cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το ακούω τελευταία στον pepper αλλά δεν έχουν πει τον τίτλο. Τραγουδάει γυναίκα και μεταξύ άλλων λέει φράσεις "I talk for a reason" "I lost my mind" "say what you wanna say" και "open up your ____ and see" Και στο ρεφρεν λέει κάτι του στυλ "oh my god, pa pa pa ra pa..." Τελικά ήταν αυτό
Sugizo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ένα house-ακι(?) που παίζει στα beach bar(χαλκιδική) μερικά από τα lyrics είναι: i am thinking about me, i am thinking about you, i am thinking about us
Highlander Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Σε κάποια εκπομπή (μάλλον ΕΡΤ-Νεριτ) είχα δει μια σοπράνο (έτσι δεν τις λένε αυτές; ) Ελληνίδα που σχολίαζε γενικά την κλασσική μουσική. Μάλιστα είχε και αποσπάσματα από συναυλία. Δεν συγκράτησα το ονοματεπώνυμό της. Θυμάμαι μόνο πως ήταν λίγο γεματούλα. Ψάχνω πως την λένε. Ευχαριστώ
φραμπάλα Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ένα house-ακι(?) που παίζει στα beach bar(χαλκιδική) μερικά από τα lyrics είναι: i am thinking about me, i am thinking about you, i am thinking about us 1
Sugizo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Οχι δυστυχώς δεν ειναι αυτο, ουτε του calvin, αυτα τα 2 βρηκα κι εγω στο ΥΤ
koularasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ενα τραγουδι που παιζει στα μπιτσομπαρα/κλαμπ και παει καπως ετσι : τικ τακ τικ τακ τικ τακ . Συνηθως σηκωνουν στο μαγαζι τα χερια ψηλα ολοι και τα κουνανε αριστερα-δεξια αναλογα το τικ τακ τικ τακ. Ειναι καπως μπερδεμενη η περιγραφη αλλα δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως. Φετος πρωτη φορα το ειδα στον bananista ( beach bar της σκιαθου ) και το σαββατο σε ενα κλαμπ της περιοχης μου.
NikosVertis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Φιλε kouklarasss πρέπει να λες το «η πιο ωραία στην ελλάδα».
koularasss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ευχαριστωωωω Παντως μετα το τικ τακ επαιζε συνηθως ξενο τραγουδι
XronisR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ψαχνω ενα τραγουδι,τυπου club,οπου λεει σε καποιο σημειο " pap pap papulie" κατι τετοιο και μετα βαραει και μιλαει ενας αλλος.Παιζει στο ραδιο συχνα. Εdit:οκ βρεθηκε Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από XronisR
Coscas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το επόμενο κομμάτι δεν υπάρχει στο ΥΤ Μπορείτε να το ακούσετε στο link που παραθέτω κάτω από τον τίτλο Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιό κομμάτι και συγκρότημα αντέγραψε το τραγούδι αυτό του 1979 Ηταν ένα ποπάκι αρχών 90's νομίζω (ίσως και τέλους 80's) Κάτι σαν το You (δεν θυμάμαι εκτελεστή). Αλλά αντιγράφει εντελώς την μουσική στην αρχή. Από το 0:15 δλδ και μέχρι το 0:42 Και από το 1:56 και μετά που επαναλαμβάνει την κυρίως μελωδία Είναι πασίγνωστο ε; Κάτι θα σας θυμίζει...δεν μπορεί Γιά βοηθήστε εσείς που ακούτε "καινούργια" Το 8ο κομμάτι του άλμπουμ είναι Illusion - Crossed Lines (1979) http://www.myfreemp3.biz/artist/Illusion/Enchanted%20Caress/
dimitrisOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ποιο τραγούδι είναι στο 1.30 μέχρι το 2; Έχω φάει κόλλημα από χτες https://www.youtube.com/watch?v=0UX4pTfFhqw
XronisR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ποιο τραγούδι είναι στο 1.30 μέχρι το 2; Έχω φάει κόλλημα από χτες https://www.youtube.com/watch?v=0UX4pTfFhqw το original ειναι το The White Stripes - 'Seven Nation Army' ,γνωστο και εως ''σας γαμ..ει ο Λετο''. Λογικα αυτο ειναι καποιο remix 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το επόμενο κομμάτι δεν υπάρχει στο ΥΤ Μπορείτε να το ακούσετε στο link που παραθέτω κάτω από τον τίτλο Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιό κομμάτι και συγκρότημα αντέγραψε το τραγούδι αυτό του 1979 Ηταν ένα ποπάκι αρχών 90's νομίζω (ίσως και τέλους 80's) Κάτι σαν το You (δεν θυμάμαι εκτελεστή). Αλλά αντιγράφει εντελώς την μουσική στην αρχή. Από το 0:15 δλδ και μέχρι το 0:42 Και από το 1:56 και μετά που επαναλαμβάνει την κυρίως μελωδία Είναι πασίγνωστο ε; Κάτι θα σας θυμίζει...δεν μπορεί Γιά βοηθήστε εσείς που ακούτε "καινούργια" Το 8ο κομμάτι του άλμπουμ είναι Illusion - Crossed Lines (1979) http://www.myfreemp3.biz/artist/Illusion/Enchanted%20Caress/ Μan δεν μπορω να καταλαβω ποιο κομματι λες, ποσταρε direct link ή κανε λιγο πιο σαφες ποιο εννοεις
astrosunnefo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ^To Crossed Lines εννοεί. Η πλάκα είναι ότι το ξέρω, αλλά δεν μου 'ρχεται με τίποτα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ^To Crossed Lines εννοεί. Η πλάκα είναι ότι το ξέρω, αλλά δεν μου 'ρχεται με τίποτα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου... Oντως ναι το καταλαβα μετα. Κι εγω το αναγνωριζω αλλα δεν μπορω με τιποτα να το θυμηθω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις