Nate Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Monophonics - Bang Bang Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω ένα track του 2007 ή 2008 με χορευτικό chill out ρυθμό, έπαιζε πολύ στο ραδιόφωνο στα φωνητικά (άντρας)έχει τις λέξεις say say say ή sail sail sail ή κάτι τέτοιο, θυμάμαι πολύ επεξεργασμένα τα φωνητικά δημιουργούσε μια μελαγχολική αίσθηση δυστυχώς παρόλο που έψαξα play list της εποχής δεν έχω καταφέρει να το βρω....... Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, αν και αμφιβάλλω πως είναι αυτό που ψάχνεις: Travis - Sing Θα συνεχίσω το ψάξιμο, αν θυμηθείς κάτι παραπάνω πες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 μπορει να δωσει κανεις βοηθεια σ αυτο το κομματι που το ψαχνω εδω και 5-7 χρονια? χαλια ποιοτητα ηχογραφησης, με lyrics ,shazam δεν εχω βρει τιποτα! http://picosong.com/bzsm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) μπορει να δωσει κανεις βοηθεια σ αυτο το κομματι που το ψαχνω εδω και 5-7 χρονια? χαλια ποιοτητα ηχογραφησης, με lyrics ,shazam δεν εχω βρει τιποτα! http://picosong.com/bzsm Δεν είμαι στο pc και δεν μπορώ να βάλω link αλλά το τραγούδι σου είναι Oh Jenny - Billy Montana. \o/ Edit: https://www.youtube.com/watch?v=uCJiVhV4hqo Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από LinaT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γιουχουυυ! απλα δες απο κατω την περιγραφη! "This is a rare track of Billy Montana not easily found in the Internet. Enjoy!" ακομα και τωρα με καθαρο ηχο δεν το βρισκει ουτε το shazaam! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τι να το κάνεις το shazam όταν έχεις εμάς. Πείτε μου και κανένα άλλο τραγούδι να βρω να περάσει η ώρα μου, άντε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τι να το κάνεις το shazam όταν έχεις εμάς. Πείτε μου και κανένα άλλο τραγούδι να βρω να περάσει η ώρα μου, άντε!! Ποιο ειναι το οριτζιναλ κομματι που εχουν σαμπλαρει στο let the music??? Let the music take you back.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ck Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 το ξερει κανενας? οχι του παντελιδη, το πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Τι να το κάνεις το shazam όταν έχεις εμάς. Πείτε μου και κανένα άλλο τραγούδι να βρω να περάσει η ώρα μου, άντε!! Τρα6.mp3 Τρα5.mp3 Τρα4.mp3 Τρα3.mp3 Τρα2.mp3 Ευχαριστω εκ των προτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Track 2: King - Years & Years Track 3: Macklemore - Can't Hold Us Track 6: Fly Project - So High 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Track 2: King - Years & Years Track 3: Macklemore - Can't Hold Us Track 6: Fly Project - So High Thanks.. Τρα6.mp3 Τρα5.mp3 Τρα4.mp3 Τρα3.mp3 Τρα2.mp3 Ευχαριστω εκ των προτερων.. Το τρα4 και ειμαι ΟΚ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinaT Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Thanks.. Το τρα4 και ειμαι ΟΚ??? Track 4: OMI - Cheerleader Track 5: Dj Volkan ft. Merih Gurluk - Istanbul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το τραγούδι που παίζει από το 0:12 και έπειτα στην αρχή του βίντεο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Στο 06:27 αυτο που τραγουδαει ο mikeus ποιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Στο 06:27 αυτο που τραγουδαει ο mikeus ποιο ειναι? This one https://www.youtube.com/watch?v=eGy1BRO1WCs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις