Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, μετα απο λιγο που ποσταρα, ψαχνωντας για Africanism All Stars, το βρηκα και γω.

Και σημερα υπαρχουν καλα κομματια, αλλα μου λειπουν εκεινα τα χρονια. Η κομματαρα ηταν και ειναι απιστευτη, ξεσηκωνει κλαμπ ολοκληρα σε δευτερολεπτα, ξυπναει κοσμο

• Like 1
Δημοσ.

ειναι ενα τραγουδι (αρκετα παλιο) που το τραγουδαει τραγουδιστης με παρομοια φωνη με του Nick Cave (δεν αποκλειω να ναι και αυτος) και καποια στιγμη μπαινει και γυναικεια φωνη για φωνητικα. προς το τελος σταματει να ακουγεται η μελωδια και τραγουδαει ακαπελα κατι στιχους.. λεει αριθμο γυναικων/ή κοπελες κατεβαινουν το ποταμι (κουβαλωντας στα κεφαλια τους νερο ?!).. κατι τετοιο. το οποιο το επαναλαμβανει και καμποσες φορες..

μοιαζει καπως με αυτο:

μου εχει κολλησει γυρω στα 5-6 χρονια :P , αν το ξερει καποιος..

Δημοσ.

Ένα beataki, που παίζει που και που στο deejay ή στο 89,2. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα λόγια είναι σε προστακτική, και κάπου λέει 'βγάλε τα ρούχα σου' στα αγγλικά.

Δημοσ.

ειναι ενα τραγουδι (αρκετα παλιο) που το τραγουδαει τραγουδιστης με παρομοια φωνη με του Nick Cave (δεν αποκλειω να ναι και αυτος) και καποια στιγμη μπαινει και γυναικεια φωνη για φωνητικα. προς το τελος σταματει να ακουγεται η μελωδια και τραγουδαει ακαπελα κατι στιχους.. λεει αριθμο γυναικων/ή κοπελες κατεβαινουν το ποταμι (κουβαλωντας στα κεφαλια τους νερο ?!).. κατι τετοιο. το οποιο το επαναλαμβανει και καμποσες φορες..

μοιαζει καπως με αυτο:

μου εχει κολλησει γυρω στα 5-6 χρονια :P , αν το ξερει καποιος..

Κατεβαίνουν το ποτάμι - πες το μας στα αγγλικα αν θυμάσαι τους ακριβείς στίχους

Ψάχνω το intro (αυτο πριν το interview)

http://youtu.be/JzhKoxdctVo

Thanks

Το βίντεο έχει αφαιρεθεί από τον χρήστη.

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι της τελευταίας τριετίας, ελληνικό συγκρότημα αγγλικοί στίχοι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το video clip του είναι γυρισμένο σε ένα δάσος και δείχνει μία γυναίκα ντυμένη σαν γκέισα που εμφανίζεται και εξαφανιζεται σε διάφορα μέρη στο δασος και την ψάχνει ένας άνδρας. Είναι σε στυλ house και είχε ακουστεί σχετικά λίγο (δυστυχώς δεν θυμάμαι στίχους :( )

Δημοσ.

Ή δεν ακούγεται τίποτα ή έχω πρόβλημα ...  :unsure:

Σε 2 λαπτοπ κ σε 3 browsers firefox, opera, IE ακουγεται. :unsure:

*Βαλε τερμα τον ηχο αφου ειναι πολυ χαμηλος. κακη ηχογραφηση.

Δημοσ.

παίδες θέλω info για τη μελωδία του τραγουδιού. Το παρόν κομματι το ξερω, και πως λέγεται κ ποια ειναι η ερμηνεύτρια, αλλά το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη έχει κανει επανεκτελεσεις στα αραβικά τραγουδιών γνωστών. Νομίζω πως εχω ακουσει το  προτοτυπο κομματι, νομιζω ότι ισως ειναι και ελληνικό ομως εν θυμαμαι ποιο. για ακούστε το:

(εδώ ειναι η μόνο η μελωδία)

Δημοσ.

Nevermind, το βρηκα:

Κομματαρα!!!!

Ναι ρε φιλε, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, μετα απο λιγο που ποσταρα, ψαχνωντας για Africanism All Stars, το βρηκα και γω.

Και σημερα υπαρχουν καλα κομματια, αλλα μου λειπουν εκεινα τα χρονια. Η κομματαρα ηταν και ειναι απιστευτη, ξεσηκωνει κλαμπ ολοκληρα σε δευτερολεπτα, ξυπναει κοσμο

Τα κομματιοα του 08' - 013' (οσο θυμαμαι εγω που ειμαι 21) ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Πλεον ολοι πανε με το ΤΊ ακουει ο κοσμος! Δλδ ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ πλεον...! Μονο καποιοι producers που πρεπει να τους ψαξεις λιγο μεσα απο τις δισκογραφικες ,βγαζουν και κομματια REMIX που θυμιζουν τα τοτε χρονια και μπραβο τους! 

Οσο για τους ελληνες producers,Djs κανουν πολυ καλη δουλεια με τα κομματια τους ;) δειτε consoul trainin,Cj jeff, Junior Pappa, CHRIS CHILD , 

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι της τελευταίας τριετίας, ελληνικό συγκρότημα αγγλικοί στίχοι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το video clip του είναι γυρισμένο σε ένα δάσος και δείχνει μία γυναίκα ντυμένη σαν γκέισα που εμφανίζεται και εξαφανιζεται σε διάφορα μέρη στο δασος και την ψάχνει ένας άνδρας. Είναι σε στυλ house και είχε ακουστεί σχετικά λίγο (δυστυχώς δεν θυμάμαι στίχους :( )

Μήπως αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...