parmenidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ένα beataki, που παίζει που και που στο deejay ή στο 89,2. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα λόγια είναι σε προστακτική, και κάπου λέει 'βγάλε τα ρούχα σου' στα αγγλικά. https://www.youtube.com/watch?v=oHo9TNSR45M 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 παίδες θέλω info για τη μελωδία του τραγουδιού. Το παρόν κομματι το ξερω, και πως λέγεται κ ποια ειναι η ερμηνεύτρια, αλλά το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη έχει κανει επανεκτελεσεις στα αραβικά τραγουδιών γνωστών. Νομίζω πως εχω ακουσει το προτοτυπο κομματι, νομιζω ότι ισως ειναι και ελληνικό ομως εν θυμαμαι ποιο. για ακούστε το: (εδώ ειναι η μόνο η μελωδία) Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά τι ψάχνεις, πάντως ελληνικό μου θύμισε αυτό χμ... θα μπορούσε, αλλά νομίζω ότι αυτό που εννοώ ήταν τσιφτετέλι κάπως. thanks anyway!
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω το intro (αυτο πριν το interview) http://youtu.be/JzhKoxdctVo Thanks Κατεβαίνουν το ποτάμι - πες το μας στα αγγλικα αν θυμάσαι τους ακριβείς στίχους Το βίντεο έχει αφαιρεθεί από τον χρήστη. εγω το βλεπω παντως. Επισης, το name ειναι: JACKMASTER Alter Ego UK FUNKY set
ananas1494 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μήπως αυτό; Τελικά το βρήκα, είναι το Suddenly από Marty. Christos ευχαριστώ πολύ anyway
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για να κατεβασω το Forgiveness του inglesias? στην αγγλικη εκδοση, γτ το θελω να το βαλω στο wave editor,και απο το ytube που το κατεβαζω δεν μου το δεχεται
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για να κατεβασω το Forgiveness του inglesias? στην αγγλικη εκδοση, γτ το θελω να το βαλω στο wave editor,και απο το ytube που το κατεβαζω δεν μου το δεχεται άν δεν το βρήκες κατέβασέ το απο Site: εδώ
midenmidenefta Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Για δυνατους λυτες!Την συγκεκριμενη μουσικη την ακουσα, αναμεσα σε αλλες, πριν 30 (ολογραφως: τριαντα!) χρονια, οταν ημουν παιδι, ΜΑΛΛΟΝ σε καποια εξαιρετικη Γαλλικη παιδικη (αν και ευχαριστως θα την ξαναβλεπα ως μεσηλιξ...) σειρα που προβαλοταν στην Ε.Ρ.Τ. με πολυποικιλη θεματολογια (ιστορια/επιστημες/βιολογια/διαστημα/κ.τ.λ.) και ειχε τιτλο "καποτε ηταν... / once upon a time... / Il était une fois...".Για να το κανω ακομη ποιο δυσκολο... θυμαμαι μονο καποιες νοτες απο την εισαγωγη της μουσικης: Ρε, Ρε υφεση / Μι διεση, Φα, Ρε υφεση / Μι διεση, Ρε, Σολ (μπασο - δηλαδη ποιο μπασο Σολ απο την αρχικη Ρε... ναι, σωστα το καταλαβατε, δεν εχω ιδεα απο νοτες...).Μην βαρατε ρε παιδια, ξερω οτι σας ζητω να βρειτε μια βελονα σε εναν τεραστιο σωρο απο αχυρα... ομως ειναι πολυ ωραια μουσικη!
astrosunnefo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 @midenmidenefta Μήπως λες αυτό; Αλλιώς για δες εδώ: http://collection-il-etait-une-fois.believeband.com/
midenmidenefta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 @midenmidenefta Μήπως λες αυτό; Αλλιώς για δες εδώ: http://collection-il-etait-une-fois.believeband.com/ Αν και δεν εννοουσα κανενα απο αυτα (ουτε αυτο απο το youtube, ουτε καποιο απο το link που παρεθεσες), σε ευχαριστω πολυ διοτι μου εδωσες την ευκαιρια να (ξαν)ακουσω ολη την υπεροχη μουσικη που θυμομουν πως υπηρχε στην σειρα "καποτε ηταν... / once upon a time... / Il était une fois..." - αφου ακουσα ΟΛΑ τα κομματια στο link που παρεθεσες ειμαι σιγουρος πως αυτο που αναζητω δεν ειναι απο αυτην την σειρα (αλλωστε ειχα ηδη γραψει: "Την συγκεκριμενη μουσικη την ακουσα [...] ΜΑΛΛΟΝ σε καποια εξαιρετικη Γαλλικη παιδικη [...]")... αν και ισως ειναι του Legrand, αφου η μουσικη του ειναι πολυ κοντα σε αυτο που θυμαμαι! Ευχαριστω φιλε (και προτεινω -ειδικα σε μεσηλικες σαν και του λογου μου!- να κλικαρουν το link που παρεθεσε ο astrosunnefo και να ακουσουν υπεροχη μουσικη που μαλλον ακουσαν ως παιδια...). 1
dhmak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μπορείτε να με βοηθήσετε με το να μου πείτε πως λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο 21:40 ;; Τελικά με λεπτομερέστερη ακρόαση το βρήκα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2015 από dhmak
tds2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω ένα track του 2007 ή 2008 με χορευτικό chill out ρυθμό, έπαιζε πολύ στο ραδιόφωνο στα φωνητικά (άντρας)έχει τις λέξεις say say say ή sail sail sail ή κάτι τέτοιο, θυμάμαι πολύ επεξεργασμένα τα φωνητικά δημιουργούσε μια μελαγχολική αίσθηση δυστυχώς παρόλο που έψαξα play list της εποχής δεν έχω καταφέρει να το βρω....... μηπως ειναι λιγο ποιο μετα το 2011 και ειναι -->
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Όχι δυστυχώς! Ψάχνω σε συλλογές του 2007-8, ψάχνω να βρω playlists από dj εκείνων των χρόνων αλλά δυστυχώς τίποτα... Το κακό είναι ότι δεν έχω καν δείγμα για να το ψάξω, και η φωνή είναι πολύ επεξεργασμένη και δεν είναι σίγουρο αν λέει say say say.... chill out και χορευτικό??? Έτσι όπως το λες είναι πολύ γενικό.Εκείνη την εποχή για να παίζει στο ράδιο σημαίνει οτι ήταν εμπορικό και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι morandi ή Moby. Αγγλικό στίχο? Δώσε καμμιά λεπτομέρεια ακόμα πχ ένα κομμάτι παραπλήσιο.
Nate Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω το cover (ή ότι άλλο είναι) του bang bang που παίζει στο 0.39. 1
agrio.imeros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω το cover (ή ότι άλλο είναι) του bang bang που παίζει στο 0.39. Monophonics - Bang Bang
Προτεινόμενες αναρτήσεις