε! Σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maramaria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα,εχω ενα δυσκολακι, νομιζω. Ψαχνω ενα ισπανοφωνο τραγουδι περιοδου 2003-2006, με ελληνικους στοιχους εισαγωγη, δυστυχως εχει κολλησει το κεφαλι μ κ δεν θυμαμαι ουτε τα λογια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει σε σποτ του up radio και ειναι σαν αφρικανοδιαλεκτος η φωνη του τυπου με κιθαρα και αρμονικη μελωδια.. Δεν βγαζεις ακρη τι λεει αλλα η καταληξη ειναι κατι σαν ...ιον....σαν lounge κομματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα,εχω ενα δυσκολακι, νομιζω. Ψαχνω ενα ισπανοφωνο τραγουδι περιοδου 2003-2006, με ελληνικους στοιχους εισαγωγη, δυστυχως εχει κολλησει το κεφαλι μ κ δεν θυμαμαι ουτε τα λογια.... δεν μου'ρχεται τιποτα στο μυαλο .. ακου αυτο μεχρι να το βρεις εχει Ισπανια και κατι απο Ελλαδα Νacho Sotomayor feat Bebe - Eternal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiaUu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια σας εχω δυο δυσκολακια.. μιλαμε για hardcore καταστασεις ομως.. οχι αστεια.. Εχω τα 2 ξενα τραγουδια και ψαχνω τιτλο/καλλιτεχνη Και τα δυο τα ακουσα το 2008.. Εψαξα με shazam + soundhound Εψαξα στο midomi Εψαξα και τους στιχους στο ιντερνετ.. Και δεν βρηκα Χριστο Παρακατω έχω τα λινκ, πατατε παω και ξεκιναει να παιζει κατ ευθειαν http://picosong.com/hN6m/ http://picosong.com/hNE5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια σας εχω δυο δυσκολακια.. μιλαμε για hardcore καταστασεις ομως.. οχι αστεια.. Εχω τα 2 ξενα τραγουδια και ψαχνω τιτλο/καλλιτεχνη Και τα δυο τα ακουσα το 2008.. Εψαξα με shazam + soundhound Εψαξα στο midomi Εψαξα και τους στιχους στο ιντερνετ.. Και δεν βρηκα Χριστο Παρακατω έχω τα λινκ, πατατε παω και ξεκιναει να παιζει κατ ευθειαν http://picosong.com/hN6m/ http://picosong.com/hNE5/ και τα δυο λινκ βγαζουν το ιδιο τραγουδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις