DownUNDERground Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για πείτε... http://www48.zippyshare.com/v/79629638/file.html Παίζει στον 88.6 συνέχεια, αλλά Shazam και Soundhound δε μου το βρίσκουν.
Catalyst Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Vwwidk5jaLM 1
l3ck Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 το κομματι απτο 0:36? ειναι ρεμιξ απτο my neck my back αλλα ποιο ακριβως??
glaza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά, ψάχνω ένα κομμάτι σχετικά παλιό Γαλλικό pop downtempo με sad/melancholic διαθεση που μοιάζει πολύ με το Nightfall του Kavinsky. Δεν έχω καμία πληροφορία για αυτό δυστυχως. Οποιος έχει οποιαδήποτε ιδέα ας ποστάρει κάτι πλιζ. Thank you in advance
SpirosLouis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρω ότι είναι το Carol of the Bells αλλά δε μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη version..
Swimmer21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ άκουσα το κομμάτι μόνο και μόνο για να καταλάβω πώς ακούγεται αυτό! Αυτό ^ συνέβη ε; Δεν το φαντάστηκα; Εχω σκασει στο γελιο. Αυτο που το βαζεις ? Κουφο εντελως Συγγνωμη για να συνοψισουμε λιγο. ΕΓΡΑΨΕΣ τον ρυθμο με λεξεις και συγκεκριμενα .TU TU TU TAM TAM BUM BUM BIM BIM BAM BA BA TA. και ο αλλος το βρηκε???? Νταξει αν το κανατε στο μιλητο με ΠΜ συγχαρητηρια. Μα τω θεω XAXXAXAXAA τώρα τα είδα τα μηνύματα.. Οχι δεν ηταν μεσω PM η κατι τετοιο, απλα βαριομουν και το βρηκα απο τους λιγους στιχους που εδωσε ο φιλος (I want to live in the skies)
andreapaog328 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 ψαχνω ενα τραγουδι που λεει συνεχεια no no no no / gone gone gone ή κατι τέτοιο τελος παντων. μουσικη/φωνη έμοιαζε με morrisey/smiths
Hellaslover Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 δε νομιζω να το χει αναζητησει κανεις αλλα.. https://www.youtube.com/watch?v=rXXzH9oo178#t=112
konstanto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καινούργιο τραγούδι σίγουρα... το πέτυχα στο mad η το mtv... στο βίντεο clip στημένη μπάντα με γυναικα τραγουδίστρια... τρελό κομμάτι που αμέσως σε πήγαινε στα 80's... δυστυχώς δεν συγκράτησα κανένα στίχο αν και θυμάμαι ότι ήταν εύκολος και τότε σκέφτηκα ότι απλά θα το θυμάμαι για να το ψάξω αργότερα... anyone?
Str Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ένα γαμημένο ρώσικο (φαντάζομαι) κομμάτι δυνατό ροκάκι με ωραίες κιθαρίτσες που παίζει συχνά ο 1055ροκ της Θεσσαλονίκης, με θηλυκά φωνητικά που θυμίζουν TATU το έχει κανείς υπ' όψιν του; το έχετε ακούσει;
domino19x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα ψαχνω το συγκεκριμενο remix που παιζει σε αυτο το βιντεο το remix ειναι απο το τραγουδι summertime sadness - lana del reyαλλα δεν μπορω να βρω απο ποιον ειναι το συγκεκριμενo remix
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ξέρει κανείς πως ονομάζεται αυτό το είδος μουσικής ;είναι λίγο offtopic η ερώτηση μου αλλά πιστεύω εδώ έχω τις περισσότερες πιθανότητες να πάρω απάντηση ;p
J0HN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Άκουσα σε ένα club ένα τραγούδι χωρίς να μπορώ να καταλαβω τους στίχους. Το μόνο χαρακτηριστικο ειναι ότι ξεκινάει με την λέξη love με παρατεταμένο oooo. Ίσως παει καπως "looove with amuse you" ή "looove for music" ,αλλα πραγματικα δεν ξέρω τους στίχους ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις