Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia xara

psaxno ena tragoudaki, kata 99% apo daft punk. sxetika palio. thimamai sto video clip edeixne ena typa me fatsa skilou kai spasmeno podi na kikloforei me ena kasetofono ston omo. se ena psilikatzidiko petixe mia tipisa pou ixere alla den borouse na bei mazi tis sto leoforeio giati den ithele na to kasetofono pou epaize to sigekrimeno tragoudi.

to thimatai kaneis?

efxaristo poli

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που οι στίχοι πάνε κάπως έτσι: "get out, get out cause i dont know what you're about, i dont want you hear, i dont want you near, cause your face just gives me the fear..." Ποιος είναι ο artist; Ευχαριστώ...

Archive - Get Out

απο το Noise

Δημοσ.

άκουσα σήμερα το μεσημέρι στον Best ένα new song με τον Gilmour στις κιθάρες.

Στον τίτλο του υπήρχε η λέξη Σιβηρία αλλά όχι στα Αγγλικά (μαλλον στα Ρώσικα).

Γνωρίζει κανείς κάτι;

Δημοσ.

I'll look up.

Και κάτι ακόμα αν και δεν θα είμαι σαφής, γιατι έχει καιρό που το άκουσα last time.

Λέει περίπου, "Please come back to me.... i hear music" και την δεύτερη φορά νομίζω λέει "Mystic Melody... fantasy", αλλά φυσικά , μπορεί και να κάνω λάθος.

Γυναίκα το λέει και ειναι κάπως slow, έως αισθησιακό θα έλεγα. Ένα χρόνο το ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα. :?

Δημοσ.
I'll look up.

Και κάτι ακόμα αν και δεν θα είμαι σαφής' date=' γιατι έχει καιρό που το άκουσα last time.

Λέει περίπου, "Please come back to me.... i hear music" και την δεύτερη φορά νομίζω λέει "Mystic Melody... fantasy", αλλά φυσικά , μπορεί και να κάνω λάθος.

Γυναίκα το λέει και ειναι κάπως slow, έως αισθησιακό θα έλεγα. Ένα χρόνο το ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα. :?[/quote']

«Amii Stewart - It's Fantasy» :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...